Apple yetkili servisleri oldukları için , sıkıntı olmaz . |
Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (125. sayfa)
-
-
-
Orjinal pili ,Apple yetkili servisleri DIŞINDA HİÇBİR YERDE BULAMAZSIN .
-
38.500 tl artık 14 pro max için çok para değil. Çünki zam geldi. Apple store'de 128gb şu an 59.000 TL 20.500 tl kar.
-
Onu diyorum hocam serviste yedek parça satışı yokmu. Olması lazım diye biliyorum. Bataryayı alıp, güvendiğimiz işin ehli birine değiştirebiliriz diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün den itibaren dolarda ki artış sebebi ile evet bu şekilde oldu. Ben eşime 14 pro max 256 GB tı pazartesi sabahı 28.800 e aldım. Tam zamanında almışım.
Apple yetkili servisleri yedek parça satışı yapmaz (yapamaz) , her yedek parça yetkili servislere sayılı gelir ve cihaz servise girdiğinde ve yedek parça takıldığında da stoktan düşerler .
-
Ooo bu kötü oldu o zaman.Telefonu yaptırmak için Suudi Arabistan a yada kanadaya gitmek imkansız olduğu için. En iyi orijinale yakın yan sanayii bataryayı bulup takacağız o zaman yapacak birşey yok. Dediğiniz gibi batarya iki yılda anca gider. Sağlık olsun. Teşekkürler.
Faydalı konu teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sabah batum ds mall’daki mağazadan siyah renk 14 pro max 128 aldım, a2894 Türkiye garantili versiyon. Ama diğer renklerde stok sorunu vardı. 128 likte gümüş 2894 yoktu 2893 vardı. 256 lıkta siyah kalmamıştı. Mor vardı
Kız ilk başta 128 gb a2894 e yok dedi bir kontrol edeyim diye gidip bakıp var olduğunu söyleyince derin nefes aldım.
Haftaiçi olmasına rağmen kalabalıktı.vergi iadesi tax free’de 2 saat bekledim ki kendimi şanslı hissediyorum. Arkamızda bir dünya insan vardı.
Maliyeti provizyondan düşünce yazarım. Kartla aldım döviz ekstrem açık. Shop and fly kartın kampanyasından faydalandım
Bu arada sarp sınır kapısında salça olan taksilere aldanmayın. Pahalılar. 88 numaralı Dolmuşlara/minibüslere binin. 2 lari tutuyor batuma gitmek. Ds mallın önünden geçiyor
Son zamlardan sonra kalabalık artmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 8 Haziran 2023; 19:43:29 >
Gidişte 88 tercih edin, dönüşte bolt uygulamasından taxi ile 20lariye dönersiniz veya yine 88 ile dönersiniz. A2894 model için bende siyah ve 128 bulabildim yoksa 256 alacaktım. Yaptığım alışverişler ortalama 2450 usd tuttu (googleden kur hesaplayarak) kartın dövizine 2500 yansıdı. Tonla paranın riskine 50 usd karşılığında girmedim denilebilir. 40 gün sonraya ödemede cabası. Ha kur arttı vs ama benim usd param kenarda hazırdı.
Harcama Üzerine 500tl indirim ve 150 chip para hediyesi oldu akbankın.
Haliyle tax free ve indirimlerle bu 2500usdlik alışveriş ortalama 2180usdye gelmiş oldu.
Düzeltme: kurlar 20-21 seviyesinde iken durum bu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundaria -- 8 Haziran 2023; 20:36:48 >
selamlar,
bir süredir ertelediğim gürcistan seyahatini pazartesi günü gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
bir yanım vergi muafiyeti muhabbetini bekle diyor, bir yanım o işten bir şey çıkmaz, kayıt ücretlerine zam gelmeden git al gel diyor.
sormak istediğim birkaç soru var.
i14 pro 256 gb siyah türkiye garantili cihaz almak istiyorum.
zoommer fiyatı 3699 lari, diğer resmi apple satıcılarında (iplus-itech-ispace) 3899 lari.
