Şimdi Ara

Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım daha çok gençsin böyle hız merakı olması gayet doğal ama sen sen ol ehliyetin alıp üzerine 2 sene araba kullanmadan hız limitlerini fazla zorlama,zorlıycaksanda trafiğe kapalı alanlarda olsun lütfen,neredeyse her başlıkta geçen hız konusunda bende 1 uyarıda buluniim dedim!soora sonun bayan şoförlerin yaptığı kazalardan daha kötü olur(allah korusun,allah kaza-bela wermesin sanada kimseyede)
    arabayıda kaçırma bence mazallah polis falan çevirirse ehliyetsiz hapis cezası war...

quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

Örnek ablam 3 ay önce ehliyet aldı babamda bi aptallık edip (babam duymasın) Audi A3 Sportpack (SİYAH) aldı ablama gecen gün gel nası kullanıyom göstereyim sana dedi (araba tiptronik vites) gel gelelim ablam bu arabayı yawas kullanamıor stop etcek sanıo heralde gaza bi abanıo ne oldugumu sasırıom hafta sonu akrabalar var gencler toplastık arabaya 120 130 gidioruz otobanda durdu Vitesi "S" ye aldı bilen bilir bu vitesi hız denemesi yapıcak ya daha kalkarken az weremio dedim ya bi abandı gaza ASR olmasına ragmen bi patinaj yaptı araba ben bile sasırdım sonra direk fren vites gene "D" ye neyse ewe geldik yanastırcak dedim abla yanastıramassın wer ben yanastırayım yok efendim yanastırımıs o en az bi 5 dakika ileri geri yaptı direksiyonu hiç cewirmeden sonra benim yardımlarımla yanastırdık arabayı ben bu arabaya acıyorum walla Araba 2.0 motor ama 140 ın üstüne cıkmadı ablam bana da asla wermio fesat werse ben cıkıcam ama wermio işte ama audilerde plastik anahtar die bi olay war onun yerini biliorum bi ara alıp kacırcam arabayı bi 190 200 kapatayım da rahatlarım Yasım 17 ehliyet yok kızmayın bana araba cok güzel ondan almak istiorum

• quote:

Örnek ablam 3 ay önce ehliyet aldı babamda bi aptallık edip (babam duymasın) Audi A3 Sportpack (SİYAH) aldı ablama gecen gün gel nası kullanıyom göstereyim sana dedi (araba tiptronik vites) gel gelelim ablam bu arabayı yawas kullanamıor stop etcek sanıo heralde gaza bi abanıo ne oldugumu sasırıom hafta sonu akrabalar var gencler toplastık arabaya 120 130 gidioruz otobanda durdu Vitesi "S" ye aldı bilen bilir bu vitesi hız denemesi yapıcak ya daha kalkarken az weremio dedim ya bi abandı gaza ASR olmasına ragmen bi patinaj yaptı araba ben bile sasırdım sonra direk fren vites gene "D" ye neyse ewe geldik yanastırcak dedim abla yanastıramassın wer ben yanastırayım yok efendim yanastırımıs o en az bi 5 dakika ileri geri yaptı direksiyonu hiç cewirmeden sonra benim yardımlarımla yanastırdık arabayı ben bu arabaya acıyorum walla Araba 2.0 motor ama 140 ın üstüne cıkmadı ablam bana da asla wermio fesat werse ben cıkıcam ama wermio işte ama audilerde plastik anahtar die bi olay war onun yerini biliorum bi ara alıp kacırcam arabayı bi 190 200 kapatayım da rahatlarım Yasım 17 ehliyet yok kızmayın bana araba cok güzel ondan almak istiorum

Okadar kişi toplaştınız arabaya ve 120-130 la giderken patinaj çektiniz demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 15 Aralık 2005, 19:18:55 >

• arkadaş durdu,vitesi S ye aldı demiş,yani önce durmuşlar,120 yle giderken çekmemiş patinajı,yannız tabi içi doluyken ve patinaj önleyici açıkken nasıl olduğunu bende anlamadım
  • neyse konumuz bu değil zaten,1kaç foto daha koyiyim bende görün bayan şoförler nasıl kaza yapıomuş
     Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

• quote:

