Şimdi Ara

bayan için 15-16.000 YTL bütçe ile b sınıfı hangi araç alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bayan için b sınıfı küçük bir araç
    ne önerirsiniz? Neden?
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    teşekkürler.

• teşekkürler.

ancak bütçeyi baya aşıyor tavsiyeniz.

2005 palio 1.3 multijet için ne dersiniz?
  • öncelikle c3 ondan sonra micra düşünülebilir bence..
  • kesinlikle o fiyata opel corsa öneririm http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=24&powersubrubrik=350&cartyp=0&motortyp=0&powerkasa=0&powerrenk=0&powerage=0&carregion=0&capacitystart=0&capacityend=0&pricestart=0&priceend=0&kmstart=0&kmend=0&ezstart=0&ezend=0&sort=&vites=1&usertype=0&resim=0
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ora et labora

öncelikle c3 ondan sonra micra düşünülebilir bence..

bencede c3 en mantıklısı gibi görünüyo.
  • Hyundai Accent alsın rahat etsin, B segmentinin lideri Accent'tir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hyundai getz-opel corsa olabilir...
  • bence 2003-2004-2005 seat ibiza signo en iyi seçim olurdu, donanım açısından rakiplerinden üstün vede sürüşü çok zevkli bir otomobil diğer markaların opsiyonel olarak sunduğu donanımları ibizada standart olarak bulacaksın buna elektrikli katlanan aynalar ve dijital klima bile dahil eski nesil küçük sınıf hblerin hangisinde ibiza kadar donanım var acaba..?

ayrıca 1.4 16valf 100hp motoruda başka bir artı çok ekonomik ve yeterli performans sağlayan bir araç aynı fiyata alacakların hep 8 valf 70--80hp civarı araçlar olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 15 Mart 2008; 13:53:18 >
  • En güzel seçim opel corsa bencede.
  • teknik açıdan değil de, görsel açıdan değerlendiriyorum... ben bayan olsaydı bu bütçeyle ilk tercihim temiz bir getz olurdu.

belki de sempatim olduğundandır ama şunu da belirteyim ki getz'lerde epey bayan sürücü görüyorum, yakışıyor da açıkcası...
  • ilk aklıma gelenler hyundai getz, fiat palio bunlar küçük kullanımı kolay ayrıca o paraya sedan olarak accent albea clio da alınabilir.......
  • micra
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

tavsiye ettiğiniz tüm araçlar çoğu yönüyle uygun. ancak yukarda bahsini ettiğim palio 16.000 km de 2005 model.

aslında benim aklımdan micra, corsa, c3 falan geçiyordu. ancak palionun km si çok düşük nerdeyse sıfır gibi. micra çok güzel araç ama istanbulda yada büyük şehirde değiliz. taşrada pek yaygın değil. corsa olabilir. getz olabilir. ama km si düşük olduğundan palio çok cazip şu anda.

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin23

cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

tavsiye ettiğiniz tüm araçlar çoğu yönüyle uygun. ancak yukarda bahsini ettiğim palio 16.000 km de 2005 model.

aslında benim aklımdan micra, corsa, c3 falan geçiyordu. ancak palionun km si çok düşük nerdeyse sıfır gibi. micra çok güzel araç ama istanbulda yada büyük şehirde değiliz. taşrada pek yaygın değil. corsa olabilir. getz olabilir. ama km si düşük olduğundan palio çok cazip şu anda.

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

km ye bu kadar takılma bence palio sonucta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.