Şimdi Ara

BAYİDE EXTRA İNDİRİM NASIL ALINIR TAKTİK BEKLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sıfır araç alırken bayiden indirim almak için ne gibi taktikler uyguladınız

bende araç alacağım ötv indirimli alınacağı için bayiler indirim yapmıyor yada 1 2 bin indirim yapıyor

megane sedan opsiyonlar dahil 82.500 dedi bunu 79500 80.000 e nasıl düşürebilirim taktiklerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Nisan 2017; 22:7:10 >

• kaçtan 82500 TL ye düştü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    araç 138 bin dedi ötv indirimli 82.500 dedi o fiyat olması imkansız çünkü opsiyonlar dahil fiyatını hesapladım 133.000 yapıyor

bu fiyat üzerinden hesaplaıynca 83.300 e geliyor bunlar fazladan söyleyip 4 5 bin indirim yaptık a getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Nisan 2017; 22:16:52 >
  • hangi ildeki bayilerden fiyat aldınız bilmiyorum ama istanbul daki bayilerden de fiyat alın. Asf nin iyi fiyat verdiğini duymuştum. Bir de kemal tepretoğulları ni deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    istanbul inanlardan bu fiyatı aldım acar a sordum 3 opsiyon dahil 82.000 dedi diğer bayi 79.500 dedi bu aracı 80 bine düşürebilirsem

iyi olacak nakit alım yapılacak gibi onun için taktik bekliyorum
  • 2005 yılında yaptığımız taktiği anlatayım.
    O zamanlar Honda Civic bakıyoruz bayide de son kalanlar var.Önce Mutluhan'a gittik.32.000'den aşağı inmediler birde park sensörü dahil değildi.Sonra oradan kart aldık.Arkasına 30 yazıp Honda Damla'ya gittik.Bakın biz burdan bu fiyatı aldık bizi bi daha uğraştırmayın bu fiyata verinde alalım dedik.Yok olmaz bu fiyat imkansız falan deseler de, sonunda park sensörüde dahil olmak üzere full aracı 30bin küsüre aldık.Bu taktiği sizde uygulayın yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın ne koparırsanız kardır.
  • emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    hocam o taktiği artık bayiler yemiyor eskiden oluyordu şimdi hepsi gözünü açtı ötv indirimli olunca sanki zarar ediyorlarmış gibi birde indirim yapmıyorlar perşembe bu bayi ile tekrar görüşeceğim istediğim fiyatı vermezse başka bayilere bakacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ötv indirimini hiç karıştırma

aen fiyattan pazarlığını yap el sıkış sonra aaa benşm ötv indirimim olacaktı diye yemle indirimi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce pazarlık yapın sonra engelli indirimini söyleyin. Bir de bayinin tutumuna bakacaksınız. Bazı araçlarda kar marjı hakikaten düşük. Elde kalmış, stoğu fazla vs. araç olursa daha çok indirim yaparlar. Kafanıza yatan aracın fiyat fazla gelirse numaranızı bırakıp çıkın gidin.

• Temsilciyi asagilayan tipler vardi ennson adama gicik oldum. İnsanlik bitmis uc kurus parasi olan havaya giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Önce pazarlık yapın sonra engelli indirimini söyleyin. Bir de bayinin tutumuna bakacaksınız. Bazı araçlarda kar marjı hakikaten düşük. Elde kalmış, stoğu fazla vs. araç olursa daha çok indirim yaparlar. Kafanıza yatan aracın fiyat fazla gelirse numaranızı bırakıp çıkın gidin.

Numarauo biraktinmi omur boyu msj geliyor haftada bir ariyorlar aldiniz mibfln diye.

• Hocam ötv indirimi mi var ya bu arada megane hamgi motor hangi paket seçeneği

• Babam 2011'de dizel full model symbol almak için gitmişti. 32bin fiyat etiketi vardı. Naaptı neetti arabayı 28'e almıştı.
    Nakit vericez, peşin alıcazdan tutunda bi müdürnüzle görüşeyim, eh napalım başka reno şubelerine mi gitsek falan filan resmen ali cengiz oyunları ile o satış pazarlamadaki adamları dumur ederek aldı.

(2011 de en boş symbol 21.000TL idi, Bizde 2000 model torosu 10.000'e satmıştık. Az kilometreli 2009-2010 model dizel jettalar 36,000TL civarı idi o zamanın piyasası hakkında fikir olsun diye yazıyorum)
  • Ötv indirimli alacağınızı en son söyleyin

• Yangın alıcı olmayın, çok hevesli görünmeyin. Param hazır araba alıcam sadece bütçeme uygun olanı arıyorum farklı marka alternatiflerim de var mesajını verin. Kaç para vermeyi düşünüyorsanız net söyleyin. Olmuyorsa diğer bayileri gezmekten çekinmeyin. Ay sonudur ödemesi vardır paraya sıkışıktır illa geri çevirmeyen çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Önce pazarlık yapın sonra engelli indirimini söyleyin. Bir de bayinin tutumuna bakacaksınız. Bazı araçlarda kar marjı hakikaten düşük. Elde kalmış, stoğu fazla vs. araç olursa daha çok indirim yaparlar. Kafanıza yatan aracın fiyat fazla gelirse numaranızı bırakıp çıkın gidin.

Numarauo biraktinmi omur boyu msj geliyor haftada bir ariyorlar aldiniz mibfln diye.

Bayilerin genelde mesaj red sistemi oluyor, yok ben bayiye kıl oldum izin almadı mesaj için derseniz şikayet edince ceza da uygulanıyor (2 yıl sonra falan uyguluyorlar ama olsun). Arama konusunda da ben aracı aldım, aramayın dediğinizde aramıyorlar, nadiren araç aldığınızı not etmezseler arayabiliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.