Şimdi Ara

Bazı DVD/CD'ler çalışıyor, bazıları çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynen topic başlığında yazan şey beyler bayanlar, hem de o kadar saçma ki, gözünüzden yaş gelir gülmekten, bugün, mutlu mesut Dark Souls 2'm ile odama çıktım, CD'yi taktım çalışmadı. Şaşırmadım çünkü bu aptal şeyle daha önce de başıma gelmişti, internetten bir kaç çözüm vs. baktım, herkes jumper'dan falan bahsediyor, baktım bende ne jumper var ne gösterdikleri, daha sonra uzun aramalar sonucu SATA'larda olmadığını öğrendim. (Bir kaç kere sökür takmıştım.) Bir kaç kere daha driver kaldırıp yükledim, en son firmware indirdim 2013 tarihli(en yenisi), hala çalışmıyor, çıldıracağım, arada orjinal olarak aldığım diğer tek oyun olan BO2 deniyorum, o da olmuyor. En son yenilgimi kabulleniyor ve çöp olduğuna karar veriyorum DVD-RW'ın. Kardeşimin laptop'undan DVD'nin içeriğini bir USB Diske atarken diyorum ki, hadi bir 2. diski takalım ne olacak, ta-da! 5 saniye içerisinde karşıma sunuyor disk içeriğini..

TL:DR; DVD-RW bazı diskleri açıyor bazılarını açmıyor, söküp takmayı, yeni firmware yüklemeyi, yeni driver yüklemeyi denedim.

Edit: Kötü internet yüzünden double post, diğerinin silinmesini talep ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xWhiTeTigeRx -- 15 Haziran 2014; 23:29:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.