Şimdi Ara

bayramda uzun yola gidecekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newmonarch

Batı Ataşehir-Kadıköy-Caddebostan.

Ataşehir Kadıköy arası 7-8 km, otobüsle gitmeyi planlıyorum. Kadıköy'dende dolmuşla Caddebostan'a geçeceğim buda 5 km felan var sanırım. ( Toplamda 13 km )

Öğle vakti çıkarım herhalde 13.30-14.00 gibi varırım. Cumartesi düşünüyorum. Yol kalabalık olur tabi, Kadıköy-Ataşehir arasıda kalabalık ama esas trafik Caddebostan'a giderken olacak malesef.

• biz de Allah kısmet ederse izmir adana yapacağız.yollar nasıl acaba?çalışma falan var mıdır?
    bir de bölünmüş yollarda hız limiti ne kadardı?geçen uzun yola çıktık, acelemiz olmasına rağmen 100ü geçemedim.haliyle yol çok sürdü.

Arkadaşlar gelin bi yarışma düzenleyelim.
    Herkes bayram boyunca yapılan yolculuklarda en az ne kadar yakacağını yazsın?
    Herkes hedefini yazsın, daha sonra da yakalağı değeriBöylece hem tasarruf yaparız hem de yavaş gitmiş oluruz.

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 10 Kasım 2010; 16:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

biz de Allah kısmet ederse izmir adana yapacağız.yollar nasıl acaba?çalışma falan var mıdır?
    bir de bölünmüş yollarda hız limiti ne kadardı?geçen uzun yola çıktık, acelemiz olmasına rağmen 100ü geçemedim.haliyle yol çok sürdü.

geçen bayramda istanbul-izmir arasında 120 nin altında gidenlerdi dövüyorlardı :)

şaka bir yana bırakın 110 u 120 nin altında giden araç sayısı azdı, yolda hiçbir trafik polisi görmemiştim, hem giderken hem de gelirken.

ancak bu bayramda nasıl olur bilmiyorum, normalde o yolda baya radar oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar gelin bi yarışma düzenleyelim.
    Herkes bayram boyunca yapılan yolculuklarda en az ne kadar yakacağını yazsın?
    Herkes hedefini yazsın, daha sonra da yakalağı değeri Böylece hem tasarruf yaparız hem de yavaş gitmiş oluruz.

Ne dersiniz?

Benim 5-10 kağıt arası bir şey gider o gün herhalde...Ama şunu iyi anladım ki eğer 2-3 kişiyseniz ve yakın mesafe yolculuk yapacaksanız toplu taşıma pekte mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 10 Kasım 2010; 16:25:42 >
  • kesin olmamakla birlikte safranboluya gideceğim gidiş geliş 800 kilometre orda 200 km yapsam 1000 km falan toplamda 300 lira falan yakar diye düşünüyorum inşallah gidebilirim :)
  • Tüm seyahat edeceklere hayırlı yolculuklar diliyorum.. Sizlerden tek ricam önünüzü görmediğiniz yerde kesinlikle sollama yapmayınız.. İyi Bayramlar..
  • herkeze iyi yolculuklar diliyorum.emniyet kemerlerini takmayı unutmamanız dileğiyle
  • anlaşılan hiç kurban kesen yok herkes tatil amaçlı yaklaşıyor bayrama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

anlaşılan hiç kurban kesen yok herkes tatil amaçlı yaklaşıyor bayrama

Neden böyle bir mantık yürüttünki? ben kurbanı köyümde kesmeye gidiyorum..hem daha ucuz hem eti daha lezzetli mis gibi yaylalarda gezmiş kekikle beslenmiş hayvan hem gezmiş olucam hemde tatil büyükleri görücem vs vs...
  • ben bugün yaptım uzun yolu..oltudan kayseriye geldim 740 km.. skoda felicia ile bayağı iyi geldim yollar temizdi...
  • Bende 2. günü sabah saat 03.00'da Ankara-Artvin(Arhavi)'ye (990km) doğru yol alıcam Allah nasip ederse...
    Lütfen ben dahil çok dikkatli kullanın araçlarınızı,yorgun uykusuz yola çıkmayın,canımızı yolda bulmadık ki yolda verelim değil mi,bırakın gideceğimiz yere biraz geç gidelim ama arabayla yola çıkıp tabutla dönmeyelim Allah korusun...

