Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.648
Cevap
132
Favori
525.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şöyl bir taktik yapsam sizce tutarmı

Gürcistana yanımda tel olmadan geçiyorum

oradan 2 tel alıyorum 1 tanesinin tax fresini almıyorum kutusunu açıp cebime koyuyorum

2. cihazın tax fresini alıp geçiyorum

olurmuki acaba ?

• cgrky_ kullanıcısına yanıt

Gir cik ne kadar.? Tax free 2500 olsa gerek zamanin vaktin varsa gir cik yaparak 1 tane getirsen daha karlisin yada olmazmisin:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

aklıma geldi de 2. teli nerede tutacagım 1. telin tax fresini alıdm diyelim çıkış yapıp tekrar girdim sıra durumu ne olur falan filan ordan birini bulup beraber sırada bekleyip tax fre aldıktan sonra 20 30 lari versem aman karışık olacak bakalım

• cgrky_ kullanıcısına yanıt

keşke fatura önemli olmasaydi iraktan aldirttim faturada almadim oysa irak daha uygun

• Bugün sabah saat 10 da sınırdan geçtim baya boştu sadece Gürcü tarafında 15 kişi falan pasaportta kuyruk vardı.. yüklediğim bolt uygulaması ile hiç bir taksi ile muhattap olmayıp 17 lariye Carrefour zoomer mağazasına geldim. Fakat bizi oraya 400 mt uzaklıktaki Ds mall daki zoomer mağazasına yönlendirip, artık burda tax free olmuyor ordan alabilirsiniz dedi eleman..
    Ds mall denen yerdeki mağazada sadece iPhone ve PS5 doldurmuşlar, sanki depo gibi bir yer, odeme yapıp akabinde tax free evrakı yapıyorlar, aksesuar vs hiç birsey yoktu sadece iPhone ve Ps5 satışı..
    Fakat ellerinde telefon kodu sadece A2893 varmış ve Türkiye de garantisi olmadığı için almadım..
    Bir 400 mt daha giderek Batumi malldaki iplus mağazasından A2894 kodlu 256 GB pro max 3999 lariden + 1399 lariden Ps5 digital aldım..
    Hemen evrakları faturayı vs düzenlediler,1 yıl Türkiye’de olmak üzere toplam 2 yıl garantisi var dedi eleman..
    peşin olarak ödedim, Lariyi hopa da 8.15 tl’den aldım..
    1 gece kalıp Yarın sabah erkenden dönüşe geçeceğim..

• alileo83 A kullanıcısına yanıt

gümrükde pusuda lar haberin olsun trt bandrolü geçirdiler bana 450 Tl telefonu kutulu olarak cebine filan koy

çantada valizde xray den anlayıp çeviriyorlar. 2 haziranda geçtim ben kapıdan

bu arada nakit lari almakla en mantıklısını yapmışsınız biz 3 kişi kredi kartı ile aldık Akbank o anda 1 lari 8,80 den hesaplayıp ektreledı yapı kredi 3,35 den

• Sabah Gürcü saatine göre 8.30 da sınırdaydım , tax free kuyruğunda 4. Kişi idim, benden öncekiler 7 de gelmiş ama ortada memur olmadığından bekliyorlardı.. neyse güvenliğe baskı yaptık vardiya değişimi yarım saate gelir dedi, 45 dk sonra geldi memur, 2 kişinin ödemesini yaptı sonra molaya çıkıyorum dedi tam 1 saate yakın gelmedi..
    O arada 10 kişi falan daha kuyruğa girdi..
    yine güvenliğe baskı yaptık, güvenlik telefonla arıyoruz ediyoruz dedi memuru, sonunda 15-20 dk sonra farklı bir memur geldi , yarım saat kasasını saydı etti, sonra işlem aldı.. yok Lari ödeyemem, usd ve eu vereyim,yok bozuk euro yok onu tl vereyim derken bir miktar bariteden dolayı kesinti oldu.. 3 saat sonra pasaporttan geçtim..
    Ellerinden gelen gicikliği yapıyorlar.. hele bu aynı gün öğleden sonra dönenlere Allah sabır versin..

