Şimdi Ara

Bayramda bile şanssızlıklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda küçük bir köye geldik sabah namaza gitme niyetiyle yola çıktık araçtan indim yanımda maske ve seccade vardı. camii küçük bir cami en fazla 20-30 kişinin sığacağı büyüklükte bir mescit. neyse seccadeyi serdim maskeyi tam takacaktım ki maskenin lastiği elimde kaldı. bir taraftan imam uyarıyor çaktırmadan bakıyor bana maskeleri takalım der gibi. neyse hemen kalktm seccadeyi orada bırakıp araca gittim. ama şanssızlık ya arabada da maske kalmamış arka koltukta u3 mü g3 mü bir maske buldum ama maskeden çok at yularına benziyor nasıl takacağımı bulamadım. neyse onla biraz uğraştıktan sonra camiye geri gittim, ne göreyim cami dolmuş. baktm bahçede iki üç kişi kılıyor namazı orada kılarım dedim sonra farkettim ki seccade içeride. neyse usul adımlarla araca sızdım resmen bir kaç kişi gördü artık arkadan ne dediler bilmem, sonra babam geldi araca, dedim seccadeyi alayım içeriden bir baktım imam camiiyi kilitlemiş. hangi arada kilitlediyse. sonra tam dönüyordm baktm kapı kendi kendine açıldı(csb değil nasıl oldu hiç bir fikrim yok) seccadeyi alıp 2 rekat birşeyler kıldım. koşar adımlarla uzaklaştm değerli kardşlerim... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 20 Temmuz 2021; 7:16:42 >

• Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beynim ne kadar uyuştuysa gerçek mi CSB mi anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte öyle çocklar...

• Aslolan niyet zaten sorun olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.