Birçok uzunyol tecrubem var şu anda 27 yaşındayım 2003'ten beri ehliyetim var.Defalarca uzunyol yaptım Karadeniz sahil yolu,Ankara-İstanbul,Ankara-Yalova-Kocaeli-Düzce.Bolu dağın'da ne sislerde ne karlarda geçtim ama tabii kide bunlar sadece tecrübe,diyeceğim şu;Şehir içinde en fazla aracınıza zarar gelir ama şehir dışındaki yollarda hem canınız hem malınız zarar görür...
  • cumartesi günü bayburttan balıkesire gideceğim nasipse gidiş 1400km güzergahım bayburt-trabzon-samsun-merzifon-çorum-ankara-eskişehir-yalova-bursa-balıkesir yolum biraz uzun yola çıkacak arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum yolda radar olduğu için değilde kendimizin sevdiklerimizin vede karşımızdakilerin hayatı için kanuni hız sınırları içerisinde ,kurallara uyarak seyahat etmeye dikkat edelim arkadaşlar yaklaşık 12 seneden beri uzun yolculuk yapıyorum birçok kaza gördüm çoğu aşırı hızdan ve hatalı sollamadandolayı olan kazalardı hayırlı yolculuklar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin2030

cumartesi günü bayburttan balıkesire gideceğim nasipse gidiş 1400km güzergahım bayburt-trabzon-samsun-merzifon-çorum-ankara-eskişehir-yalova-bursa-balıkesir yolum biraz uzun yola çıkacak arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum yolda radar olduğu için değilde kendimizin sevdiklerimizin vede karşımızdakilerin hayatı için kanuni hız sınırları içerisinde ,kurallara uyarak seyahat etmeye dikkat edelim arkadaşlar yaklaşık 12 seneden beri uzun yolculuk yapıyorum birçok kaza gördüm çoğu aşırı hızdan ve hatalı sollamadandolayı olan kazalardı hayırlı yolculuklar dilerim

merzifon'dan çorum'a değil de çankırı'ya doğru devam etsen yolun kısalmaz mı?
    ben de çorum'dan osmaniye'ye gidiyorum. çorum-yozgat-kayseri-niğde-adana-osmaniye güzergahını kullanıcam, özellikle çorum-niğde arasında çok sıkılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanmt

quote:

Orijinalden alıntı: sahin2030

cumartesi günü bayburttan balıkesire gideceğim nasipse gidiş 1400km güzergahım bayburt-trabzon-samsun-merzifon-çorum-ankara-eskişehir-yalova-bursa-balıkesir yolum biraz uzun yola çıkacak arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum yolda radar olduğu için değilde kendimizin sevdiklerimizin vede karşımızdakilerin hayatı için kanuni hız sınırları içerisinde ,kurallara uyarak seyahat etmeye dikkat edelim arkadaşlar yaklaşık 12 seneden beri uzun yolculuk yapıyorum birçok kaza gördüm çoğu aşırı hızdan ve hatalı sollamadandolayı olan kazalardı hayırlı yolculuklar dilerim

merzifon'dan çorum'a değil de çankırı'ya doğru devam etsen yolun kısalmaz mı?
    ben de çorum'dan osmaniye'ye gidiyorum. çorum-yozgat-kayseri-niğde-adana-osmaniye güzergahını kullanıcam, özellikle çorum-niğde arasında çok sıkılıyorum.

yol kısalabilir belki ama ben merzifon-ılgaz arasını hiç sevmiyorum normalde samsun-gerede-bolu yolunu kullanıyordum ancak merzifon ile gerede arası tek şerit idi galibe şu andada yol çalışmaları var o yüzden çorum ankara yolunu kullanıyorum böylece trabzondan balıkesire kadar bölünmüs çift şeritli otoyolda gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Ankara-Trabzon yapacağım her bayram olduğu gibi...850 km yol..Tahminen 10-11 saat arası yolun durumuna radarlara göre değişir...Cumadan araba sıfır olsa dahi herşeyini kontrol ederim bagajımı doldururum...Cumartesi sabah 4-5 arası yola çıkarım..Tahminen saat 15-16 arası köyümde olurum....O saatlerde yola çıkarsam çoruma kadar trafik yoğun olur çorumdan sonra samsuna kadar yollar rahattır samsundan sonrada sadece kamyon ve otobüsler tırlarla ilerleriz taki ordu fatsa arasına kadar orduda trafik tıkanır büyük ihtimalle ve sahil yolunu ağır ağır geçeriz...Bu arada çok sık bu taraflara gittiğim için uyarayım trabzon rize artvin tarafına gidecek arkadaşlar hızlarınıza dikkat edin tabelalara uyun samsun giriş çıkışı çok radar oluyor ayrıca samsundan sonra tüm tünel ve köprü girişlerinde kameralı radar uygulaması var herkese iyi yolculuklar

ankara trabzon arası nasıl 850 km yahu 750 olmasın o, sanırım klavye hatası oldu.

