Şimdi Ara

Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korkak olanlar kendilerini belli ediyo cadı olanlara özellikle illet oluyorum yakalarsam boğacam!
  • 1de bunları buldum,kadınlar olmasa böle garip şeyleri nereden görücez?
    1kerede bana denk gelmişti,istanbullu olanlar bilir,caddebostan sahilden kartal-pendiğe kadar giden sahil yolunda bisiklet yolu wardır,bisiklet yolunu da ayıran aralıklarla dizilmiş taşlar,arkadaşla sahilde yürüoduk kadının 1i clioyla sağ şeritten gelio,hızıda tahminen 50 falandı,kadın zoru başardısağa o kadar yaklaşmışki giderken,sağ tekerlek o aralıklarla dizilen taşların 1ine bir takıldı aracın lastiğini tutan ne warsa oracıkta indi aşağı ya!
    bu kadar mı olur ya
     Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delicem -- 14 Aralık 2005, 4:18:33 >

• Günün deyişi;

Kadınlar kaza yapmaz yaptırır...!

Dikkat araçta bayan var ..Yaklaşma yoksa seni de bayarım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 14 Aralık 2005, 11:03:38 >
  • Biliyorsunuz araçda bebek varsa ebeveynleri "Arabada bebek var" diye bir levha yada sticker asıyorlar arabanın içine, bıradaki amaç aracın içindeki yavrusunu etrafda bulunan gelişmesini ve evrimini tamamlamamış hayvan şöförlere karşı korumaktır, hani bu etiketi koyunca yurdum insanı bir nebze daha dikkat eder diye iyimser bir eylemdir bu.

Benim tavsiyem ise şudur, aynı şeyi bayan şöförlerde yapmalılar, hatta bu yasalaştırılsın ve mecburi hale getirilsin onlari çin, böylece bizler de uzakdan yaklaşırken araçtaki bu etiketi görüp, "Haaa bayan var oğlum bu araçda aman diyem dikkat edeyim kenarından çaktırmadan geçip gideyim" deriz ve ona göre dikkat ederiz, yarınlara daha huzurlu ve güven içinde devam ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviBodrum -- 14 Aralık 2005, 9:46:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Biliyorsunuz araçda bebek varsa ebeveynleri "Arabada bebek var" diye bir levha yada sticker asıyorlar arabanın içine, bıradaki amaç aracın içindeki yavrusunu etrafda bulunan gelişmesini ve evrimini tamamlamamış hayvan şöförlere karşı korumaktır, hani bu etiketi koyunca yurdum insanı bir nebze daha dikkat eder diye iyimser bir eylemdir bu.

Benim tavsiyem ise şudur, aynı şeyi bayan şöförlerde yapmalılar, hatta bu yasalaştırılsın ve mecburi hale getirilsin onlari çin, böylece bizler de uzakdan yaklaşırken araçtaki bu etiketi görüp, "Haaa bayan var oğlum bu araçda aman diyem dikkat edeyim kenarından çaktırmadan geçip gideyim" deriz ve ona göre dikkat ederiz, yarınlara daha huzurlu ve güven içinde devam ederiz.

Güzel bir öneri bazı kadınları sıkıstıranların cesaretine hayran kalıyorum ya kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyolar yada canlarına susamıslar

• süper bi konu ya
  • bayanların bir çoğu ii araç kullanıyorlar (gerçekten)
    ama ben bir bayan araç kullanırken yanına oturmam
  • genelleme yaparak konusmayın arkadaslar..erkeklerın hepsı sankı dogru duzgun mu araç kullanıyo..

ışıkta bı bayan dursa;hıc arac kullanan bayan gormemıs gıbı bakarlar(hepsı degıl tabı) yada sıkıstırırlar..Basıma gelmedı ama cok gordum bu sekılde davranan kısılerı..buyuk arac kullanmak her zaman daha ıyı oluyo sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 14 Aralık 2005, 13:36:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noss

quote:

Biliyorsunuz araçda bebek varsa ebeveynleri "Arabada bebek var" diye bir levha yada sticker asıyorlar arabanın içine, bıradaki amaç aracın içindeki yavrusunu etrafda bulunan gelişmesini ve evrimini tamamlamamış hayvan şöförlere karşı korumaktır, hani bu etiketi koyunca yurdum insanı bir nebze daha dikkat eder diye iyimser bir eylemdir bu.

