Şimdi Ara

BAYANLAR BEYLER HOŞLANDIĞIM KIZ BENDEN 2 YAŞ BÜYÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cinecity çalışanı ve bi gece sinemasına gittiğimde çarpıldım kıza resmen mısır alırken sonrası hergün yanına gidip gözlüyorum ilgisini çekmeyi başardım arkadaşlarıyla muhattab olup adını soy adını falan öğrendim sonuç olarak 1 hafta falan oluyor konuşamıyorum kızla gidip dönüyorum yapamıyorum bugün beni facebook adresinde kabul etmiş yaşını gördüm ben 93lüyüm kızsa 91li sorun olurmu bilemedim aslında aynı yaşta gibiyiz fiziksel olarak ama kızın gözlerini gözlerimde buluyorum arasıra cesaretime yenik düşüyorum işte sorunalrım fikirleriniz varmı bu konuda ?

• kızın face'ini ver konuşup halledelim yapim aranızı
  • ver ver
  • he he ok
  • ne komik insanlarsınız ya...3 ün 5 in hesabını yapıyorsunuz...

nolmuş büyükse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 16 Haziran 2017; 0:50:11 >
  • ne olmuş büyükse ne var bunda
  • Şampiyon ne yapman gerektiğini biliyorsun.
    Git ve işini bitir
  • beyler bilirisiniz kız kendinden küçük olduğumu düşünücek kızlar olgun erkeklerden hoşlaır genelde kötü bir durum taksimden fotoları var götürmeyi düşünsem nasıl götürücem 91 li gir 93lü dışarı falan nerelere götürcem kendi yaşıtlarımı öyle lüx yerlere götürmezdim bu kız taksimde kız arkadaşlarıya falan takılıyor napıcam bilmiyorum takıntı yaptım

not kız 93lü olduğumu bilmiyor. yalan söylesem nereye kadar.
  • up
  • sevdiğin kıza abla de
  • Oha ya. Kendimi yaşlı hissettim. 93lülerin atak yapacağı zamanlara geldik mi? 93lü dediğin bir zamanlar parmak kadar çocuktu. Yaşlanıyorum lan.

(89luyum. Ezme gibi bir amacım yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 18 Kasım 2010; 4:10:02 >
  • kiz büyükse yas farki her zaman aklinda bir soru isareti kalacaktir.bence yol yakinken kendini de onu da üzme..

erkek 10 yas büyükse bile bisi olmuyor
  • aşk varsa sorun olmaz yaş 2yaş belli bile olmaz hatta hiç sorun olmaz bu iş olur git karşısına ve namusumsun de tak koluna çık dışarı
  • Ya boşver yaşı falan düşünme bile, git direk atağını yap hadi bakim.
  • git kızla konuş kızda senden hoşlanırsa işi olmuş bil.
    Sen hiç esra erol izlemiyon mu? 28 yaşındaki kadın 20'lik delikanlı ile evleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Oha ya. Kendimi yaşlı hissettim. 93lülerin atak yapacağı zamanlara geldik mi? 93lü dediğin bir zamanlar parmak kadar çocuktu. Yaşlanıyorum lan.

(89luyum. Ezme gibi bir amacım yok.)

• Olay tamamen sende biter, şahsen hiç kendime yaşıt ve benden küçük bayanlarla takılmadım (çocuk bakıcısı değilim) tabi belli bir potansiyelin olmalı, önce şu saçma tabuları kafandan at.
  • Kız 77 li sen 80 li olsan tamamdı.Ama bu şekilde olmaz.Bu yaşta onun ilgisini servis şöförleri evli adamlar falan çeker.İlgisi 20 li yaşlarda normale dönecek.O zamanı bekler misin bilmem.
  • o iş yaş
  • Sorun teşkil etmez. Kendisinden 6 yaş küçük erkeklerle - 30 / 24 - çıkan kadınlar varken, sizinki sadece takıntıdır.

Seviyorsanız, peşinden gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 18 Kasım 2010; 11:02:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.