Bizim tarafta x ray den geçerken telefonu sırt çantamın içine koymuştum, peşinede Ps5 i verdim..
    X ray bakan kişi diğer memura beni gözü ile işaret etti , gümrük memuruda Playstation kayit yaptıracaksınız buraya doğru gelin dedi, bende Aa ne kaydı bu falan dedim, yılda bir kez getirme hakkınız var ondan dolayı kayıt altına alıyoruz dedi, o ara sistemmi çalışmadı noldu, memur fatura ve pasaportun fotoğrafını çekti tamam gidebilirsiniz dedi..
    Telefonla ilgili kimse birsey sormadı etmedi 😊
    Yada x raydeki memurun işaretini diğer memur anlamamış olabilir, dolayısıyla sadece Ps5 aldım zannetmiş olabilirler..
    Resmen bandrol işi kaynamış oldu..

Elimde kalan lariyi yine hopa da 8 tl den bozdurdum..

4000 lari çok değil mi. 32.500 yapıyor. 6 binde kayıt ücreti. 38.500

Şırnak da. 28.400 lira 14 pro Max. Modelinden dolayı mı bu fark acaba. 1 yıl Türkiye garantili olduğu için mi yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

4000 larinin %11 ini geri alıyor gümrükte . 3549 Lariye iniyor fiyat .

• 2 haftadır gidecem gidecem diyip gidemiyorum. umarım yeni zamlardan sonra yılbaşı öncesi tax free sıraları geri dönmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

%11 kdv iadesi aldığımız için 256 gb telefon 29.000 tl ye geldi + tabiki 6000 tl kayıt ücreti ödeyince 35.000 tl olucak..

zoomer mağazasında Tr de garantili olmayan biraz daha ucuz sanırım 150 lari falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alileo83 -- 6 Haziran 2023; 14:39:35 >
  • Tax free de kuyruk olsada olmasada herturlu serefsizlik yapıyorlar,durmadan molaya çıkıyor , 3 dakikalık işlemi 10 dakkada yapıyor vs vs.. hafta içi gitmek daha az yorar insanı şahsi kanaatim..

tahmin edebiliyorum hocam. bu sıra beklenmez diyip dönen de çok oluyormuş okuduğum kadarıyla. onun peşindeler. :)

gidecek olursam kesinlikle hafta içi gitmeyi düşünüyorum zaten.

• Ben Güneydoğu bölgesinden bir telefon getirttirdim Kanada Suudi Arabistan Bir de ABD Virgin Adaları falan diyor üretim modeline. Maalesef Türkiye garantisi yok ama bu riski göze aldım artık. 14 pro max 256 GB. 28.800 TL

Umarım fazladan fiyat vermedim. A 2893 mü neydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zoommerde garanti kağıdı diye verilen yağlı kağıt TRde garanti yerine geçiyor mu? Bilgisi olan var mıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A2893 (ABD Virjin Adaları, Kanada, Guam, Japonya, Meksika ve Suudi Arabistan) kodlu cihazı almışsın . Sorunsuz kullanılsın da gerisinin pek önemi yok . Tek sıkıntı orjinal pil değişimini nasıl yapacaksın çünkü 3 takvim yılı satamayacaksın cihazı .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Avrupa kodlu cihazları ileride pil değişimi yaptırmak istersek Apple’ın kendisi yapıyor mu hocam?

• mesela iphone 14 A2882 kodlu cihazı alırsan ücreti dahilinde TR de değişim yaptırabiliyorsun 1 yıllık garanti bittikten sonra .(troy,Gürgençler yapıyor pil değişimlerini) apple bakmıyor .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Bu konuda güvenebilir miyiz o firmalara, yan sanayi pil falan takmazlar değil mi?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.