Güzel bir öneri bazı kadınları sıkıstıranların cesaretine hayran kalıyorum ya kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyolar yada canlarına susamıslar

+1 Çok ii fikir

• quote:

Aynayı sadece makyaj tazelemek icin kullanırlar, yan aynalar zaten iptaldir. bi de arabanın onunu gorebilmek icin direksiyonu ortasından iki elle tutup dimdik durmaya calısırlar. yol sadece onlar icindir sadece onlerine bakarlar zihniyetlerince nasolsa arkadan vuran 8\8 sucludur. kendilerine korna calındıgında veya isaret edildiginde tacize ugradıklarını sanarlar. lambayı sarı gorunce yavaslayıp kırmızı yanmasını beklerler. bi unoyu sanki garaja tır parkediyormus gibi elli saatte uc arabalık yere sokamazlar. kısacası trafigi katlediyorlar. bence onlar normal testin iki katı bir teste tabi tutulmalı. (tabii ki iyi kullananları tenzih ediyorum)

Araba başinda hal ve hareketleri ile karşi cinsten ayrilan sürücüler. Bazi mizansenler aşağıdadır:

1) Siz arkasındasınızdır, daha 3 metre vardir sizin ön tampona, basar kornaya tüm gücü ile yer ver diye. Hemen araçtan içeri bakınız. (Sonuç :%93 kadın %6 maymun %1 yaşlı bir amca)

2) Önünüzden dönecektir, lakin ya zort diye döner arka lastigi kaldırıma cıkarır, ya cok geç kalır, geri cıkması gerekir. Hemen araçtan içeri bakınız. (Sonuç: %91 kadın %7 lama %2 acemi erkek)

3) Bayırda durmak zorunda kalmıştır, el freni tribi ile kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman. Hemen araçtan içeri bakınız. (Sonuç: %82 kadin %14 buffalo %4 acemi erkek)

4) Çoktan yeşil yanmış, orta şeritte bir Polo hareket etmemiştir, ayna başında faaliyet vardır. Hemen araçtan içeri bakınız. (Sonuç: %99 kadın, %1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek)

5) Bir yerde durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızda bir fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Sert ve uzun bir korna ile irkilirsiniz. Hemen araçta içeri bakınız. (Sonuç: %80 kadın, %15 polis, %4 acemi erkek, %1 nil timsahı)

6) Sol şeritte 40 km hizla bir Clio gitmekte şeridi ortalamakta zorlanmaktadir. Herkes bu arabanın sağından ayar verir. Aracın içerisindeki görüntü. (%91 kadın, %6 koala, %2 sürücüsüz otomobil prototipi, %1 erkek)

7) Bir araba geri manevra ile park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden ileri geri yaparak daha uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Bu arada da aracın vites kutusu ve şanzıman sisteminden ağlama sesleri gelmektedir. Süzün aracın içerisini, süzün süzün tırsmayın sizi görmez. (Sonuc: %99 kadın, %1 jefrey yunusu)

• şuraya kadar yazılanları bir an önce okuyup bitirmek için kendimi zor tuttum. tabi bulmuşsunuz böyle forumu bir tane bayan yok (ben hariç) atıyorsunuz bol keseden. ama aranızda düsürt ve objektif olanlar da yok değil.
    ben her konuda öz eleştiri yapan ve haksız da olsam objektif davranan biriyim. bu yüzden yazacaklarım ne bayan şöförleri kötüleyenlerle polemik yaratmak için ne de kendimi övmek için. ben diğer bayanlardan farklı olarak hayattaki en büyük tutkusu spor, teknoloji ve araba olan bir bayanım. sporcuyum zaten spora olan aşkımdan dolayı kazandığım bir sürü bölümü (toplum içinde iyi denilen bölümler) elimin tersiyle iterek beden eğitimi öğretmeni oldum. araba konusunda da babam bulunduğumuz il de bir otorite sayıldığı için onun gibi bir ustadan 12 yaşından başlamak üzere ders alarak büyüdüm. öyle 30 yaşından sonra parayı bulup koca evinde araba sahibi olan tiplerden değilim. ağaç yaşken eğilir sözü en çok spor ve şöförlük için gerekli bence. küçük yaşta bu işi sindire sindire öğrendim. maalesef bu konuda mütevazi olamayacam.

