Şimdi Ara

(Bayanların kullanım kolaylığı açısından) Samsung S3 mü Samsung Note 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta boy elleri olan bir bayanım. (yani ne küçük ne de büyük arada.)

Bu ay Nokia e72'imi değiştireceğim sonunda. Akşamları serviste oldukça fazla internete giriyorum ve de dizi seyretmek istiyorum.

Hafta sonunda Turkcell bayisinde S3 ve Note 2'ye baktım, Note 2 çok hoşuma gitti. Fiyat olarak da bir sıkıntım yok (sonuçta ikisinin fiyatı çok yakın birbirine) ancak satıcı arkadaş, sizin gibi bayanlar çok zor kullanıyor Note 2'yi, kulaklık olmadan konuşamazsınız, pişman olursunuz vb. dedi.

Ben gerçekten de Note 2 almak istiyorum ama kullanamam, konuşamam diye de çok korkuyorum.

Yardımcı olabilir misiniz, fikri olan var mıdır?

• Bayanların elleri küçük ama genelde çantaları büyük oluyor , kılıfla telefon kullanmayı çok seviyorlar , demek istediğim büyük telefon ile sıkıntı yaşamıyorlar , ama note 2 içine sim takılabilien bir tablet aslında tavsiye etmem sizin için,,,, kulağana götürünce kendi kafası gözükmeyen arkadaşım var , galaxy s3 bütün ihtiyacınızı karşılar bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Bayanların elleri küçük ama genelde çantaları büyük oluyor , kılıfla telefon kullanmayı çok seviyorlar , demek istediğim büyük telefon ile sıkıntı yaşamıyorlar , ama note 2 içine sim takılabilien bir tablet aslında tavsiye etmem sizin için,,,, kulağana götürünce kendi kafası gözükmeyen arkadaşım var , galaxy s3 bütün ihtiyacınızı karşılar bence....

Benim de korkum odur, bayide kulağıma götürdüm ama konuşamayınca anlaşılamıyor.

Aslında abartıyor muyum bilemiyorum, yıllardım e72'inin bit kadar ekranından internete giriyorum sonuçta.

İphone 5 hususunda ne dersiniz, s3 mü, İphone 5 mi? S3 daha kullanışlı duruyor, yan yana bakıldığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: exxie

quote:

Bayanların elleri küçük ama genelde çantaları büyük oluyor , kılıfla telefon kullanmayı çok seviyorlar , demek istediğim büyük telefon ile sıkıntı yaşamıyorlar , ama note 2 içine sim takılabilien bir tablet aslında tavsiye etmem sizin için,,,, kulağana götürünce kendi kafası gözükmeyen arkadaşım var , galaxy s3 bütün ihtiyacınızı karşılar bence....

Aslında abartıyor muyum bilemiyorum, yıllardım e72'inin bit kadar ekranından internete giriyorum sonuçta.

İphone 5 hususunda ne dersiniz, s3 mü, İphone 5 mi? S3 daha kullanışlı duruyor, yan yana bakıldığında.

İ-phone 5 in ekranı küçük herşeyden önce ayrıca 500 lira daha pahalı s3 den , nette gezmek ve dizi seyretmek için 4.8 inç amoled ekran son derece tatmin edici olur kanaatindeyim ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exxie

quote:

İ-phone 5 in ekranı küçük herşeyden önce ayrıca 500 lira daha pahalı s3 den , nette gezmek ve dizi seyretmek için 4.8 inç amoled ekran son derece tatmin edici olur kanaatindeyim ...

çok teşekkür ederim, sanırım ben de s3 alacağım, herkes aynı yorumu yapıyor çünkü.

• Aslında iki telefonda da rahatlıkla film izleyebilirsiniz bence. Zaten S3'ün ekranıda gayet büyük değil mi ? Note 2 çok büyük geliyor bana nedense
  • note 2 yi her zaman çok büyük bir telefon olarak gördüm, taşıma yönünden çok zor olur diye düşünüyordum. Ta ki kız kardeşim alıncaya kadar. Başlarda çok büyük dese de 2 gün sonra boyutuna alışılıyor. Kendisinin eli bir bayan eline göre normal boyutlarda, telefonla konuşurken sıkıntısı olmuyor, kullanırken de şöyle bir durum var tek elle tutmak pek rahat değil, iki eli ile tutup kullanıyor. Taşımak için de çantasına attığı için sorun yok. Ben iki elimle kullanırım derseniz note 2 derim, s3 ile aralarında uzunluk olarak 1,5cm genişlik olarak 1cm fark var. Ekrana kalemle not almak, birşeyler çizmek ve 2gb ram 3100mah batarya note2 yi öne çıkaran özellikleri. Fiyat farkının da çok olmadığını düşünürsek, boyutu kabul edilebilir derseniz note 2. Şunu da belirteyim kardeşimin boyu 174cm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.