Şimdi Ara

Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bizim şirketin önünde cevre yolu sapağı var 1 hafta içinde kesin 3 defa kaza olur

bizde şirket çalışanları olarak iddaya gireriz

kesin kadındır diye.

sonuş olarak bu gune kadar % 90 haklı cıktık

• bi olayı anlatayım size ereğlide bir bayan öğretmen daha ehliyet aldığın ilk ayı bir yayaya çarpar ve olay şöyledir;

Bayan öğrencilerini görür ve karşıdan karşıya geçen öğrencilere yolveriyorum diye al işareti yapar, ama o sırada araba gidiyor ve yavaşlamaktadır. Sonra bu bayan tam duruyor artık çocuklarda geçiyor karşıdan karşıya ve ne akla hikmetse ablamız heycandan dolayı dururken gaza basıyor ve geçen öğrencilerine çarpıyor.

Birde yolda nedense belirli bir şeriten gitmezler ya sağdan git ya da soldan ama yokkkkk garti olsun diye ortdan giderler maşallah yol yol değil babalarının tarlası sanki.

• Şuna da dikkat çekelim herkesin katıldığı erkeklerin hepsi çok iyi kullanmıyor yorumu kadınlar için daha farklı olmalı.

Çünkü kadınlar trafikte yaptığı hataları farkında olmadan yaparken erkeklerin %95'i (%5'i acemi olsun oda 2 senede usta olur diğer tarafa katılır) hatalarını bile bile yaparler. hata diyip de geçmemek lazım yukarıda bayanlar için saydığnız acaip hareketlerin kaçını erkekler yapıyor trafikte. erkeklerin yaptığı hatalar (hepsi de göre göre yapıltı) daha çok makas atma, 3 metreden takip etme, aniden sol şeritten sağ şerite geçme gibi ama ısrar ediyorum bu hata dediğimiz hareketleri yaparken erkekler kendilerini çok fazla riske atmıyorlar kadınlar gibi aynasına bakıyo kafasını çeviriyo hani bodoslama değiller çok fazla. birde ben hiç abi şu arabayı benim için parkedermisin diyen erkek görmedim

sonuç olarak her iki cinsin iyi ve kötü yaptığı şeyler var bu daha çocuk yetiştirilirken çocuklara veriliyor (bkz babanız size oyuncak olarak ne almış, bide kız kardeşinize ne almış) 25'inden sonra araba kullanmayı öğrenecek bayana ve öğretecek şahsa allah kolaylık versin diyorum .

bayanlar güzel yemek yapsınlar, çocukları yetiştirsinler, bize şefkat göstersinler bizde araba kullanalım onları gidecekleri yerlere bırakalım ordan da sanayi ye gidelim dimi ama

• "bayanlar güzel yemek yapsınlar, çocukları yetiştirsinler, bize şefkat göstersinler bizde araba kullanalım onları gidecekleri yerlere bırakalım ordan da sanayi ye gidelim dimi ama"

@kerten, bu son dileklerine katılmamak elde değil.
  •  Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

Bayan sürücü pazar dağıttı

Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde fren yerine gaza basan bir bayan sürücü pazar yerini savaş alanına çevirdi

Edinilen bilgiye göre, 16 N 4512 plakalı otomobilin sürücüsü Ayşen Naniş (26), Zafer Caddesi'nde yanlışlıkla fren yerine gaza basınca, yeni kurulan pazara daldı. Pazarcı Ömer Özen, tezgahına karpuzları ve diğer malları dizdiği sırada bir aracın üzerine geldiğini görünce ne yapacağını şaşırdı. Hafif yaralanan Özen, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
    Bu arada, şoka giren sürücü Ayşen Naniş, kocası Nedret Naniş tarafından teselli edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

• çok espirili çok iyi bi forum konusu olmuş hem trajikomik hemde gerçekler konuşuluyor...

benim diyeceğim şey şu , ülkemizde herşeyde olduğu gibi burada da bir " adam sende" cilik söz konusu

diğer eğitim alanlarında da bu var... ehliyet kursları ve ehliyet sınavları , kısacası ehliyet almak bu kadar kolay olmamalı .. ahbap işi ya ne olacak verelim gitsin , yada kursa parayı ödeyen ehliyeti alsın zihniyeti var maalesef !!!

