< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 11 Mart 2019; 1:4:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 11 Mart 2019; 1:4:28 > |
Kiralik eve 25000 TL masraf yapmak zaten basli basina bir zeka tartisma konusu olur. Ben de epey ev degistirdim, Agaoglu'nun luks evlerinde bile oturdum ama evli oldugum halde o kadar masraf yapmadim.
Odaya erkek kiz almaniz farketmez. Kimi alirsaniz alin masraflari acikca yazin. Eve aldiginiz ve ikinizin yedigi pizzayi bile not edin, ileride basiniz agrimasin. Evden ayrilirken gozunuze hic batmayan seyler bile masraf diye cikacaktir. Ayrica bayan ev arkadasi alacaksaniz ozellikle banyo temizligine ozen gostermelerini isteyin. Devamli tikanan kuvetle siz ugrasmayin ki her iki uc banyo da bir tikanacaktir. Ev esyalarinin tamaminin durumunun video ve resmini cekin ve bunlari kira sozlesmesine ekleyin. Buldugunuz durumda alacaginizi belirtin. |
Kız alırsan kiranın yarısını vermez erkek ne kadar çirkefte olsa paranı bir şekilde alırsın ama kıza söz geçiremezsin üzerine bana taciz etti diye iftira atar show haber'e çıkarsın.
|
Kiz kendi erkek arkadasini getirip sevisecek sende onlari goreceksin veya duyacaksin veya erkek arkadasi sana atarlanacak kavga çıkacak vesaire bir düşün derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|