Şimdi Ara

baze mageye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba manesde kasıyorum 69 lwl magem var ron's set aldım bugun old fr var dual stafım +7 woe
    stafı +8 yapacam ama +8 woe mı yoksa +8 scor stafmı alsam karar veremedım
    bıde dual old fr var kupeler +5hp +5mp veren kuperıde
    +2 me mı yoksa +0 lkp mı alsam
    bılgısı olan varsa bı el atsın bu işe :D
    kupe en sona bırakıcam oncelık staf stafı aldımıda glass belt alcam sorna kupeler
    yardımalrınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.hiz -- 19 Mart 2012; 0:04:31 >

• Legal oynayacaksan önce takıya yüklenmen gerekiyor . Woe güzel bir tercih ve +7 si yeterli , altta maddeler halinde sıralıyorum onları yaptıktan sonra woe yi 8 yaparsın .
    1) Glass belt şart . (ib'de olur)
    2) +1 - +2 Ep şart .
    3) Lkpleri +0 yapsan yeterli olur ilerde +1 yaparsın .
    4) Kesinlikle dd bul .
    5) DD alırsan woe 8 yap , almazsan scorching +8 alırsın .
    6) Fr leri +1 yap .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Legal oynayacaksan önce takıya yüklenmen gerekiyor . Woe güzel bir tercih ve +7 si yeterli , altta maddeler halinde sıralıyorum onları yaptıktan sonra woe yi 8 yaparsın .
    2) +1 - +2 Ep şart .
    4) Kesinlikle dd bul .
    6) Fr leri +1 yap .

dd almıcam ron's kıyafet setım var
    ıron belt almaya gerek yok glass belt yeterlı gelır haalrde ozelıklerı aynı extradan +50hp verıyo ib +20 defans ıcın deymez halarde 4 gb fark var arasıdna
    bı tek woe ıla scor arasıda kaldım
    bıde me ıle lkp arasıdna kaldım +0 lkp ıle +2me asagı yukarı aynı fıyatta
    oncelık +8 scor alcam ondan sorna gals belt sorna lkp +0
    ep ıyı fıkır+1 ama cok pahalı ama zamanla onuda yaparım :)
    fr suanda old yeterlı gelıyoda frde cok pahalı +1 lerı 15gb pıyasa duserse onlarıda 2 ay ıcnde yaprım halrde

not: k0sp kulanıyorum ama bazedekı bossları kesmek ıcın para kasmam gerek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: by.hiz

quote:

Legal oynayacaksan önce takıya yüklenmen gerekiyor . Woe güzel bir tercih ve +7 si yeterli , altta maddeler halinde sıralıyorum onları yaptıktan sonra woe yi 8 yaparsın .
    2) +1 - +2 Ep şart .
    4) Kesinlikle dd bul .
    6) Fr leri +1 yap .

ıron belt almaya gerek yok glass belt yeterlı gelır haalrde ozelıklerı aynı extradan +50hp verıyo ib +20 defans ıcın deymez halarde 4 gb fark var arasıdna
    fr suanda old yeterlı gelıyoda frde cok pahalı +1 lerı 15gb pıyasa duserse onlarıda 2 ay ıcnde yaprım halrde

@cgh0gy- katılıyorum + olarak dd olsa da olmasa da scorching her türlü daha iyi hem kullanış hem bonus hem de acil işin olduğunda satma açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 19 Mart 2012; 10:00:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: by.hiz

quote:

2) +1 - +2 Ep şart .
    4) Kesinlikle dd bul .
    6) Fr leri +1 yap .

@cgh0gy- katılıyorum + olarak dd olsa da olmasa da scorching her türlü daha iyi hem kullanış hem bonus hem de acil işin olduğunda satma açısından

tskr ederım ilginiz için

• İllagel oynucaksan normal itemler fakat legal oynucaksan dd ve iron set kesinlikle lazım
  • scorchıngler cok pahalı olmus ya +8 woe alcam woe 11gb scorchıngler 18 21gb arasıdna :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

mp veren takılar kullan

Adamın ne yazdığını oku ona göre yorum at . Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan sus her konuya yazmak zorunda değilsin . Post kascam diye bölümün anasını ağlattın , banlandın yine akıllanmadın ne zaman düzeleceksin .
  • glass belt aldım lkp dual +0 aldım +8 scorc aldım +1ep cok pahalı 25gb ıstıyolar pıyasada hıc yok +0 bıle cok nadır gordum pazarda 25gb ısıtyolar 15gb daha kasıpda ıron nackmı alsam ! yoksa +1 ep mı alsam hp suanda buffla 3800 +1 ep alırsam 4200 gecer harde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.