Orjinalden alıntı: delicem

arkadaş durdu,vitesi S ye aldı demiş,yani önce durmuşlar,120 yle giderken çekmemiş patinajı,yannız tabi içi doluyken ve patinaj önleyici açıkken nasıl olduğunu bende anlamadım

Ben orda durdu kelimesini aracın durması olarak anlamadım.Ama sonuçta yinede araç doluyken ve asr açıkken yinede patinaj büyük bi başarı
  • abi ne var şu sol şeritte anlamıyom... solla, geç ortaya
  • walla 120 ile giderken patinaj cekmek baya baya zor bişey ben de zaten asr acıkken nası patinaj cektigine sasırdım ama cok yuklenince oluo demekki. Saygılarımla...
  • quote:

walla 120 ile giderken patinaj cekmek baya baya zor bişey ben de zaten asr acıkken nası patinaj cektigine sasırdım ama cok yuklenince oluo demekki. Saygılarımla...

Delicem dostum demekki benim anladığım doğruymuş

*ZzZzZ* arkadaşım sana öyle gelmiş o hızdan sonra pati çekemez o araç
  • walla kardeşim ya senin dediğin doğruymuş gerçekten yada arkadaş imla kullanmadığından 1 anlam karmaşası yaratıyor!
    neyse sonuç olarak 120yle giderken dolu araç,asr açık,zor 1az anlattığının gerçekleşmesi!yok dururken diosa aynı şartlarda yine zor,her 2 durumdada 1 anlamsızlık var
    bu arada ben bayan şoförlerin geri geri gidememe hadisesini de olaya dahil etmek istiorum!olamaz böyle 1şey ya,daha direksiyonu ne tarafa kırınca arabanın kıçının ne tarafa dönüceğini bile bilmiyor çoğu,zaten geneldede park ederken dümdüz girebilecekleri yerleri tercih ederler dikkat edin!
    annemin 30 sene önce aldığı ehliyeti war ama araba kullanmayı bilmez,bana dewamlı ısrar eder öğrette öğret diye,bende kıramıyorum tabi,boş 1 alan war bizim yazlığın orada,çıkarıyorum,1elim el freninde,dieri vitesi kollar şekilde,olmuyor,yani ne zaman çıkardıysam al baştan yapıoruz,kendide dersler aldı o kadar,1 yaştan soora öörenilmior demekki bu iş ya(sadece bayanlar için diil) tabi öğretirken geri geri gitme seansları da oldu ama canım annem onuda pek beceremedi!elinin hamuruyla erkek işine karışılmaz deyimi gayet doğru sanırım!olsun benim annem araba kullanamasada çok güzel yemek yapar,1tanem bnm o

quote:

Orjinalden alıntı: Can

quote:

walla 120 ile giderken patinaj cekmek baya baya zor bişey ben de zaten asr acıkken nası patinaj cektigine sasırdım ama cok yuklenince oluo demekki. Saygılarımla...

Delicem dostum demekki benim anladığım doğruymuş

*ZzZzZ* arkadaşım sana öyle gelmiş o hızdan sonra pati çekemez o araç

• kuşkusuz herşeyin olduğu gibi bayanlarında bu işi bileni bilmeyeni var. benim bugüne kadar yaşadıklarım çoğunun araba kullanma konusunda ii olmadıklarıdır.
  • bugün maltepe kayış dağından dönerken üni den evime, volvo s40 dı sanırım emin değilim, hanfendinin biri... sağ şeritteyim sinyal verdim ortaya geçtim 10 saniye sonra yanıma bir baktım sol şeritten bi araba üstüme geliyo sanki sirkeci vapur iskelesinde gemi yanaşıyo, aynı hızla yanaşıyo tam vurucak allahtan otobüs falan yoktu, genelde olur o yolda... birden sağa kırdım ve abandım saniyelerce kornaya, kadın baktı özür dilerim dedi ve sonra gözlerini işaret edip görmedim gibi bişiler demeye çalıştı, bir insan soldan sağa geçerken sağda araba olduğunu görmezmi? bu mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy -- 15 Aralık 2005, 21:27:07 >
  • aslında bu olay herkesin başına gelebilecek 1 olay, tam ayrıntı wermemişsin konumlarınız hakkında ama sanırım bayanın aynasının kör noktasına denk gelmişsin,tabi bunu önlemek için 1de kafanı çevirip sağını kontrol etmen lazım,yada yolu aynalardan ii takip etmen lazımki heran hangi arabanın nerde olacağını bilesin!tabi bayanlar aynaya pek bakmaz,baksada kör noktayı akıl edemezler o ayrı
    quote:

