Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

büyük indirim yapmıstı zoommer pro max 3799 lariydi insallah indirim devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrendMark kullanıcısına yanıt

Arkadaşım gitti kuyruk yokmuş

• ressi1 kullanıcısına yanıt

güncel olarak ;

14 pro fiyatlarını, gümrük, tax free hakkında ve yoğunluğu konusunda bilgilendirirseniz seviriniz.

• Herkese selam,

Arkadaşımdan rica etmiştim Gürcistandan bana almış tax Free ile beraber 1260 $’a gelmiş 14 pro fiyat normal mi ?

• Herkese merhaba,

Yakın bir zamanda batuma gidip telefon almayı düşünüyorum. 2 adet almak sanırım sıkıntılı bir durummuş gümrükte. Şöyle bir şey yapılırsa sorunsuz gümrükten geçer miyim acaba? 1 tanesinin kutusunu açsam kendi telefonum muş gibi kullansam. ( telefon götürmeyeceğim batuma.) diğerini de kutulu bir şekilde gümrükten çıkarsam olur mu?

Batumda vergi iadesi kapalı kutu için yapılıyormuş sanırım. Vergi iademi aldıktan sonra bir tanesini açıp kendi telefonum gibi geçirebilir miyim?

• Zoomer dan alınır mı fikir verebilecek olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Iki hafta önce aldım kuyruk vs yok zoomer dan aldım. iPhone 11 pro max çift e sim 3800 Tek fiziksel artı e sim olan model 4000 lari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam, Kıbrıs gidiş geliş uçak bileti 1.600 TL hangi firmada var acaba ? 2-3 aydır bakıyorum 2500-3000 civarında (izmir'den ve istanbul'dan baktım).

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    Öğretmen indirimi veya personel indirimi olabiliyor benimde öyle oldu Rize’ye istanbuldan normalde git gel 1600 ben öğretmen indirimi ile 900 e gidiyorum şeklinde

• olcayypc O kullanıcısına yanıt

arkadaşın personel indirimini kullanma gibi bir durum var mı ?

Onu Türk hava yolları üzerinden bakabilir . Benim thy öğretmen üyeliğim vardı oradan aldım bileti

bugün gittim 2.5 saatten fazla tax free kuyruğu bekledim, inanılmaz yavaş ilerliyor ve görevliler kafalarına göre çıkıp gidiyor. sırada bazıları türk gümrüğü trt bandrolü olarak 20 euro istiyorlar dedi ancak benden böyle bir şey talep edilmedi. 512 hariç tüm modellerde stok vardı 512’ler de bu akşam geldi. fiyat olarak da yılbaşı öncesinden daha uyguna geliyormuş talep azaldığı için fiyatlarları indirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macconkey -- 11 Mart 2023; 9:12:21 >
  • sağolun hocam hangi model toplam kaç paraya geldi ?

pro max 512 kayıt dahil 39k, garantisi türkiyede geçerli olan model numaralı.

• Hocam hala Türkiye'de hiçbir modelin garantisi olmadığını iddia ediyolar bende almayı düşünüyorum ama garanti muhabbetinden korkuyorum. Acaba Apple'ı bi müsait zamanınızda arayıp sorma imkanınız var mı?

• caqafores2 C kullanıcısına yanıt
    Apple destek
    Apple store
    Gürgenler
    Troy apple
    Firmalarına sorduğum da garanti konusunu 2 şart söylediler
    1) adınıza kesilmiş fatura olucak
    2) adınıza kayıtlı olucak

Bu şartlar dahilin de Avrupa modellerinin 1 yıllık garantisi geçiyor .

• olcayypc O kullanıcısına yanıt
    benim de bilgim bu yönde, hatta iPlus kestiği faturayı normalde vermiyor tax free düzenlerken kendi kullanıyor, bunu bildiğim için elektronik kopyasını aldım. gidecek olan varsa aklında bulunsun.

• Peki hocam tüm cihazların kodları Gürcistanda 2894 mü yoksa farklı kodlu cihazda var mı mağazada alırken söylememiz gerekir mi

• caqafores2 C kullanıcısına yanıt
    max için sorduklarımın hepsinde 2894’tü ancak zoommer gibi mağazalar paralel ithalat da yaptığından 2893 olabiliyormuş onlarda, tax free sırasında düz pro alan biri de geçerli olan modeli bulamadığını söylemişti biraz şansa kalmış yani

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.