Merhaba arkadaşlar eşim ve kendime 2 tane 14 Pro Max alma düşüncesindeyim fakat Ankara çıkışlı bir turla gitmeyi düşünüyorum çünkü uçak biletleri bir hayli fazla otobüste 15-16 saati bulmakta alışveriş turu, teknoloji turu gibi bir tur şirketi var mı bildiğiniz? O kadar yolu gitmişken hem alışverişi yapalım hem de gittiğimizde gezmek istiyoruz Ankara çıkışlı kolay ulaşım tavsiyeniz nedir daha doğrusu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLew3r1 -- 13 Mart 2023; 11:5:39 > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (120. sayfa)
-
-
Rize-Artvin Havalimanına gidip ordan Havaş'ın otobüsleri ile hopaya geçerek gidebilirsiniz. Hopadan indiğiniz yerden minibüsler kalkıyor. Havaş 80-90₺ Minibüsler de 20₺ falandı sanırım. Ankara Rize uçak fiyatı da 600 civarında e batum'a direk uçmaktan daha uyguna gelir. (Rize'den Hopaya 1 saat hopadan sınıra 30 dk falan sürüyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqafores2 -- 13 Mart 2023; 11:34:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kredi kartım yurtdışı alışverişe açık ve ekstreyi dolar Euro ile gösteriyor. Cihazı oradan usd ile almak mümkün mü? Kur dönüşümünden vs etkilenmeden bu şekilde almak mümkün mü? Yapan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uçakla Batuma gidersen fazla olur tabi. Ankara Trabzon yapacaksın, 560 tl bilet.Trabzon Havalimanı ve Trabzon otogar arası 4 km oradan da Hopa otobüsüne atlayıp 3 saatte Hopaya gideceksin.Hopadan 20 dakikalık Minibüs yolculugu ile Batumdasın
veya Ankara Artvin Rize Havalimanı + Havaş aynı şekilde
Uçak 1.5 saat otobüs 3 saat toplam aradaki yolculuklarla beraber 6 saatte oradasın
Tavsiyem gece trabzonda olun gece 4 gibi hopa otobüsüne binin sabah 7 de orada olursunuz. Batuma gitmesi içeri girmesi 1 saat sürse 8 de oradasınız. Saat 1 saat ileri orada tam 09.00 da orada olursunuz.Zoommer 10.00 da açılıyo 1 saat beklersin
Birinizin telefonu uçak moduna alın interneti fazla olan paketini yurtdısında kullanacak sekilde yurt dısı paketi alsın günlük 120 tl civarı fiyatı.Navigasyon lazım oluyor internet şart.
Ya 14 pro max falan alacaksanız ama şu teknoloji ile biraz ilgili olun internet paketine vs ihtiyaç yok, ha özel olarak telefonum açık olmalı diyorsanız orasını bilmem. Google map in offline modda indirme seçeneği var gideceğiniz bölgenin haritasını önceden indiriyorsunuz orada telefonunuzun interneti kapalı olsa dahi uydudan konum görebilir istediğiniz yere rota çizebilirsiniz çok kullandım yurt dışında.
Neyse 3 hafta önce aldım 14 pro max Batum dan
1.Hafta içi gittim çarşamba günü sanırım hafta içi olduğundan ne girişte ne çıkışta ne de vergi iadesi kısmında bir kişi bile sıra beklemedim
2.Toplamda belki 2 saatte hallettim işimi sınırdan giriş çıkış ve vergi iade dahil.
3.İmkanı olan hafta içi gitsin rahat rahat
4.Çevresine sorsun play sattion 5 de alsın bir tane arada 7 bin tl fark var
Nasıl yapabilirsiniz sıra ile yazayım.
- Batum'un ofline haritasını indirin gitmeden ve gitmeyi düşündüğünüz mağazaların yer işaretlerini kendinize atın whatsapp'dan vs. Gittiğiniz de internetiniz olmasa dahi hepsi nerede görebilirsiniz boşa yurt dışı kullanım ücreti vermeyin.
- Rize havalimanı mantıklı duruyor tavsiyem çok rahat alışveriş için hafta içi bir gün ama hafta sonu da olur tabi
- Havalimanından Hopa oradan direk Sarp'a, havalimanından Sarp a giden araç var mı bilmiyorum ben kendi imkanlarım ile gittim
- Sınırda 150tl ücret yanınızda nakit olmalı. Kimlik ile girdiyseniz bir for var onu dolduruyorsunuz, pasaport ile girdiyseniz ihtiyaç yok ben pasaport ile girdim.
