Şimdi Ara

Bayram üzeri kaplıca turizmi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13-19 ekım tarihleri arasında termal kaplıcaları mevcut olan uygun hotel veya otel tavsiyeleri bekliyorum. Nette araştırma yapılsa da bilgisi olan arkadasların paylasımıyla bılınmedık yerlerden haberımız olabilir.Bölge olarak marmara, ege bölgeleri ve ankara gibi istanbula yakın iller dısında cok uzak bir bölge düsünmüyorum (Akdeniz bölgesi, dogu anadolu vs gibi)

Kafamda ankara haymana, kızılcahamam ya da afyon civarı var gibi. Yalova istanbula yakın olsa da termal otelleri fahiş fiyatlarda. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi ? Tesekkürler.

• Aga aynen bende böyle bi yer bakiorum sorlat die bi yer baktim evet gerçekten fahis fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

Aga aynen bende böyle bi yer bakiorum sorlat die bi yer baktim evet gerçekten fahis fiyatlar

tek kişi olarak gidecegim icin bayram üstü de fiyatı sisirmisler resmen tek kişiden 250 tl lere varan fiyat isteniyor.
  • 489 u gördüm iki kişilik oda için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende kız arkadaşımla tek geceliğine yalovada bir yer arıyorum. uygun olabilecek bir yer bakıyorum ancak en uygun yerler 100 tl den başlıyor gibi bilgisi olan var mı ?
  • Güre kaplıcalarını örenebilirim fiyatları hakkında bilgim yok ancak, yumurta kapıya dayandığı zaman hadi gidelim tatil yapalım dediğimizde fiyatlar pek uygun olmayabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhafazakar Tatil Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.