Şimdi Ara

BAZI ARKADAŞLAR.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fazla mesaj atmamış olmama rağmen forumu çok uzun süreden beri takip eden ve sadece bildiğim,tecrube ettiğim konularda mesaj atan ,tüm mesajların içeriğini okuyan birisiyim.ancak forumlardaki topiclerde çokca rastlıyorum insanlar sadece topic i açan kişinin mesajını okuyup sonra kendileri bir cevap yazılyorlar ve arada cevaplamış olan üyelerin mesajlarını okumadıkları için konu dağılmış tekrar edilmiş bir hal alıyor.kimi zamanda sırf mesaj sayıları çok olsun diye yazılmış anlamsız cümleler yada bilen birsinin bilmiyeni üstü kapalı bile olsa aşağılayıp eleştirdiği,dalga geçtiği cevaplar...Burada isim vermek yada hedef göstermek gibi bir niyetim yok ;tek amacım eğer bilgiyi paylaşıyorsak doğru,düzgün ve yerine ulaştırır bir biçimde paylaşalım ne herkesden üstün olmayı düşünelim nede bilgiç,bizde birşeyleri bilmiyoruz diyerekte araştırmacı olalım.forumda topicleri araştırıp,aynı konu için başka başlıklarla sırf ben açtım diye topic açmayalım.giderek çöplük olmaya başlayan interneti hiç değilse biz bu kendi katıldığımız forumda düzenli tutalım derim...eğer birirlerini kırdıysam yada ukalım ettiysem özür dilerim...ben de biliyorum ki forum yöneticileri var bu konularla ilgilenen bana düşmez birtakım sözler sarfetmek ancak herkes fikrini beyan etsin ki böyle davranışda bulunanlar belki bu topicdeki yorumlarla birşeyler öğrenirler....

paylaşmak güzeldir,sende paylaştığın zaman;öğretmek güzeldir,sende öğrendiğin zaman...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 8 Aralık 2004, 17:03:07 >

• Arkadaşım uzun uzun anlatmışsın.okumadım ama yine de görüşlerine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 8 Aralık 2004, 19:58:10 >
  • düşündüğün şeyler güzel de, insanların kişilikleri farklı farklı. Herkesin böyle olmasını bekleyemezsin. Elbette zaman zaman aşağılamalar, laf atmalar ya da mesaj sayısı kendisini tatmin etsin diye gereksiz mesajlar atmalar olacak. Yeter ki çok olmasın ki ben şikayet edilecek kadar çok olduğunu düşünmüyorum(foruma üye olan aday sayısıyla karşılaştırılınca). Ama yine de topic'i yanlış yerde açmışsın sanki...
  • Bu sorunlar genellikle , yaş ve kültür farklılığından oluyor , ama gerçekten de iş olsun diye mesaj atıp gereksiz kalabalık yapanların da bir hayli fazla olduğu konusuna katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.