Şimdi Ara

Bayan öğretmene rezil oldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıdık çıkar diye hocanın branşını ve hangi üni olduğunu söylemiyim. Hoca çok tatlı ve güzel bir bayan. Dersine giren çoğu kişi hocaya aşık resmen(ilk başta ben) :)

Neyse hoca derse ara verdi biz de fakültenin bahçesine indik 7-8 arkadaş konuşuyoruz. Sonra bir kız arkadaşım bana ''sen bu derse girmezdin'' dedi ben de artık ''bu dersi hiç kaçırmıcam hep girmeyi düşünüyorum'' dedim. Sonra aralarından biri anlamış olacak ki gülerek ''kim için?'' diye sordu. Yine benim gibi hocaya yazan bir arkadaş var, sinir olsun diye arkadaşa bakarak sesli şekilde hocanın ismini söyleyerek x için! dedim. Herkes bir kahkaha atmaya başladı! Ben ne olduğunu anlamaya çalışıp etrafa şaşkınlıkla bakınırken iki arkadaşın arkasında bir şey belirdi. Sonra bir baktım hoca orada oturmuş sigara içiyor O an resmen oradan koşarak uzaklaşmak istedim. O şaşkınlıkla ve utanç duygusuyla ağzım açık, elim ağzımda bir kaç adım uzaklaştım. Sonra geri dönüp hocadan 2-3 kere özür diledim 'arkadaş sinir olsun diye öyle dedim hocam'falan dedim o da gülerek önemli değil dedi. Bir sessizlik oldu ardından başka şeylerden bahsettik. Aslında hocanın arkadan geldiğini görmüştüm ama bende dikkat dağınıklığı ve unutkanlık olduğu için hiç düşünmeden söyledim

Aradan bir kaç saat geçmesine rağmen hala kafamı duvarlara vuruyorum nasıl böyle bir salaklık yaptım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 21 Aralık 2013; 1:06:21 >

• Bağğğğyyyaaannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bayan öğretmene rezil oldum!
  • Cool
  • Belki hocanın hoşuna gitmiştir
  • Eger yakisikli bir tipsen,hocayla yas farki cok yoksa muhabbet et. Cok tanidigim var uni hocasiyla cikan. Kadin gulduyse sorun yok

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tipim gayet iyi, giyimim de iyidir ama kızlarla muhabbete gelince biraz tekliyorum. Aramızda neredeyse 10 yaş var ama evli değil, erkek arkadaşı var mı bilmiyorum.
    Ayrıca o sinir etmeye çalıştığım arkadaş benden önce davrandı hocayla daha samimi ve derste sürekli iltifat ediyor o yüzden geride duruyorum biraz

@Black Sabbath

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 21 Aralık 2013; 1:04:52 >
  • hocanında hoşuna gitmiş böyle devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baağğğğğyeeaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Tipim gayet iyi, giyimim de iyidir ama kızlarla muhabbete gelince biraz tekliyorum. Aramızda neredeyse 10 yaş var ama evli değil, erkek arkadaşı var mı bilmiyorum.
    Ayrıca o sinir etmeye çalıştığım arkadaş benden önce davrandı hocayla daha samimi ve derste sürekli iltifat ediyor o yüzden geride duruyorum biraz

@Black Sabbath

Yarın eline iki tane kahve al,dünkü olay icin özür olarak kabul edin de sigarada uzat kullanıyorsan. Eger birlikte icerseniz gerisini hallederisn zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

quote:

Tipim gayet iyi, giyimim de iyidir ama kızlarla muhabbete gelince biraz tekliyorum. Aramızda neredeyse 10 yaş var ama evli değil, erkek arkadaşı var mı bilmiyorum.

@Black Sabbath

Yarın eline iki tane kahve al,dünkü olay icin özür olarak kabul edin de sigarada uzat kullanıyorsan. Eger birlikte icerseniz gerisini hallederisn zaten

Sigara kullanmıyorum ama kahve ısmarlarım

• quote:

quote:

quote:

@Black Sabbath

Aynen ısmarla git iki kahveyle ver birini,kusura bakmayın filan de ama fazla özür dileme. Acıkcası sizin icin giriyorum de. Eger gülümserse senindir kaptan

• herkesin başına böyle birşey gelmiştir belki de hoşuna gitmiştir rahat ol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Black Sabbath

Aynen ısmarla git iki kahveyle ver birini,kusura bakmayın filan de ama fazla özür dileme. Acıkcası sizin icin giriyorum de. Eger gülümserse senindir kaptan

Ağzından bal damlıyor, haftaya yapıcam ama benim önümde bir arkadaş daha var işte. O hocayla muhabbeti kurdu, o yüzden pek şansım olmadığını ve arkadaş ayıp olacağını düşünüyorum ama bakıcaz duruma göre

• Kahvesine şap at öyle dene gülüyor mu diye bide

• Hocanın %99 hoşuna gitti ama zaten alışıktır böyle şeylere. Çünkü diğer arkadaşlar sürekli iltifat edip duruyor ve bu da beni sinirlendiriyor
  •  Bayan öğretmene rezil oldum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavute -- 21 Aralık 2013; 1:20:21 >
  • hoca belli etmez ama hoşuna gitmiştir. Seni de memnun etmek, onunla daha çok zaman geçirebilmen için dersten bırakır. Oh miss :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.