eğer kurs ve sınavlar avrupadaki gibi gerçekten sağlam temellere dayansaydı , bu kadar kabzıman araba kullanan *insanların ( kusura bakmayın bayanlar çooook çoğunlukta bende burada tevazu gösteremeyeceğim ) trafikte olması önlenirdi.. daha hala trafikte ehliyeti olmayan insanlar bile araç kullanabiliyor... neden denetim yok ! eğitim yok ! herşeyin temeli esası burası... gerisi sadece polemiktir ...
  • ben araba kullanabilen bir bayan ya 1 yada 2 tane görmüşümdür 20 senelik hayatımda. Baş kazazede annem, canımızdan oluyorduk. 120 km süratle balmumcu yokuşuntan çıkarken istanbullular bilir, PLAZA hotel var, karşısında askeri bi karargah var orda 120 km frensiz hyundai excel 1.5 92 model hiçbir güvenlik ekipmanı airbag abs vs gibi olmadan allahın izniyle arkadan daldık, sebebi ise yarın otele geleceğini hiçbir neden yokken göstererek söyleyen annem
    sonuç olarak önümüzde olan 2 şahin 1 uno bir bora ve toyota corolla gerçekten hasar ötesi oldular... ve bizim araba ön de bişe pek kalmamasına rağmen burnumuz bile kanamadı emniyet kemeri de yoktu öylece çıktık ve araba o haliyle kaput vs yamulmuşken servise kadar gidebildi, helal olsun şimdi hala aynı araba can borcumuzu satmayıp bakımını yaptırarak ödüyoruz sanırım

• Bayanların şöförlükleri hakkında çok kötü şeyler yazılmış. Kabul ediyorum,bayanlar araba kullanma konusunda acemiliklerini üzerlerinde atamıyorlar veya çok geç atıyorlar. Belki direksiyon başında fazla heyecana kapılıyorlar belkide kaza yapma korkusunu yenemiyorlar. Ama kaza yapma korkusu insana çoğu zaman kaza yaptırıyor. Rahat olamıyorlar direksiyon başında. O yüzden bir bayan gördüğümde fazla yaklaşmıyorum, eğer sollamam gerekirse mümkün olduğunca uzaktan solluyorum. Burda yapılacak en güzel şey anlayışlı davranmak, kesinlikle sıkıştırmamak, onları o haliyle kabul etmektir. Evet, bayan sürücüler erkeklere oranla daha az kaza yapıyorlar ama kazaya sebep oluyorlar.

Elbette arabayı çok güzel kullanan bayan şöförleri gördüm. İsterimki tümü böyle kullansında bizde rahatlayalım. Ama maalesef bunu göremiyorum. Büyük çoğunluğu acemice kullanıyor bayanların. İstiyorumki arkadan bakınca bunu kullanan şöför büyük ihtimalle bayandır demeyeyim.Yani acemice kullanmasınlar,trafiği tehlikeye sokmasınlar. Özellikle akşam saatlerinde trafik yoğunluğunda hemen belli oluyor bayan sürücüler. Ne olur heyecanı,korkuyu,paniği bırakın artık. Tamam kaza yapmaktan korkuyosunuz ama böyle yapınca trafiği mahvediyosunuz.

Ben bir bayan sürücü yüzünden kaza yaptım. Suç bayandaydı. Polis raporunda suçlu bayan olarak görünüyordu. Nasıl oldu, nasıl becerdi bilmiyorum ama sonuçta olan benim arabaya oldu. O günden sonra bayan sürücü görünce kaçıyorum. Ya frene basıp arayı açıyorum iyice gitsin diye, veya mümkün olduğunca uzaktan solluyorum. Sollarken mutlaka kornaya dokunuyorum hafifce. Arabamın tekrar haşad olmasını istemiyorum. Yani bayan sürücü sayesinde tekrar saçma sapan bi kazaya karışmak istemiyorum. Ammman benden uzak dursunlar diyorum. Şu ana kadar yaptığım kazaların hiçbirisinde suçlu değildim. Hiç arkadan vurmadım. Çok dikkatli kullanmaya çalışıyorum, umarım kaza yaşamam. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Acemi bayanlar, hiç olmasssa inat etmeyinde sağdan gidin. Tamam yavaş gidin ama trafiği aksatmayın hiç olmassa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 15 Aralık 2005, 13:34:21 >