gel gelelim yorumlarınıza. bazıları cidden beni çok üzdü. ama bazı objektif yorumları da tebrik etmemek elde değil. evet doğru, bayanların bu konuda sabıkası çok.ama yapmayın beyler erkekler içinde insana saç baş yolduran kendini beğenmiş kendini şöför zanneden şöförcükler de yok mu yani. ben bu işi cinsiyet ayrımına bağlamıyorum. bu iş yetenek ve zeka işi, spor da öyle. hiç unutmam zamanın birinde bir benzinlikte benzin alıyorum. arabadan indim ve yaşlı bir amca bana doğru gelerek "kızım ilk kez arabadan korkmayan, arabayı kendinden korkutan bir bayan şöför gördüm, elini sıkmak istedim" dedi. yani beyler böyle bayanlarda var. lütfen unutmayın. ayrıca bir çok araba bayisine gittiğim zaman ( ki çoğu çalışanları erkek oluyor) onlardan daha fazla bilgi sahibi olduğumu görünce çıkmak zorunda kaldım. neyse ki bu forumu buldum da kafama göre birileri var burda.
    bu işi cinsiyet ayrımı yaparak genellemeyin. elbette salaklık derecesinde araba süren bayanlar var. ama erkekler de var bunu unutmayın.
    hem bu forumda sadece erkekler var gibi de konuşmayın :)) bakın bayanlarda varmış değil mi?

• @iverson03...

ya şimdi herkez burda istisnalar olduğunu biliyor ama 10 taneden 1 tane görüncede istisnayı önemsememeye başlıyorsun...
    aslın bence durum şurdan kaynaklı...
    simdi bir insanın bir şeye (genellikle) ilgisi varsa onu diğer ilgisi olmayanlardan daha iyi yapar...
    şimdi araba sporlarına araba kullanımına ilgisi olan bayan sayısı ile iyi araba kullanan bayan sayısı arasında doğru orantı oluyor e buda bu da durumu bu yapıyor...
    tabiki sen iyi kullana bilirsin belki benden daha cok arabadan anlaya bilirsin...
    ama senin gibilerinin sayısı nı tüm bayan şoförelere olarak yüzdesini alırsak benim gibilerinin sayısınıda (ben orta derecede bildiğimi düşünüyorum bu işi) erkek sayısına oranlarsak bayanlar genel olarak kötü araba sürüyor diyebiliriz?
    bence diyebiliriz ama genel anlamda...
  • bir kaç yaşanmış örnek te benden
    1-Bir akşam zorunlu olarak Servis kaçtığı için Finansman müdürünün(bayan) arabasına bindik
    3'le kalkış yaptı eve gelinceye kadar da vitesi değiştirmedi.
    2- yolun karşısına geçmeye çalışan bir bayan sürücü(ayrılmış yol ortası bulvar) arabayı askıda bıraktı kurtulmak için debeleniyordu.
    3-bmw 7 serisi bir araçla bayan sürücü bir yayaya çarptı(çarpılan da bayan) kaçmak isterken bu seferde kaldırımda giden yaşlı bir teyzeye çarptı(Allah'tan kimseye birşey olmadı)
    Güleyimmi ağlayayımmı şaşırmıştım.
  • Şu da var ki ben yaya konumundayken en fazla yayalara saygılı olanların bayanlar olduğunu gözlemledim..Bir de öjeli parmaklarıyla "hadi geç geç" demeleri yok mu yirim ben onları...Yoksa işimiz baltalara kalsa karşıdan karşıya nah geçeriz..

