Şimdi Ara

Baykar'dan dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı geliyor: Bayraktar DİHA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dikey olara inip kalkarak muahlifleri rahatsız edebilir bu alet:)

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Birde MIT’de birde yüksek lisans yapmış birisi hani normal okumada değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    Dışarıdaki örneklerini gösterebilr misin? Ayrıca bu seviyede olabilyorsa bu çok iyi bir başlangıç hemen f22 ve uzay teknolojileri dahil herşeyi parasını bastırıp alalım, hatta sen ayarlayıver, bu işlerden anlıyor gibisin!
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun kardeşim. İçeriğimi tam bilemiyoruz ama o TAI TEI gibi yerlerde durumlar biraz karışık gibi. Keşke bu tip yerlere hiç siyaset girmese de yazık olmasa bu ülkenin birikimlerine. Bizim daha çoklarına ihtiyacımız varken elimizdekileri de değersizleştirmesek keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serafon

Dışarıdaki örneklerini gösterebilr misin? Ayrıca bu seviyede olabilyorsa bu çok iyi bir başlangıç hemen f22 ve uzay teknolojileri dahil herşeyi parasını bastırıp alalım, hatta sen ayarlayıver, bu işlerden anlıyor gibisin!
    Ben sana gostermeden sen bana Türkiyedeki microchip üreten fabrikayi gosterirmisin? Adamlarin yazdiklari yazilim bile Türkçe değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda muhalif yorum yok ama muhalif gören çok. Herkes aynı şeyi yazınca prim yapamıyorsunuz beyler. Allah bilir başka konularda muhalif yorumlarınız en çok beğenilenler arasındadır
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    Kafaya bak... Dışardan ithal edilipteymiş. Orda kaç tane ar-ge mühendisi çalışıyor haberin yok tabi. Nasıl üretim yapılıyor ondan da haberin yok. Çünkü senin gibi kekolar bu kafayla oranın kapısının önünden bile geçemez. Buralarda boş yaparsın anca. Birileri de sana rağmen senin iyiliğine çalışır. Dua et öyle birileri var.

• classf2re kullanıcısına yanıt
    Bügün Amerika bile Güney Koreye yığınak yapmış durumda kendi ülkesinde çoğu şeyi üretemeyip uzakdoğu pazarından ithal ediyor. Türkiye 200 yıl geride kalmış bir ülke beğenmediğiniz mollalar sizden daha iyi. daha geçen gün telefon hatları çöktü ve ne olur biliyormusun? bu ülkede 7 şiddetinde bir depremde bağımsızlığını kaybeder. Ayrıca bazi elektronik bileşenler nükleer güç ile üretiliyor. Bu ülkede nükleer güç varmıda konuşuyorsunuz? ne içiyorsanız bizede verinde bizde içelim. cahil seçmen olmak böyle birşey sanırım.
  • Bize hiç bir faydası yok. Nedense hep cizim ve portatif de kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam muhalefetsindir muhalefet yap, ama vatan millet konularında çok güzel işler yapılırken de şu işleri eleştirmenin ismi muhalefet değil, vatan düşmanlığıdır..
    vatan millet düşmanı CHP'nin vatan millet düşmanı seçmeni, evet sana diyorum, biraz kendine gel.
  • yaz bakalım gerçekteki problemleri...
  • Bak şimdik o balık yağı senin hormonların norotransmitterların hafızan zekan bunla ilgili öncul maddeleri sağlıyor yani önemli.. balık yağı yapıp dünyaya satsan o uçaktan daha değerli + faydalı
    Bilgisayara gelince az elektrik yakıp daha fazla iş yapan cpu zarar değil fayda sağlar. Tütün dediğin insanda nikotinik resöptörler var... cannabinoid olduğu gibi... tıp tarafın zayıf... millette zayıf bu konuda... sağlıksız.. dengesiz.. bir gün hasta olursan tek kalırsın... benim kalbime pil takacaklardı 2milyon sayfa okuyup kendimi düzelttim. gümrükten ilacım için para kesildi bir öncekinde kesilmemişti hem reçete istedi hemde %18 koydu ama ilaçtaki vergi %8... arkadaş yurdumu alçaklara uğratma sakın... bunun için ne yapıyorsun? Gücün yanındaysan doğrunun yanında değilsen eğer.. bir önceki devlet nasıl çökmüş? wikipediadan Tütün rejisi diye yaz bana söz ver orayı oku 1sayfacık. Bunlar çok büyük nakit dönen işler. O dikey yatay oyuncaklarla makyaj yapıyorlar. Depremde foya ortaya çıktı. TürkTelekomun özelleşmesi.. hatlar vs... ben %99 ezeyim... sonra %1 ile milli araç yollarda milli uçak yollarda doğalgaz milli bulduk diyeyim.. ben bunlara tokum..

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Tai'de ki durumdan haberiniz yok sanırım. Durum içler acısı. Çalışanlar, mühendisler salla başı al maaşı modunda. Bu sebeple muharip uçağının çok çok uzun yıllar piyasaya çıkacağını sanmıyorum. Yazık. Damat dediğiniz kişi bu ülkenin parlak bir girişimcisi. Kimi çalıştıracağını biliyor. Yandaş, dışdaş gibi garip söylemleri bırakıp olaya odaklanmamız gerek artık.
    Bir sürü projesi olan bir kuruma bu şekile mühendisler salla başı al maaşı demenize üzüldüm, görende sizi TAI'de yönetici zannedecek.
  • Gerçeği söylemek niye ağır geliyor. Bizzat çalışan dostumdan aldığım haber bunlar. Ben projeleri kötüledim mi? İşe yaramaz bir kurum mu dedim? Yapmayın Allah aşkına. Daha iyi kişilerle çok daha iyi işler yapılabilir.

• Bosberin ihayi sihayi dikeyini yatayini, amerigadan aliriz, asil sogan kac para, patates kac para..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dropzone

bulun bulun sürekli muhalefet olacak birşeyler bulun, size lazım olan heykel heykel heykel
    fabrikalarını,ormanlarını,kurumlarını sattınız ama heykeline halen dokunamadınız
  • Tebrikler baykar bizi gururlandırmaya devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.