Orjinalden alıntı: royartar

bugün maltepe kayış dağından dönerken üni den evime, volvo s40 dı sanırım emin değilim, hanfendinin biri... sağ şeritteyim sinyal verdim ortaya geçtim 10 saniye sonra yanıma bir baktım sol şeritten bi araba üstüme geliyo sanki sirkeci vapur iskelesinde gemi yanaşıyo, aynı hızla yanaşıyo tam vurucak allahtan otobüs falan yoktu, genelde olur o yolda... birden sağa kırdım ve abandım saniyelerce kornaya, kadın baktı özür dilerim dedi ve sonra gözlerini işaret edip görmedim gibi bişiler demeye çalıştı, bir insan soldan sağa geçerken sağda araba olduğunu görmezmi? bu mümkünmü?

• sadece aynaya asla güven olmaz şerit değiştirirken bile biraz kafanı oynatıp bakıcaksınki seni sollayan arabayı görememezlik olmasın...
    ayna seni sollayan arabayı göstermez işte buda kör nokta oluyor
  • ben çoktan şerit değiştirmiştim sadece dümdüz orta şeritte giderken birden üstüme geldi, görmemesi mümkün değil, kör noktaya denk gelmedim yani, sadece kadınlar yanda dikiz aynaları olduklarını birini dikizlemek maksadıyla kaldırımda vs kullanılsın diye sanıyo olabilirler. Gerçekten ne zaman bayan bir sürücü görsem uzaklaşıyorum. Her ülkede bu kadar tedirgin ediyomudur acaba bayan sürücüler yoksa bizim ülkemizin bayanlarınamı özgü düşünmeye başladım...
  • Bugün durakta otobüs bekliyodum
    durak yolun köşesinde yani önünden araba dönüyor.
    Bi bayan geçti 206sıyla, iki kere
    Kadın resmen direksiyonla birlikte dönüyodu. Ya bırak bi sakin ol, ama yok olmuyo işte
    ayrıca kambur vaziyette kullanıyodu arabayı sırf direksiyonla birlikte fönmek için

Bu arada benim annem de çok güzel dümdüz geri gider
  •  Bayan Şoförler Arabayı Nasıl Kullanır?

• ya bence bişeyin adını koymamız gerekio...

bayanlar kötü kullanıyo vs diyoruz ben buna katılmıyorum.. Bayanlar dikkatli kullanıyo..
    bi çoğumuza göre makas atan , ara gazı veren, kırmızıdan sarıya geçtiği an kalkmış olması gereken sürücüler iyi sürücüler....
    bi bayan bunu yapmayınca hemen başlıyoz millet olarak sövmeye..

herkes aynı şekilde araba kullanamaz ki..
    2 tane erkek kardeş bile çok farklı şekillerde araba kullanabiliyo.. ama artık insanlarda bir önyargı oluşmuş.. bakıyo arkadan saçı uzunsa eyvaah dio .. kadının manevralarını daha bi dikkatli izlemeye başlıyo...

park edememe vs sorunlarına gelince ben de rastladım bu tarz şeylere ama orda kadına diil ona ehliyet veren sürücü kursuna küfrettim... siz sistemi adam gibi oturtursanız erkeğiniz de acemilik çekmez bayanınızda....
  • Bayanlar ister iyi kullansın ister kötü kullansın buna karışmıyorum, yorum yapmıyorum ama bütün kadın söförler istisnasız kabadır direksiyon başında. Hiç bir zaman hatayı kendilerinde bulmazlar, ben şu ana kadar bir çok erkek gördüm bir hata yapınca eliyle pardon diyorlar ve olay büyümeden kapanıyor, hiç laf etmiyorum çünkü insanlık hali hepimiz hata yaparız ama daha hiç bir bayanın pardon dediğine şahit olmadım, onların akıllarında da erkekler pis, kaba, düşük zekalı, kafası çalışmaz, cahil, kadınların peşinde seks için koşar vs. Bu yüzden kendilerini kraliçe falan zenneder hepsi. Daha bana istisna diyebileceğim bir vaka rastlamadım, kız arkadaşım bile aynı kafadan. Yolda arabalarla karşılaşsak bana bile aynı gözle bakar.