Ha bi de Bayan arkadaşlarımın aracına binince inanın ön koltukta oturamıyom GASTRIT yapıyor..Yola bakamıyorum ha çarptı ha çarpacak derken karnım şişiyo..Subhaneke den başlayıp kuran-ı hatim ediyom desem yeridir..Töbe töbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymore -- 14 Aralık 2005, 15:49:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

@iverson03...

ya şimdi herkez burda istisnalar olduğunu biliyor ama 10 taneden 1 tane görüncede istisnayı önemsememeye başlıyorsun...
    aslın bence durum şurdan kaynaklı...
    simdi bir insanın bir şeye (genellikle) ilgisi varsa onu diğer ilgisi olmayanlardan daha iyi yapar...
    şimdi araba sporlarına araba kullanımına ilgisi olan bayan sayısı ile iyi araba kullanan bayan sayısı arasında doğru orantı oluyor e buda bu da durumu bu yapıyor...
    tabiki sen iyi kullana bilirsin belki benden daha cok arabadan anlaya bilirsin...
    ama senin gibilerinin sayısı nı tüm bayan şoförelere olarak yüzdesini alırsak benim gibilerinin sayısınıda (ben orta derecede bildiğimi düşünüyorum bu işi) erkek sayısına oranlarsak bayanlar genel olarak kötü araba sürüyor diyebiliriz?
    bence diyebiliriz ama genel anlamda...

valla ben onu bunu bilmem ama az karşılaşmıyorum yani trafikde beni deli eden özürlü erkek sürücülere. ama tabi özürlü kadın sürücü de çok.
    benim felsefem şu, her alanda bir işin en iyisini yapacaksan o işi yap, yoksa o işi yapma.

• quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

bir kaç yaşanmış örnek te benden
    1-Bir akşam zorunlu olarak Servis kaçtığı için Finansman müdürünün(bayan) arabasına bindik
    3'le kalkış yaptı eve gelinceye kadar da vitesi değiştirmedi.
    2- yolun karşısına geçmeye çalışan bir bayan sürücü(ayrılmış yol ortası bulvar) arabayı askıda bıraktı kurtulmak için debeleniyordu.
    3-bmw 7 serisi bir araçla bayan sürücü bir yayaya çarptı(çarpılan da bayan) kaçmak isterken bu seferde kaldırımda giden yaşlı bir teyzeye çarptı(Allah'tan kimseye birşey olmadı)
    Güleyimmi ağlayayımmı şaşırmıştım.

Sizin Müdirenin arabası otomatik vites olamsın?*
    Harbiden güldüm yaa.

• ya ben teyzemi bilirim bu konuda birçok erkekten iyi kullanır...ama bazı bayanlar var yolun ortasında durup yanından arabaların geçeceğini düşünüp inatla dururlar bide geçsene derler ben herkese yol veririm hiçbir bayan bana yol vermedi şu ana kadar.aslında bunu bayan diyerek algılamamak lazım erkekte aynı olabiliyor...ben sollarken gaza basan erkekler yüzünden 3 defa kaza tehlikesi atlattım...inatla geçilmeyecek yerden geçmeye çalışıp beni sıkıştıran erkeklerle de karşılaştım ve haklı olduğum halde büyük tartışmalara maruz kaldım...bunu şu şekilde ayırt edebiliriz...erkek kullanıcı sayısı bayanlardan çok daha fazladır Türkiyede ve bayanların bazılarıda bu çoğunluktaki erkeklerin acemisi olarak değerlendirilebilir...şunu da söyleyebilirim bazı bayanlar var benim diyen erkekten çok daha iyi araba kullanıyolar hatta kıskandıracak kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

