Şimdi Ara

Bazı Samsung soundbarlar otomatik güncelleme sonrası bozuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı Samsung soundbarlar otomatik güncelleme sonrası bozuldu!
    Samsung'un üst seviye soundbar modeli HW-Q990D, şirketin bu hafta yayınladığı hatalı yazılım güncellemesinden sonra çalışmaz duruma geldi. Samsung'un topluluk forumları, Reddit ve başka platformlarda dile getirilen şikayetlere göre sorun belirli bir bölgeyle sınırlı değil.

Ayrıca Bkz.Ses sistemi tavsiyesi için en iyi & kaliteli ses sistemleri (2025)

Sıfırlama işe yaramıyor!

Kullanıcılar, güncellemeden sonra soundbarın tepkisiz hale geldiğini ve fabrika ayarlarına sıfırlama yöntemlerinden hiçbirinin işe yaramadığını söylüyor. Ayrıca Samsung'un SmartThings uygulaması üzerinden de erişilemiyor. Cihaz açılıyor ancak TV eARC girişinde donuyor gibi görünüyor; ses çıkışı yok.

Otomatik güncellemeleri kapatın

Sorun, 1020.7 sürümünden kaynaklı gibi görünüyor. Kötü olansa; Samsung Q990D soundbar modelinde yazılım güncellemeleri otomatik yüklenecek şekilde ayarlı. Güncelleme hâlâ yüklenmemişse şanslısınız, sorun düzeltilene kadar otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmanızda fayda var. Aynı hatanın HW-Q800D ve HW-S801D gibi başka modelleri etkilediğine dair raporlar var ancak şikayetlerin çoğu Q990D modelini kullananlardan geliyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/news/630647/samsung-q990d-soundbar-freezing-bricked-firmware-update

• Bakalım Q990D kullanıyorum, Yaa Nasip diyelim İnşallah 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haydeeee...

Daha 5 gün önce "dünyanın en büyük soundbar markası" diye konu açılmıştı. Nazar mı değdi? xD

• Otomatik güncelleme diye bir şeyi icat eden akıllı kim acaba, Her sektörde ayrı bir sorun yaratıyor resmen.

• Vaktı zamanında LG SN11R'de yaşanmış hüsranı Samsung yaşatıyor.

Ek bilgi:
    hw-990d'de otomatik güncellemeyi kapama SmartThings güncellemesi ile üç hafta önce gelmiş bende kullanıcı sayfasında paylaşmıştım. SmartThings güncellemesi ise normal bir güncelleme şeklinde değildi. Önce

quote:

Q-Series Soundbar cihazınızdan en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olmak için bir eklenti indirmemiz gerekiyor.

şeklinde bir uyarı aldık ama eklenti inmiyordu. SmartThings'i kaldırıp yeniden yüklediğimizde oldu ve q990d'ye otomatik güncellemeyi kapama özelliğinin geldiğini o zaman gördüm:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160787567

Bir süre otomatik güncellemeyi açık tutmama rağmen bana güncelleme gelmedi, etkilenmedim. Büyük ihtimal hatalı güncelleme server'lardan kaldırılmıştır, daha da gelmez. Etkilenen kullanıcılarda garanti kapsamında ürün değişimi olur. Çok kimse etkilendi ise stoktaki q990d yetişmeyecek yeni, 2025 ürünü, küçültülmüş ve çift sürücülü bookshelf subwoofer'lı q990f verilecektir. Hadi hayırlı olsun 😀...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Q700 kullanıyorum, sorun yok

• Yine zamzung yine sorun. Bu çöp firmayı bu kadar ünlü edenler sağolsun. Ürününü satana kadar herşey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • routerdan ip adresini banlama zamanı geldi :=)

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Öncüsü Microsoft ne yazık ki. Virüs gibi tüm dünyaya yaydılar. Yasal yaptırım uygulamayan devletlerin de büyük desteği söz konusu tabii bu tür kepazeliklere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benimde cihaz güncelleme aldıktan sonra ,arka rear ve subwoofer bağlantısı koptu, defalarca sıfırlamak için uğraştım.ve çözdüm ama zor oldu.

• samsung yine şaşırtmıyor.

• ne varsa eskilerde var arkadaş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.