ARABA KULLANMAK CESARET İSTEYEN Bİ MEVZU BAYAN YADA BAY FARK ETMEZ İNSANALAR SADECE KURALLARA DİKKAT ETSİN KİMSE HATA YAPMAZ...ÇOK TANIDIĞIM ERKEK VAR EHLİYETLİ AMA KULLANAMIYOR ERKELERİN YAPTIĞI HATALARI SIRALASAK BURASI YETERLİ GELMEYEBİLİR...İYİSİ HİÇ POLEMİĞE GEREK YOK SADECE BİRAZ DAHA KİBAR OLUNSUN... ÖZELLİKLEDE BÜYÜK ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLAR...BU İŞİN ŞAKASI YOK LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ... SAYGILAR
benim tanıdığım hiç bir bayan malesef iyi arba kullanamıyor anneme 3 yıldır öğretmeye çalışıyorum ama nafile kadın çok başarılı bir ilk okul öğretmeniydi ama iş araba kullanmaya gelende malesef teyzem ha keza kendisi mühendistir hemde profesör ancak ondaki durum daha vahim 7 yıldır araba kullanıyor göya ama ııııh yaramaz malesef ama geçenlerde e-5 de beni bir tempra s solladı valla yetişemedim ışıklarda zorbela yanına yanaştım ve ortayaşlı mazbut bir teyzenin olduğunu görünce hakkaten garip oldum ve kadıncağızın utanmasam elini öpecektim valla bence o hatun türkiyede bilem tektir yani kendimi böylesi bir olaya denk geldiğim için şanslı sayıyorum selam
Tek bir cümle kurucam. Allahım sen beni bayan sürücülerden koru
vallahi hocam iyi leride var kötüleride rkek sürücüler gibi ama genel olarak bu konuda yeteneksizler onların doğasındavar ama erkeklerde bayan sürücü gördümü onu sıkıştırmak için elinden geleni yapan da var dedikya dogasında yok şöforlük..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme