< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (126. sayfa)
-
-
Biz Kasım ayında , Batumi MetroCity avm içindeki ispace.ge den almıştık .Euro ile ödeme yapmak istemiştik kabul etmemişlerdi ve lari ile ödeme istemişlerdi ya da kart ile ,Nereden bozdurabiliriz dedik , sağolsun apple mağaza yetkilisi hemen girişte yanda banka bürosu olduğunu söylemişti , piyasada 2.72 lari 1 euro ederken , biz bankadan 2.71 den bozdurmuştuk . 0,01 fark gayet kabul edilebilir fark .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Haziran 2023; 9:43:49 > -
sizin kişisel bilgileriniz bulunmuyorsa fatura değil, garanti belgesidir diye düşünüyorum. emin değilim.
telefondaki arkadaş (zentech) ısrarla faturasını alın dediği için merak ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lari olarak fiyatı ne kadardan aldınız 256 gb cihazı ?
Tr deki zamlardan sonra ordada bir tik arttırmışlar diye duydum fiyatları..
evet dediğiniz gibi ds mall sadece Playstation ve iPhone için özel bir depo satış yeri gibi birsey aksesuar vs yok
fatura tabiki veriyorlar yoksa vergi iadesi alamayız ama faturayı tax free noktasında alıyorlar , ben fotoğrafını çektim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arefe günü gideceğiz Batuma. Doları TL yapıp gitmek mi mantıklı olur yoksa direkt dolarla gidip lariye çevirmek mi sizce?
2. seçenek daha mantıklı hocam. neden 2 kez makas farkından zarar edesiniz?
-
Ben 128 gb aldım. 3699 lari. Fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef
1 lari kaç TL olmuş şimdi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9.10 TL.
Bu kod muhabbeti nedir bende aldım bi telefoncudan kayıt ettircem kodu nerde yazıyor
Edit: A2890 yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 12 Haziran 2023; 9:57:52 >
Gürcistan Batum iphone14 pro max'lı tatil turu paketi yapsalar tatilciler mevsim farketmeksizin satar
Adam hem tatilini yapacak dönüşte de cebine telefonunu koyup gelecek:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Haziran 2023; 10:44:11 > -
kodlar burada
telefoncudan imei falan kaydettirecekseniz e devletten yapabilirsiniz
-
E devletten yapacağım hocam ama önce Batum’a gitmem lazım :)
Batum gibi y.dışı alışverişlerde çift sim olayı nasıl işliyor ? x ve y diye hattım olduğunu var sayın. Cihazı x'e kaydettim ama sonuçta çift sim cihaz. Y hattımı da takıp çift hat kullanabiliyor muyum ?
Ürünü açıp çalışıyor kontrolünden sonra mı kutulatıyorsunuz ? Taa oralara gidip alıp gelip, burada arıza fark etmek dert olur çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudborn -- 13 Haziran 2023; 9:10:26 > -
arkadaslar 14 proyu satıp 15 pro batumdan almayı dusunuyorum ... kafa kafaya olur mu sizce :)
14 pro -- 45 bin civarına satarım diye dusunuyorum..
batuma gidip almayı dusunuyorum.. aldıktan sonra 2 sene boyunca satamaz mıyım..yoksa hic mi satılmaz ? 2 sene kendi ustume hat ile kullanabiliyorum..sonra satabiliyorum .isteyen herkes yurtiçinde kullanabiliyor degil mi ?
-
Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda fiyat alan var mi ? İphone 14 pro Max 256 GB
3 takvim yılı.
-
geçen perşembe oradaydım. 4000 lariydi
-
hocam 36 bini geçiyor, sanki çok da mantıklı değil mi artık 1 ay önce arkadaşlar 23-24 den iphone 14 pro aldıklarını söylüyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 19 Haziran 2023; 23:31:53 > -
bu pro max 256 gb . 4000 lari ama %11 vergi iadesi. 3560 lari yapıyor. lari 9.10 desek 32400 yapıyor. yol masrafı ve kayıt bedeli hariç
gayet mantıklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X