200 lari için resmi satıcıdan değil de ithalatçıdan almaya değer mi?
ayrıca zoommerde 2 aksesuar alma zorunluluğu varmış sanırım, diğerlerinde durum ne bilmiyorum.
bir de gb, renk, garanti kombinasyonunu hangi mağazada daha rahat tuttururum?
teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25D61F122 -- 9 Haziran 2023; 2:3:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
1- TRde vergisiz durum ne zaman gelir bilinmez. Bugünkü kurla ne kadara gelecek orada ne kadara geliyor hesaplamak lazım.
2-TRde geçerli kodu bulabilirseniz alabilirsiniz. Sanırım A2890 idi. Stokla ilgili problem yaşayacağınızı sanmıyorum ama bu kodu bulmakta şansınıza kalmış. Hatta Carrefour’un içindeki iplusun camekanında nerden baksanız 100ü aşkın iPhone vardı.
3-sonuçta TRde kullanacaksınız ikisininde 1 yıl garantisi olacak. 200 lari şu kurla 1.800lira ediyor tercih sizin.
4- zoommerde evet (Carrefour) aksesuar zorunlu tutuyorlar ben glass ile adaptör almıştım.(ikisi 40-45lari) Diğerlerinde böyle bir zorunluluk yok. Olmamalıda zaten.
Umarım yardımcı olacak cevaplar vermişimdir. Şimdiden iyi yolculuklar.
Ülkedeki satıcılardan yurt dışı cihaz almak mantıklı mı ? Fatura veremiyoruz dediler. Fırsat bulabilirsem Batum yapmayı düşünüyorum fakat yapamazsam buradan almayı planlıyorum. Garanti konusunda faturanın olmayışı sıkıntı ise mecburen gideceğiz.
-
öncelikle cevaplarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
vergi muafiyeti ne zaman gelecek, kimlere gelecek, hangi marka/modellere gelecek, hangi vergiler kaldırılacak konuları muamma dediğiniz gibi.
evet, A2890 almam gerekiyor hocam.
garanti süresi açısından bakıldığında öyle. ben de hep zoommere focus olarak gitmeyi düşünüyordum fakat makas daralınca sormak istedim. 2 gün önce 350 lari oluyordu aralarında, artık 200 lari. bir de zoommer fatura vermiyor gibi şeyler duymuştum, belki diğerlerinden alırsam faturası vs. kafam daha rahat olur diye düşündüm.
Ayni sekilde bende cok fazla saticiya sordum hepsi fatura yok diyor.yetkili servisler de fatura soruyor. Faturasiz telefon riskli midir?
Bayramda batuma gitmeyi planlayan var mı bayram tatilinde en tenha hangi gün olur sizce? Pazartesi yada arefe günü gitmeyi düşünüyorum
arkadaş sizi yanlış yönlendiriyor. iki satıcıdan da avrupa kodlu cihaz alırsanız 1 yıl garanti olur.
aksesuar zorunluluğu Ds Mall mağazasında yok. carrefourdaki mağazaya da gitseniz buraya yönlendiriyorlar. dükkanda sadece şphone ve ps5 var.
stok sorunu olabilir. ben dün aldım 14 pro max 256 siyah yoktu mor vardı.
önce zoomera gidin. istediğinizi bulamazsanız iplusa bakarsınız.
-
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
madem aksesuar zorunluluğu yok, o zaman ilk olarak ds mall zoommer’e gideyim.
peki fatura veriyorlar mı hocam? yoksa garanti belgesi tarzı bir şey mi?
zentech ile görüştüm fatura şart dediler.
gürcüce yazan bir şey var anlayamadım ama telefonun adı tarih vs var firma kaşeli. faturadır herhalde.
ben telefonu kurunca garanti süresi 1 yıl olarak faal oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X