Şimdi Ara

Bayan üyelere danışmam gereken bir mevzu varda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim yaşım 18.Bahsedeceğim kız 19 yaşında ama nasıl desem çokta olgun olduğunu düşünmüyorum.Kız ile kursta tanıştım.Almanca kursu bu arada.

Neyse , derste iki kişiyle yapılması gereken birtakım alıştırmalar oluyor zamanla onunla beraber yapmaya başladık.Tabi kızdan hoşlanmaya başladım açıkçası pekte konuşmadım çünkü babası alıp götürüyor çıkışya pek birşey diyemiyordum.

Bu hafta sonu kurs bitmeyecek ama ben eve geri döneceğim gelecek hafta , bu yüzden son 2 günüm.Kıza doğrudan hoşlandığımı söylemeli miyim , yoksa yemeğe falan mı davet etmeliyim ? Açıkçası kızın ne düşündüğünü bilmiyorum fakat kursta tanıdığım aynı fakülteden olan bir abla çok iyi partnersiniz demişti.

• Buyur canim nasil yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuzak soru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle cnm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni dinliyorum birader anlat hadi cekinme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 3 Ocak 2015; 2:31:06 >
  • Anlat askm

• Oooo severim bu tarz konuları 😎

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir düşünce alsak iyi olur aslında.
  • Hocam çok da erken davranma bana kalırsa. En azından bi ortamınız olsun, samimiyetiniz olsun derim. Mesela tatildeyken sürekli konuşabilirsiniz vs.. Kendinizi hatırlatın yani.

Bir erkekten anca bu kadar tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Hocam çok da erken davranma bana kalırsa. En azından bi ortamınız olsun, samimiyetiniz olsun derim. Mesela tatildeyken sürekli konuşabilirsiniz vs.. Kendinizi hatırlatın yani.

Bir erkekten anca bu kadar tavsiye

Hocam maalesef bu hafta son olacak belki bir daha göremeyebilirim o yüzden acele birşey gerekiyor.Dobra dobra söyleyeceğim.
  • Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    Bir daha göremeyeceğin yada zor göreceğin biri için bu kadar kasma üzülürsün.

• dinliyorum cnm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 3 Ocak 2015; 8:40:15 >
  • <3
  • Seni biyere götürcem sürpriz de sonra eve götür devamını bilion zaten

• Telefonunu alacaksın mesajlaşacaksın biraz konuştuktan sonra muhabbet eğer güzelse dışarı davet edeceksin orada da kız sıkılmadıysa muhabbet sohbet hoşsa açıklayacaksın bir iki buluşmadan sonra işte

Ay siz erkeklerin de pısırığı çekilmiyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Telefonunu alacaksın mesajlaşacaksın biraz konuştuktan sonra muhabbet eğer güzelse dışarı davet edeceksin orada da kız sıkılmadıysa muhabbet sohbet hoşsa açıklayacaksın bir iki buluşmadan sonra işte

Ay siz erkeklerin de pısırığı çekilmiyor valla

Cevdet caner can

• Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    Kardeş zor bişe değil kıza akşam veya öğlenleyin bişeyler yemeye davet et ordada duruma göre ilişkinin durumunu ciddileştirebilirsin.

NOT:KIZ DEĞİLİM
    NOT 2:BUNUN İÇİN KIZ OLMAYA GEREK YOK

• Bayan üye görürüm , yakalarım diye konuya giremleri buradan görebiliyom.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.