- Girdikten sonra hemen 60tl bozdurun 2 sefer dolmuş için
- Sonra 88 numaralı araca binin hangi mağazaya gitmek istiyorsanız ona gidin ben Merkezdeki zoomer a gittim carrefour'da ki değil daha ileride dolmuş oraya kadar gidiyor. Hatta bir çocuk vardı yanımda o carrefour da indi play station 5 alacaktı orada bulamadı sonra çarşı mağazasına gelmiş. Bütün modeller vardı çarşı mağazasında ben girdiğimde. İlla ki model numarası soracak iseniz oradaki görevli yardımcı oluyor. Bana aksesuar alacak mısınız diye sordu hepsinden var sağol dedim sanırım Türk müşteri azaldığı için zorlamadı önceden 2 aksesuar şartları varmış sadece telefonu aldım. Tax free vs işlemlerini yaptı. İmkanınız varsa play station 5 de alın baya ucuza geliyor.
- Kredi kartım yurt dışına açık kredi kartı ile aldım. Extre'ye dolar olarak yansıdı sonra müşteri hizmetlerini aradım erken borç kapatma talep ettim ve TL hesabımdan bankanın o gün uyguladığı dolar satış kuru üzerinden hesabımdan tl çekerek dolar borcunu kapattım. Extre kesim tarihini bekleyip artan dolardan itelenmemek için. Kartınız varsa bence siz de böyle yapın, limit yetmiyorsa da nakit atın karta limit artar. Orada yanınız tonla para taşımak vs saçma iş, ki zaten bankanın uyguladığı dolar alış satışından daha fazla zarar edersiniz orada lari al sat işinden. Ama ilk aldığınız zaman deneme yaparsınız cihaz sorunlu vs çıkar iade istersiniz orada kredi kartı iade vs sorun olur mu orasını da düşünün ben çok pimpirikli değilim bakmadan kutuyu aldım çıktım.
- Sarp a geri geldiğinizde tax free alırken parayı lari olarak alın. Tl olarak alırsanız düşükden bozuyorlar sınır kapısında. Sonra hopa da indiğiniz zaman oradaki doviz büroları daha iyi fiyattan alıyor.
- Hopaya indiğinizde bir yemek yiyip dönün havalimanına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 14 Mart 2023; 15:49:48 >
-
Açıkcası bende birilerini arıyorum gidip gelmeye masrafı bölüşmeye eğer tur bulabilirseniz banada bilgi verir misiniz acaba
-
Hocam fatura verdiler mi? Youtubede yorumlarda gördüğüme göre bazılarına tax free keserken faturalarını almışlar geri vermemişler.
Fatura aldım hocam
Merhaba haftaya eşimle birlikte batum a Pro max için gideceğiz aklımda bir kaç soru var:
zoomer A2894 satıyor mu?
Rize havaalanından sarp sınır kapısına nasıl geçebilirim?
TR parasını Lariye nerde çevirmeliyim?
ve ekstra bana şunları dikkat etmeni öneririm diyebileceğiniz bir şey var mı ?
-
İpad hangi modeli mantıklı bütçem 10 bin lira
İyi de bölünecek Bi msdrsg nasılsın yok. Hepsi kişisel,otobüs ve uçak bileti VS.
ipadler ucuza gelmiyor.
-
Arkadaşlar 2 sorum olacak.
1)Gürcistan’daki Apple yetkili satıcıları kimlerdir ?
2) Telefonun A2894 modelini kutusu açılmadan satıcıdan talep edebilir miyiz ?
Rize havaalanından sarp sınır kapısına nasıl geçebilirim? >> Havaş varmış sanırım
TR parasını Lariye nerde çevirmeliyim? >> bunu cevaplarsa birisi memnun olurum
-
Havaş'ta var veya yolun karşısından saatte 1 otobüs firmalarının araçlarıda geçiyor(önceden bilet ayırtmalısınız). Bence otobüs firmaları daha mantıklı Sarp'a kadar gidiyorlar hem de Havaş'tan daha uyguna.
Hopa'da ki dövizciler gayet uygun.
-
Bir kaç hafta içinde batumdan iPhone alan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bnmde gitmem lazi ama adam akilli kimse yok eşlik edicek kimse yok birilerini bulsamda gitsek beraber
Bu hafta sonu veya diğer hafta otobüs ile gideceğim.
-
Urfadayim burda da sanirsam haftada 2 defa var 1k 1.5k civarin da 2 gün sonra kampanya bitiyor galiba samsung ve apple tarafinda zommer sitesinde öyle yaziyor 2 gün içinde fiyat düşermi kalkar mi mrk etmeye başladimm düşerse giderim yükselirse 1k gibi yükselir.sali günü belli olur yakin olsaydik buluşsaydik giderdik
İstanbuldan batuma gitsem uçakla yada otobüsle ne kadara gelir yol masrafları hsngisi mantıklı ucakmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X