Bildirim
Bayan Telefonu: Pembe yada Kırmızı, önerileriniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
E900 güzel seçim olur. Pembesi var Türkiye'de. Vişne çürüğü gibi bişey.
Veya V3i
Sony Ericsson Z610i modellerine bakabilirsiniz. -
MOTOROLA V3
LG CHOCOLATE
LG CHOCOLATE GOLD
BENQ SIEMENS EF71
TOSHIBA TS605
SONY ERICSSON Z310i
SONY ERICSS0N Z610i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 9 Kasım 2007; 22:21:31 >
-
bayan telefonu değince akla niçin pembe geliyor direk yahu ben çevremde hiç bir bayanın elind epembe teleofn görmedim çocuk telefonu gibi çoğu bayanda normal ve koyu renk telefonlar kullanıyor. bayan=pembe telefon takıntısından nefret ediyorum
SEz610i en azından daha hoş -
LG CHOCOLATE GOLD Almayı düşünüyorum. -
sony ericsson z610i özellikle pembesi
gören herkesin ağzının suyu akıyor
kavak yelleri dizisindekilerde o telefonu kullanıyor dizide -
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler LG nin pembeside hoşuma gitti ama LG hakkında pek bilgim yok telefonları kaliteli oluyormu? Bu arada Samsung e250 gibi canlı kırmızı olan modellerlede ilgileniyorum o tip tel.lere önerileriniz varsa onlarıda alim
quote:
Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_
bayan telefonu değince akla niçin pembe geliyor direk yahu ben çevremde hiç bir bayanın elind epembe teleofn görmedim çocuk telefonu gibi çoğu bayanda normal ve koyu renk telefonlar kullanıyor. bayan=pembe telefon takıntısından nefret ediyorum
SEz610i en azından daha hoş
Pembe telefonları erkekler kullandığında biraz tuhaf kaçıcagından pembe yada kırmızı telefonlara genelde bayan telefonu deniliyordur herhalde
-
Pembe bir Z610i derim. -
yani rengine bakarak telefon secildigini de ilk defa goruyorumarkadasım da sırf rengi tipi hos diye e250 aldı sonra baktı hicbirsey yok telefonda sattı
sadece tasarım sıklık diyorsan samsung modelleri iyidir.onun dısında istegine gore SE z610i gayet guzel bir telefondur.hem multimedya ozellikleri var hem şık hem de pembe rengi de var enonemlisi -
Türkçe Menü olup sevgiliye özel cep telefonları var. Siyah ve Pempe ;)
İster pempe alın kullanın, ister pempe ve siyah alıp eşinizle birlikte kullanın.
http://i41.tinypic.com/20jifbm.jpg
http://urun.gittigidiyor.com/Metro-Pink-amp-Black-Cosmo-Phone_W0QQidZZ26591867
Fiyat : 250 TL'dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tck911 -- 21 Nisan 2010; 12:00:38 >
-
Konu 2.5 yıl önce kapanmış gitmiş. Nerden bulup hortlatıyorsunuz anlamıyorum ki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung a15 alınır mı
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X