• peki ya kompleksli, kendini sollayanın bayan olduğunu anlayınca gaza iyice yüklenen, bir bayanın kendinden iyi park ettiğini görünce düşman gibi bakan, kendinin geçemeyeceği yerden bir bayanın geçtiğini görünce çıldıran erkeklere ne demeli.

amma uzattınız ya, trafik de kötü şöförler sadece bayan değil. ben bu söylediklerinizin hiçbirini üstüme almıyorum. ama şuna katılıyorum ben bir istisnayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

peki ya kompleksli, kendini sollayanın bayan olduğunu anlayınca gaza iyice yüklenen, bir bayanın kendinden iyi park ettiğini görünce düşman gibi bakan, kendinin geçemeyeceği yerden bir bayanın geçtiğini görünce çıldıran erkeklere ne demeli.

amma uzattınız ya, trafik de kötü şöförler sadece bayan değil. ben bu söylediklerinizin hiçbirini üstüme almıyorum. ama şuna katılıyorum ben bir istisnayım.

tek kolla direksiyon tutan istisna

• bu gün acaip sinir bozucu bi olay yaşadım...
    okuldan cıktım belki bilen vardır bilkentte tam real e giderkenki büyük kavşaktayım ve eskişehir yoluna doğru gideceğim...
    sola dönüş için boş bir alan bırakmışlar düz gidenlerde sadece 2 şerit var ama kalkış alanı 3 şeritli...
    neyse en öndeyim sol dönuş seridine bir bayan geldi bende dedim neme lazım yavaş gidiyim kırar fln sonuçta 2 şerit var ama o bayan sayesinde 3 şerit olmuş...
    sarı yandı bekledim yeşil yandı hala bekliyorum bayan kalktı ben sağında olduğum için sinyali varmı yokmu bilmiyorum...
    ama önüme girmedi bende dedim dönecek heralde (ki normal olanı o şerit dönüş şerididir cünkü önümüzdeki yol 2 şeride düşüyor...
    yanımda taksi vardı yavas yavas kalktım ama oda ne kadın önüme kırmadan düm düz refruja doğru gidiyor...
    hemen fren yaptım ama önüme öyle bi kırdıki (yan yanayız yani direk vuracak)...
    bende hemen kırdım taksici ne yapıcağını şaşırdı oda öbür tarafa kırdı yerler biraz ıslaktı esp olmadığı için araba baya kaydı taksici durdu arabadan indi ben arabadan indim bayan ise yol devam etti...
    taksici aynen sunu söyledi...
    evladım sen sen ol yanında arkanda önünde bir bayan varsa asla gitme arana 1 araba mesefe koy...
    sonra sırıtarak ekledi...
    bayanların arabalarında yan camlar aynalar iptal edilmiştir...
    yakında fabrikadan cıkacak arabalarıda masraftan kurtulmak için yan camları ve aynaları olmuyacak
    bende napiyim biraz olsun sinirim geçti ve güldüm...
    yani şunu anladım ben bida bi bayanı geçerken arama kesinlikle bir araba koyucam neme lazım kırar mırar sonra al başına belayı

• quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

bayanların arabalarında yan camlar aynalar iptal edilmiştir...

Çok doğru dostum orta dikiz aynası da sadece ruj tazelemeye yarar..Genetik eksiklik mı var nedir?

