Şimdi Ara

Batum bütün iPhone/iPad Pro fiyatları (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.648
Cevap
131
Favori
526.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

internet bankacılıgından telefnu alır almaz imei ücretini yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma gününe kadar yatıramayanlar bence hiç yatırmasın, seçimlerde bir şeyler değişecek bence bu saçma uygulamaydan vazgeçecekler. Yada biraz daha gevşetecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zamanında fırsat olmadı gidemedik batuma, şimdi apple ın yılbaşı zammından da korkuyorum sizce yılbaşından sonra gidip yine de batumdan almak mantıklı mı? ne düşünüyorsunuz?

hesapladığıma göre max 5-6k kadar bi fark oluyor son kayıt ücreti değişikliği ile, rizeye uçak bileti dahil fiyat bu. tabi zoomer fiyatları daha da artarsa değişir şu anki fiyata göre baktım.

• senaydn kullanıcısına yanıt

Yılbaşından sonra çoğu kişi indirim olacak diyor aslında, batumdan geçen hafta 13 aldım 1 ocakta 1800 lira indirme girecek mesela

• bypangea B kullanıcısına yanıt

indirim apple kaynaklı mı zoomer mi yapacak deniyor apple'ın indirim yapmasını beklemiyorlar diye biliyorum bazı avrupa ülkelerinde zam yapılmış ve genlde apple yeni yılda fiyatları güneller diye okudum ama bilemiyorum

• senaydn kullanıcısına yanıt
    Zoomer gibi firmaşr fırsattan istifade zamladılar telefonları şimdi eski fiyata çekerler adına da indirim derler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imei kaydını cuma günü mesai saatleri içinde mi yapmamız lazım??

• EYT durumundan dolayı edevlet te yoğunluk var. Hizmet dökümüme bakayım dedim alamadım, bir de imei sorgulama deneyim dedim onda da aynı hatayı verdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün gidenler varsa eğer durumlardan bahsedebilir mi??

• 31.000 TL ye TR den sıfır kutu 14 pro max aldım şimdi de sınıra doğru gidiyorum, çıkıp giriş yapabilirsem bu iş de bitmiş olacak. Telefon almaya gitmek çok mantıklı gelmedi bana hem stok durumu hem tax free sırasını düşününce.

Bakalım sınır kapısında nasıl bir yoğunluk var. Bilgi vermeye çalışırım oraya gidince. Sırada bekleyenler varsa son durumu paylaşırlarsa sevinirim

Güncelleme: Sınır kapılarından hızlıca geçtim, neredeyse hiç sıra yoktu. Telefon stok konusunda bir bilgim yok belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 30 Aralık 2022; 15:14:35 >
  • BM35 kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar büyük cihaz alırsanız elbet o kadar kârdasınız. Kâr arttıracağım derken cepten bu meblağ para çıkarmak istemiyorum şahsen.

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

• bypangea B kullanıcısına yanıt

Türkiye mi kasıt buradaki indirimde, batum mu ?

• Bizimkiler dün akşam 8-9 gibi black sea avm de zoomera gittiler.
    Diğer yakındaki zoomer daha erken kapanıyormuş oradakilerde black sea avm deki zoomera gelmişler.
    Saat 8 de tax free sistemi kapanıyormuş bu yüzden tax free alamamışlar.(zoomerda sistem kapanıyor)
    22.00 gibi Sınırdan geçerken de tax free sırasında 100-150 civarı kişi varmış yani 5 saat civarı bir sıra varmış.
    Bizimkiler akşam 7 gibi Gürcü sınırından geçip telefonu alıp akşam
    11-12 gibi de türkiye sınırına girmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari1907 -- 30 Aralık 2022; 14:0:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rudborn R kullanıcısına yanıt

Batum

• cihazın koduna baktım avrupa değil, bir sıkıntı olur mu?

• Tari1907 T kullanıcısına yanıt

Garanti haricinde bir sıkıntı olmaz düşürmediğin sürece iphone kolay kolay bozulmaz..

• Tari1907 T kullanıcısına yanıt

Hocam kullan gitsin bunun adı İphone başka birşey değil.Garantinin yolunu bile görmeyeceksin zaten dert edilecek bir durum değil bu

• Her şeyiyle hallettik burada ki arkadaşlara teşekkürler

• Fransa'dan 14 pro siyah 128 gb kapalı kutu, faturalı düşünen olursa yardımcı olabilirim.

• Zoomer fiyat düşürmeye başladi 4499lari den hatta 4600lsriden 4250lari geriletti ulan gurcistan adam olmazsin 1 milyon satişdan sonra bakalim kaça kadar düşürücen

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.