Şimdi Ara

Baykuş Druid'lerden Nefret Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O baykuşlar yokmu baykuşlar pvp de halen op lar mı ? En yakın zamanda pvp e girmiş yada durmadan giren kişilerden cevap bekliyorum. O starfall yok mu o starfall ya abi deli ediyorlar op ya op op baykuş op. İnşallah nerf gelmiştir onlara lanet baykuşlar

Baykuş Druid'lerden Nefret Ediyorum

• tüm foruma cümleten geçmiş olsun.Allah sabırlar versin
  • Baykuslarin neyinden korkuyorsun Reckleness blood furry dps trinket(uselu olan) dps trinket(proclu olan) aciyorsun.Sonra senin o korktugun baykusa bir giriyorsun olmesi 10 sn en fazla.Suanki patchde bile ise yariyor 3v3 2.2 ratingde
  • Bende oyuna geri mi dönsem diyordum allah razı olsun senden bu konudan sonra herade 1 yıl daha düşünmem bir daha

benden sana gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=vCadcBR95oU&ob=av2e
  • Moonkin ve op:) arkadaş anlıyor pvp den
  • Karşıma moonkinler gelince DPSmeter ı açıyorum.Dummy niyetine dövüyorum DK ile
  • asıl elemental shaman op.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

asıl elemental shaman op.

Katiliyorum ayrica enhancement shamanda op
  • elementl op mi wow da suan sadece elementalshaman ile arena yapıyom. 2 melee daldılarmı kesiyorlar beni şaka tabi bu. arena da op mi arıyorsunuz: warlocklar ve roguelar.. başka op tanımam.

arenada karsıda 1 rogue kaldı , biz warlock ve elemental shaman. canlarımız %80lerde. 2mizide kesti. tamam ben noobum sustum

elemental shamana acil defansif bir skill lazım. 2 melee nukeledimi (ki hep bana dalıyolar), kaçamıyorsun arkadaş. thurderstorm atıyon, kafana biniyorlar tekrardan, yere baglıyon stun ediyo yine başbaşa kalıyonuz entangle icinde.

bir emergency skili lazım. bir buuble ımız olmadıki bizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 19 Ekim 2011; 9:32:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

elementl op mi wow da suan sadece elementalshaman ile arena yapıyom. 2 melee daldılarmı kesiyorlar beni şaka tabi bu. arena da op mi arıyorsunuz: warlocklar ve roguelar.. başka op tanımam.

arenada karsıda 1 rogue kaldı , biz warlock ve elemental shaman. canlarımız %80lerde. 2mizide kesti. tamam ben noobum sustum

elemental shamana acil defansif bir skill lazım. 2 melee nukeledimi (ki hep bana dalıyolar), kaçamıyorsun arkadaş. thurderstorm atıyon, kafana biniyorlar tekrardan, yere baglıyon stun ediyo yine başbaşa kalıyonuz entangle icinde.

yenilmezlik istiyorsun yani

• bubble ın olsa nolcak kırıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

elementl op mi wow da suan sadece elementalshaman ile arena yapıyom. 2 melee daldılarmı kesiyorlar beni şaka tabi bu. arena da op mi arıyorsunuz: warlocklar ve roguelar.. başka op tanımam.

hmm bir warlock ve shammyi alacak rogue çok sağlam oyuncu olmalı.. karsıda 2 melee olunca lock sırayla meleeleri fear manyagı yapmadıysa şansınız 0..

ele yerine resto olsaydın skilled bir lock ile 2K+ ratinge oynardınız

• herkez birbirine op diyor ben anlamadım kim op kim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

herkez birbirine op diyor ben anlamadım kim op kim değil

En op benim classım Feral Priest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodmourne

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

herkez birbirine op diyor ben anlamadım kim op kim değil

En op benim classım Feral Priest

O değilde tauren affliction rogue çok feci oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

tüm foruma cümleten geçmiş olsun.Allah sabırlar versin

hakkaten öyle
  • Gördüğüm kadarıyla herkesin op'u farklı. Buradan çıkarın işte sonucu.

Hadi söyliyim Op falan yok
  • ben hangi class'ı oynarsam diğer bütün classlar op oluyor!!!!
    ne bahtsız adamım.
  • Burada kimse charını oynamayı bilmiyor sanırım. O op bu op
  • Op op dedinizde aklima geldi bu bf3 co-op en fazla iki kisimi oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.