Şimdi Ara

Bayramda Kemer - Kaş - Fethiye #Pansiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayramda güney ege ve akdenize gitmeyi düşünüyoruz arabayla, ama plan yapmak istemiyoruz. Kafamıza göre gezelim diye karar aldık, bayram olmasından dolayı pansiyonlar full olabilir mi? Açıkta kalma ihtimalimiz var mı?

Ne tavsiye edersiniz? Ne bu yerlere daha önce gitmediğimden ne de bayramda yurtiçi tatil yapmadığımdan kafamda kestiremiyorum.

• Tatil süresi uzun olduğundan muhtemelen en dolu dönemlerinden birini yaşayabilir tatil bölgeleri.Yinede açıkta kalacağınızı sanmam ama fiyatlar en üst seviyede olacaktır.Gerçi şu anda alsanız pek değişiceğini sanmıyorum fiyatların; zira çok bir zaman kalmadı bayrama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

Tatil süresi uzun olduğundan muhtemelen en dolu dönemlerinden birini yaşayabilir tatil bölgeleri.Yinede açıkta kalacağınızı sanmam ama fiyatlar en üst seviyede olacaktır.Gerçi şu anda alsanız pek değişiceğini sanmıyorum fiyatların; zira çok bir zaman kalmadı bayrama.
    Bizim amacımız sadece uyumak ve duş almak olacak. Konfora çok gerek yok, bölgede kişi başı 100 tl'ye yer bulabilrir miyiz ?

3 kişi gidiyoruz. Pansiyonların fiyatlarını da göremiyorum internetten booking'de kapandı.
  • Böck kullanıcısına yanıt
    Van kullanarak giriş yapabilirsiniz Booking'e.20-21 tarihleri 1 gece 3 kişi Kaş için en düşük 395 TL gözüküyor ve o tarihte %95 doluluk mevcut.Son oda ve kahvaltı mevcut değil.Bir üst fiyatlı olan 508 TL.Onda da son oda mevcut.

Fethiye daha uygun gözüküyor.Ortak banyolu daire bir gece için 169 TL gözüküyor.
  • 21 Ağustos giriş 26 Ağustos çıkış tarihlerinde 3 kişilik yer arıyorum Kaş için gecelik max 450-500 arası. Bulabilen varsa lütfen acil yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

Van kullanarak giriş yapabilirsiniz Booking'e.20-21 tarihleri 1 gece 3 kişi Kaş için en düşük 395 TL gözüküyor ve o tarihte %95 doluluk mevcut.Son oda ve kahvaltı mevcut değil.Bir üst fiyatlı olan 508 TL.Onda da son oda mevcut.

Fethiye daha uygun gözüküyor.Ortak banyolu daire bir gece için 169 TL gözüküyor.
    Van dediğin VPN mi hocam. Booking i kullanabiliyor muyuz?
  • airbnb ile de yer bulabilirsiniz hocam. 2 kere kullandım sıkıntı olmadı. isterseniz pm davet göndereyim 130 lira indiriminiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnwick4

Van dediğin VPN mi hocam. Booking i kullanabiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    Vpn hocam evet.Otomatik düzeltme yapmış.Vpn le booking i kullanabilir; rezervasyon da yaptırabilirsiniz.Ama booking fiyatını öğrendikten sonra direk otelle iletişime geçin daha uygun bir fiyat verebilirler.
  • kaş ta villla da kalabilirsiniz.
    bence bir bakın. helede yarım adada denk gelirse çok güzelolur.
  • Aralarında en uygunu fethiye, denize uzak otobana yakın kesimlerde çok uyguna yerler var.
  • kurban bayramında fethiyede aile tatili düşünenlere yardımcı olabilirim. fiyat konusunda da fethiye için konuşacak olursak günlük 100-200tl arasında ev kiralamak mümkün.
  • ttuna13 T kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba ben kurban bayramına fethiye tatili düşünüyorum. nasıl yardımcı olursunuz. teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.