Bir arkadaşım ehliyeti yeni aldı..Zamanında Direksiyon derslerini bayan hocadan almış..Sanırım ondan mıdır nedir 5 aydır trafikte ve 3 ncü hafif kazasını yaparak rekora koşuyor..Öğretmeyi de bilmiyorlar kardeşim...
  • Ben özellkile söyledim bunu. Bir bayan sürücü gördüğümde özellikle yaklaşmıyorum. Ya frene basıp uzaklaşmasını bekliyorum, yada mümkün olabildiğince uzaktan sollamaya çalışıyorum. Park etmeye çalışan bayan sürücümü, amman onun park etmeye çalıştığı yerden uzakda olayım. Valla ne olu ne olmaz, gene gelir vurur, arabanın orjinalliği kalmaz . Zaten kalmadı o bayan şöför sayesinde...
  • Geçenlerde Bolu-Ankara TEM yoluna turnikelerden giriş yaptım. Arkamda bir bayanın kullandığı Audi A4 vardı. Ben normal yolumda giderken biraz tahrik ederek vıjjj diye geçti beni. Ben de takıldım peşine. 210-220 civarlarında aramızdaki mesafe sabit kalıyor, virajlarda o frenlediği zaman neredeyse %100 risk alarak frenlemediğim için aradaki mesafeyi git gide kapatıyordum. Çok zorladım ve geçmeyi başardım. Kadın rallici olmalıymış cidden.
    Tabi bu abla istisna. Bazıları çoğu erkeğe taş çıkaracak nitelikte araç kullanıyorlar, ama Kaya Çilinngiroğlu bey amcam haklı. Ekserisi berbat kullanıyorlar. They all suck when they're driving...
  • Bu kadınlar kadar zekisini görmedim zatii
    Arkadaşım iddia ediyorum 16 yaşında olmama rağmen kadınların %99'undan iyi kullanıyorum şu taşıtı
    (%1 istisna bknz. Şöför Nebahat)
    Benim gözlediğim en büyük aptallıkları şunlar:
    -Direksiyon ellerinden kaçacak sanki , o kadar sıkı tutuyo ki anlatamam
    -U dönüşlerinde dönmek için direksiyonu kırıyor ama toplamayı unutuyor komedii yaa
    daha anlatırdım ama
    bu arada bizim mégane yi aldığımız kadın da baya ii şöförmüş 44 yaşında ama arabanın ortalama hızı (şehirler arası olduğunu,trafiğe takılmadığını düşünüyorum) 70 den aşağı düşmemiş valla helal olsun
    bişi daha
    araba ilk alındığında 7.2 fln ortalama tüketim vardı,şimdi 8 lere çıkıcak neredeyse (allah korusun)
    Bayanlar,Bayanlar,Bayanlar

•  Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

• Delicem dostum,,,

REsimler montaj değilse...Çok hoş.....
  • yahu bunları nasıl becerebiliyorlar anlamıyorum
    cok kaza gördüm kendimde yaptım tamam takla fln attık ama hiç böyle resimler olmuyor
    bide arkadaş demiş U dönüşünde tamam dönuyor ama sonra toplamayı unutuyor demişya işte ondan acaip haklı
    sanırım okadar sıkı tutuklarından direksiyonu o yüzden toplayamıyorlar biraz gevşetse kendi bile toparlıo

• walla kardeşim resimleri ben çekmedim bilemiycem ama pek benzemio photoshop işine ya!zaten olabilecek şeyler bunlar(sadece bayanlar yapabilir)

quote:

Orjinalden alıntı: Claymore

Delicem dostum,,,

REsimler montaj değilse...Çok hoş.....
  • Örnek ablam 3 ay önce ehliyet aldı babamda bi aptallık edip (babam duymasın) Audi A3 Sportpack (SİYAH) aldı ablama gecen gün gel nası kullanıyom göstereyim sana dedi (araba tiptronik vites) gel gelelim ablam bu arabayı yawas kullanamıor stop etcek sanıo heralde gaza bi abanıo ne oldugumu sasırıom hafta sonu akrabalar var gencler toplastık arabaya 120 130 gidioruz otobanda durdu Vitesi "S" ye aldı bilen bilir bu vitesi hız denemesi yapıcak ya daha kalkarken az weremio dedim ya bi abandı gaza ASR olmasına ragmen bi patinaj yaptı araba ben bile sasırdım sonra direk fren vites gene "D" ye neyse ewe geldik yanastırcak dedim abla yanastıramassın wer ben yanastırayım yok efendim yanastırımıs o en az bi 5 dakika ileri geri yaptı direksiyonu hiç cewirmeden sonra benim yardımlarımla yanastırdık arabayı ben bu arabaya acıyorum walla Araba 2.0 motor ama 140 ın üstüne cıkmadı ablam bana da asla wermio fesat werse ben cıkıcam ama wermio işte ama audilerde plastik anahtar die bi olay war onun yerini biliorum bi ara alıp kacırcam arabayı bi 190 200 kapatayım da rahatlarım Yasım 17 ehliyet yok kızmayın bana araba cok güzel ondan almak istiorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.