• simdiye kadar iki kere az daha cok ciddi kaza yapacak duruma dustugum oldu. Ikisinde de bayan sofor neden oluyordu. Bayan, yanında cocugu da var ustelik, en sag seritten benim onu sollayacagım en sol seride gecti, ve aynasına bakmadan gecti, ben bu sırada 120 ile gidiyorum, bayan 80 ile gidiyor. Sola gecmeye basladıgı andan itibaren cok sıkı frene asılıp, tam tampon tampona onu onume almayı basardım. Sonra arkasından 1 dakika korna caldım, aralıksız... Az daha gume gidiyordu kadın, tamamen kendi sucu, hadi onu gectim, kucuk cocugu var yanında, insan biraz dikkatli olur. Ben ona 120 ile carpsam, bana hicbirsey olmaz oyle bir durumda. Araba hasat olur, burnum bile kanamaz, ama o arabadan kesin olu cıkardı, anlamıyorum ben boyle seyleri, Yapacagı sey aynasına bakmaktı... Ancak, kadın soforler efendim, zayıf refleksli, park kompleksli, vs.vs. olabilir ama, trafikte cok efendiler bunu unutmamak lazım. Hic kadın sofor tarafından serit tacizine ugramadım (yukarda anlattıgım olay dısında) hic kadın soforden sarı yandıgında korna sesi duymadım, hicbir kadın soforun yere tukurdugunu gormedim . Hicbir kadın soforun, Trafikte dururken tamponunu bana dayadıgını gormedim, yani iyi kullanmıyor olabilirler, ancak cok daha insan oldukları da bir gercek, zati herkes insan insan kullanırsa trafikte, sehir icinde iyi kullanmak veya kullanmamak pek birsey degistirmiyor. Bence biz bu acıdan bakmıyoruz olaya. Yani bir Turk kadın soforu al, avrupaya yolla, ordaki diger erkek soforlerden bir farkını goremezsiniz, zira herkes kurallara uyuyor, herkes insanca davranıyor. Ben Ankara'da bile yaya yolunda gecmek icin bekleyen insanlara yol verdim diye arkadan korna yedim. Boyle seyler diger memleketlerde pek olmuyor, ondan kadın soforlere gibi bir tutum icinde asla degilim. Bence hayvan soforlorin alayına

• ben şahit oldum kardeşim ışıklarda duruyorum,1kaç araba gerideyim,sağ taraftada 1 arabalık fazladan boşluk war,arkamdaki bayan şoför gördü orayı,hemen manewrayı yaptı falan oraya giricek,yanımdan geçerken aynasıyla aynamı ters çevirdi saolsun,soorada döndü arkasını ööle 1 gülüyorki,eliyle pardon işareti yaptı,tutamadım kendimi bende gülmüştüm!kızsammı gülsemmi tereddütte kalmıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Bayanlar ister iyi kullansın ister kötü kullansın buna karışmıyorum, yorum yapmıyorum ama bütün kadın söförler istisnasız kabadır direksiyon başında. Hiç bir zaman hatayı kendilerinde bulmazlar, ben şu ana kadar bir çok erkek gördüm bir hata yapınca eliyle pardon diyorlar ve olay büyümeden kapanıyor, hiç laf etmiyorum çünkü insanlık hali hepimiz hata yaparız ama daha hiç bir bayanın pardon dediğine şahit olmadım, onların akıllarında da erkekler pis, kaba, düşük zekalı, kafası çalışmaz, cahil, kadınların peşinde seks için koşar vs. Bu yüzden kendilerini kraliçe falan zenneder hepsi. Daha bana istisna diyebileceğim bir vaka rastlamadım, kız arkadaşım bile aynı kafadan. Yolda arabalarla karşılaşsak bana bile aynı gözle bakar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.