Şimdi Ara

Bayan Telefonu: Pembe yada Kırmızı, önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle canlı bir kırmızı yada pembesi olan özellikleride iyi bir telefon olarak hangilerini önerirdiniz? Fiyat max. 450-500ytl. Mesela nette samsung e900'ün pembesini ve kırmızısını gördüm acaba Trükiyedede bulabilirmiyim?

• E900 güzel seçim olur. Pembesi var Türkiye'de. Vişne çürüğü gibi bişey.
    Veya V3i
    Sony Ericsson Z610i modellerine bakabilirsiniz.
  • MOTOROLA V3

LG CHOCOLATE

LG CHOCOLATE GOLD

BENQ SIEMENS EF71

TOSHIBA TS605

SONY ERICSSON Z310i

SONY ERICSS0N Z610i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 9 Kasım 2007; 22:21:31 >

• bayan telefonu değince akla niçin pembe geliyor direk yahu ben çevremde hiç bir bayanın elind epembe teleofn görmedim çocuk telefonu gibi çoğu bayanda normal ve koyu renk telefonlar kullanıyor. bayan=pembe telefon takıntısından nefret ediyorum

SEz610i en azından daha hoş
  • LG CHOCOLATE GOLD Almayı düşünüyorum.
  • sony ericsson z610i özellikle pembesi

gören herkesin ağzının suyu akıyor
    kavak yelleri dizisindekilerde o telefonu kullanıyor dizide
  • arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler LG nin pembeside hoşuma gitti ama LG hakkında pek bilgim yok telefonları kaliteli oluyormu? Bu arada Samsung e250 gibi canlı kırmızı olan modellerlede ilgileniyorum o tip tel.lere önerileriniz varsa onlarıda alim
    quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

bayan telefonu değince akla niçin pembe geliyor direk yahu ben çevremde hiç bir bayanın elind epembe teleofn görmedim çocuk telefonu gibi çoğu bayanda normal ve koyu renk telefonlar kullanıyor. bayan=pembe telefon takıntısından nefret ediyorum

SEz610i en azından daha hoş

Pembe telefonları erkekler kullandığında biraz tuhaf kaçıcagından pembe yada kırmızı telefonlara genelde bayan telefonu deniliyordur herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Kalem diye bir üye vardı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pembe bir Z610i derim.
  • yani rengine bakarak telefon secildigini de ilk defa goruyorumarkadasım da sırf rengi tipi hos diye e250 aldı sonra baktı hicbirsey yok telefonda sattı

sadece tasarım sıklık diyorsan samsung modelleri iyidir.onun dısında istegine gore SE z610i gayet guzel bir telefondur.hem multimedya ozellikleri var hem şık hem de pembe rengi de var enonemlisi
  • Türkçe Menü olup sevgiliye özel cep telefonları var. Siyah ve Pempe ;)
    İster pempe alın kullanın, ister pempe ve siyah alıp eşinizle birlikte kullanın.

http://i41.tinypic.com/20jifbm.jpg

http://urun.gittigidiyor.com/Metro-Pink-amp-Black-Cosmo-Phone_W0QQidZZ26591867

Fiyat : 250 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tck911 -- 21 Nisan 2010; 12:00:38 >

• Konu 2.5 yıl önce kapanmış gitmiş. Nerden bulup hortlatıyorsunuz anlamıyorum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.