Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
132
Favori
525.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan hala mantıklı mı batumdan 14 pro max almak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bladell B kullanıcısına yanıt

Varios otelde kaldık iki kişi, 55 lari ödedik. Gayet güzel ve temizdi. Telefon mağazalarına biraz uzak ama bulunduğu bölge bence Batum'un en güzel yeri.

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt

merhaba a2889 japon kodlu 14 pro kullanırken herhangi bir problem yaşadınız mı deklanşör sesi kapanmıyor muş diyorlar.

• Anlatın Ben Dinlerim kullanıcısına yanıt

Türkiyede sorun yok, japonyada ve oranın hattında kullanınca kapatamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Şu an 14 pro max batum'a gidip alınır mı mantıklı mı ?

şu cihazı alsam vergi iade'si ile kaç tl'ye geliyor ? (Uçak bileti git-gel + 6k kayıt parası 10-11k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Mayıs 2023; 12:56:31 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

%11 vergi iadesi var hocam

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

25k denk geliyor. Faturalida almiş olursun .o cihaz 35,36k oturur sana kayit git gel vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Mayıs 2023; 9:47:42 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hemen kayıt yaptırmıcam, 8 ay beklicem seneye belki tekrar azalır geri onun içnibeklicem.

• Cuma günü batuma geçmeyi düşünen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sercano007 kullanıcısına yanıt

ben geçeceğim

• Arkadaşlar selam. Batuma gidecek var ise ipad pro 11.(4.nesil) ve ps5 fiyatlarına bakıp bilgi verebilir mi ?

• Selam Arkadaşlar Hanım ile Cumartesi Rize'den Batuma gecmeyi dusunuyoruz. Zoomer ve istock kredi kartı geciyor mu ? Cok kur farkı oluyor mu ? Gurcistan Larisi mi odemek zorundayız.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben 2 adet iphone 13 mini almayı planlıyorum kredi kartı ile odersem lari cekip sonra dolar kuruna mı ceviriyor.Telefon basına kaybın cok olur mu ? Şimdi Diğer taraftan para cekmem gerekecek bu odeme işlerini nasıl hallediyorsunuz.

• pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Bizim arkadaş gitti aldı hocam makastan dolayı çok fark oluyor, biz de gidip alcaz ama nakit parayla alıcaz bu yüzden.

• TrendMark kullanıcısına yanıt
    Bu kod nerde yazıyor nerde bakıyoruz? Bizim istediğimiz kodlu telefonu veriyorlar mı?

• sercano007 kullanıcısına yanıt
    İstersen diye verirler sanırım

Lari çekip dolar üzerinden çeviriyor sanırım. En uygun makas Papara ile yapılıyor.

Şunu nerden aldığımı sorarsanız dönüşte 16 nolu otobüse bindiğim de kart ile çekim yapıldığında 6 Tl çekildiğini gördüm.

Yani tam hatırlamıyorum ama otobüs ücretini hatırlayan var mı ? Ona göre Papara ile tekrar alım yapacağım

• Arkadaşlar, Batum da AirPods Pro 2 yi, Batumdan ucuza alma şansımız var mı? Türkiyede 4.750 gibi bulunabiliyor. 3bin tl civarları bulunabilirse giden bir arkadaşa aldırma düşüncem var.

• Hopa'da lari almak için TL bozdururken çok fark oluyor mu arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?

Hic lari almayin derim.

Kredi kartindan cekin interbank kurundan lari/dolar arbitraj yapiyor.

Kartlar normalde aciktir, cikmadan kontrol edin, troy olmamasina dikkat edin.

• Batum zoomer'da iphone alırken kredi kartı ile alış veriş yapınca nasıl oluyor. mesela yapıkredi ne kadar kesinti yapıyor veya komisyon alıyor. 1 lari kaç tl ye gelmiş oluyor acaba.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.