Şimdi Ara

BAZ İSTASYONU NASIL ŞİKAYET EDİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAHALLEMİZİN HACI HOCALARI APARTMANIN ÜZERİNE BAZ İSTASYONU KOYDULAR BU ADAMLARIN DİNİ İMANI PARA OLMUŞ YAZIKLAR OLSUN BUNU KALDIRTMAK İÇİN NE YAPMAMIZ LAZIM MAHALLELİYİ BİLİNÇLNDİRMEK İSTİYORUM DH YARDIM LÜTFEN

• kaçınnnnnn.....
  • Mahalleden imza toplanması gerekli.
  • sırf senin sağlığın bozulacak diye o kadar kişi baz istasyonundan mahrum mu kalacak
  • Aslında biraz zor ve uğraştırır . Sonuçda kos koca gsm şirketleri ile başa çıkmak zor . Eğer başa çıkılabilseydi telefonlar hiç bir yerde çekmezdi .
  • sizden imza onay almadılarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

sizden imza onay almadılarmı?

Hayır almalarımı gerekirdiki?
  • bence apartmandaki herkesten onay almaları gerekirdi, kaldıki bizim binanın altındaki kıraathaneye havalandırma takılırken bile her daireden imza aldılar (gürültü yapacağı için), baz istasyonu için izin almamaları garip. ayrıca o baz istasyonlarının takıldığı binaya iyi para verıyorlar diye biliyorum o hacı parayı hacılamış demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 10 Ağustos 2010; 2:01:26 >
  • 11 yıl olmuş konuyu hortlatayım dedim :)

Bizim sokakta da aynı binada 4. baz istasyonu, hatta 5G, dikildi. Acaba şikayet ettiniz mi, bir sonuç aldınız mı? Ne yapabiliriz bizim sokakta da aynı sorun var. İnsanlar sadece aldığı paraya bakıyor maalesef. Din, iman, komşuluk hakkı, hastalık vs. hak getire ne deyim.

Bunları nereye şikayet edebilirim acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.