bayramın 2. günü sabaha karşı bende aynı yolu yapacağım, abuk subuk hız sınırları çıkmaz karşıma umarım. (50 gibi)

• Bu ne ya, oturun la evinizde Gideceğim yerleri tek tek hesaplıyorum şimdi;
    Bayramın birinci günü en az öğlen 2ye kadar uyuyacağım. Sonra kalkıp hazırlanıp, arabayı temizlerim. Otogara geçip düzceden gelecek kız arkadaşımı alacağım. 15 gidiş 15 geliş 30 km.
    Aşkam üstü 5 gibi 6 arabalık/25 kişilik konvoyumuzla istanbul ahl yakınlarından, tekirdağ kumbağa hareket edeceğiz arkadaşlarla. Yavaş yavaş, fazla gaza gelmeden gideceğiz inş.. Ama yazıyorum kesin birisi kaza yapacak.. Konvoy mantığını çözemeyen çok sürücü var..
    Burdan kumbağa 150 km. etti 180.
    Sabah 4de gılap kapanacak, oradan çıkıp direkt düzceye geçeceğim kız arkadaşımı bırakmaya. Kalıcı konutlara kadar gideceğim, 400 kmde buradan. etti 580.
    Oradan tekrar istanbula dönüş, 250 kmde oradan, etti 830..

Naaaapıyım gencim, hayat bana güzel

• cumartesi günü : adıyaman- manisa (yaklaşık 1260km. adıyaman,kahramanmaraş, adana, konya, afyon, uşak, manisa)

bayram haftası : manisa- eskişehir; eskişehir-manisa

bayram tatili bitmeye yakın : manisa-adıyaman

sileceklerimi (bosch aerotwin), lastiklerimi( bridgestone turanza er300), farlarımı (bosch plus 90) değiştirdim. aracımın genel bakımını( filtereler ve yağ vs) yaptırdım. redbull, ice tea, çerez ve çikolataları aldım. oğlumun çilekli sütünü, balık krakerleri , konfeti kekini de almayı ihmal etmedim. aracımı da cuma günü yıkatıp içini hazırlayacağım( çocuk koltuğu, yiyecekler , çantalar vs.)

uzun yolu seviyorum
  • Bende bayramın 2. günü İstanbuldan Gaziantepe gidiceğim yaklaşık 1200 km felan uzun yolda genelde hızlı kullanırım ama bu sefer 120 yi geçmiyiceğim bide Sonrada Hataya geçmeyi planlıyorum. Bilenler varsa Hatayda Ottoman oteli ve Gaziantepteki Novoteli tavsiye edermisiniz. Ve rica edicem hatay ve antep çevresindeki tavsiye edeceğiniz gidilecek yerler varmıdır?
  • gaziantep : imam çağdaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Ankara-Trabzon yapacağım her bayram olduğu gibi...850 km yol..Tahminen 10-11 saat arası yolun durumuna radarlara göre değişir...Cumadan araba sıfır olsa dahi herşeyini kontrol ederim bagajımı doldururum...Cumartesi sabah 4-5 arası yola çıkarım..Tahminen saat 15-16 arası köyümde olurum....O saatlerde yola çıkarsam çoruma kadar trafik yoğun olur çorumdan sonra samsuna kadar yollar rahattır samsundan sonrada sadece kamyon ve otobüsler tırlarla ilerleriz taki ordu fatsa arasına kadar orduda trafik tıkanır büyük ihtimalle ve sahil yolunu ağır ağır geçeriz...Bu arada çok sık bu taraflara gittiğim için uyarayım trabzon rize artvin tarafına gidecek arkadaşlar hızlarınıza dikkat edin tabelalara uyun samsun giriş çıkışı çok radar oluyor ayrıca samsundan sonra tüm tünel ve köprü girişlerinde kameralı radar uygulaması var herkese iyi yolculuklar

ankara trabzon arası nasıl 850 km yahu 750 olmasın o, sanırım klavye hatası oldu.

bayramın 2. günü sabaha karşı bende aynı yolu yapacağım, abuk subuk hız sınırları çıkmaz karşıma umarım. (50 gibi)

Valla suicide;evin önünden sıfırlıyorum sayacı kalkmadan köye gelince evin önünde inerken bakıyorum 850 km yazıyor eve gelince gerçi son gittiğimde yeni açılan tünellerden dolayı biraz daha kısalmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 11 Kasım 2010; 9:59:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.