ya ben teyzemi bilirim bu konuda birçok erkekten iyi kullanır...ama bazı bayanlar var yolun ortasında durup yanından arabaların geçeceğini düşünüp inatla dururlar bide geçsene derler ben herkese yol veririm hiçbir bayan bana yol vermedi şu ana kadar.aslında bunu bayan diyerek algılamamak lazım erkekte aynı olabiliyor...ben sollarken gaza basan erkekler yüzünden 3 defa kaza tehlikesi atlattım...inatla geçilmeyecek yerden geçmeye çalışıp beni sıkıştıran erkeklerle de karşılaştım ve haklı olduğum halde büyük tartışmalara maruz kaldım...bunu şu şekilde ayırt edebiliriz...erkek kullanıcı sayısı bayanlardan çok daha fazladır Türkiyede ve bayanların bazılarıda bu çoğunluktaki erkeklerin acemisi olarak değerlendirilebilir...şunu da söyleyebilirim bazı bayanlar var benim diyen erkekten çok daha iyi araba kullanıyolar hatta kıskandıracak kadar...

işte mantıklı ve objektif yorumlardan biri daha. ya her erkek arabayı çok mu iyi kullanıyor ki her bayan da çok iyi kullansın. usta olmak başka bir şey kardeşim, ne cinsiyete ne de yaşa bakar. bu iş zevk ve yetenek meselesi. bindiği arabanın motorundan habersiz erkekler var. ama benim gibi bayiye gittiğinde araç hakkında bayiden daha çok bilgiye sahip bayan da var. mesela ben asla çift el tutmam direksiyonu, bir elim hep viteste veya boşta. ama ne erkeler var iki eliyle deli gibi direksiyona asılan.
    yani anlatmak istediğim şu amaç kötülemekse kötülenecek o kadar şey bulunur ki erkeklerde de . bu tartışma uzar gider.
    ama şunu bilin bayanların ustası cidden ustadır.

• valla benim üniversitede bir hocam vardı.Kadın manyak; arabasına bindim gözlerim kapalı gidiyorum.Taksicilerden bile deli kullanıyordu.Şaşırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

quote:

Orjinalden alıntı: pegasuss

ya ben teyzemi bilirim bu konuda birçok erkekten iyi kullanır...ama bazı bayanlar var yolun ortasında durup yanından arabaların geçeceğini düşünüp inatla dururlar bide geçsene derler ben herkese yol veririm hiçbir bayan bana yol vermedi şu ana kadar.aslında bunu bayan diyerek algılamamak lazım erkekte aynı olabiliyor...ben sollarken gaza basan erkekler yüzünden 3 defa kaza tehlikesi atlattım...inatla geçilmeyecek yerden geçmeye çalışıp beni sıkıştıran erkeklerle de karşılaştım ve haklı olduğum halde büyük tartışmalara maruz kaldım...bunu şu şekilde ayırt edebiliriz...erkek kullanıcı sayısı bayanlardan çok daha fazladır Türkiyede ve bayanların bazılarıda bu çoğunluktaki erkeklerin acemisi olarak değerlendirilebilir...şunu da söyleyebilirim bazı bayanlar var benim diyen erkekten çok daha iyi araba kullanıyolar hatta kıskandıracak kadar...

işte mantıklı ve objektif yorumlardan biri daha. ya her erkek arabayı çok mu iyi kullanıyor ki her bayan da çok iyi kullansın. usta olmak başka bir şey kardeşim, ne cinsiyete ne de yaşa bakar. bu iş zevk ve yetenek meselesi. bindiği arabanın motorundan habersiz erkekler var. ama benim gibi bayiye gittiğinde araç hakkında bayiden daha çok bilgiye sahip bayan da var. mesela ben asla çift el tutmam direksiyonu, bir elim hep viteste veya boşta. ama ne erkeler var iki eliyle deli gibi direksiyona asılan.
    yani anlatmak istediğim şu amaç kötülemekse kötülenecek o kadar şey bulunur ki erkeklerde de . bu tartışma uzar gider.
    ama şunu bilin bayanların ustası cidden ustadır.

Tek elle araba kullanıp, tek elle vites tutmak iyi şöförlük değildir...

Otoyollarımız, ben kral şöförüm, tek elle kullanırım , yollar benimdir diyenlerin leşleriyle doludur

Toplumumuz gerçekten çok eğitimsiz... Her konuda olduğu gibi bu konuda da...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.