Şimdi Ara

Bazı sitelere girememe sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden olduğunu bilmiyorum modem'denmi acaba bazı siteler açılıyorken bazıları açılmıyor veya 5 dakika bekletiyor. Wi-fi ve kablolu olarak farklı bilgisayalardan deniyorum giremediğim siteler bazen 2 saniyede açılırken bazen dakikalarca bekletiyor. örnek olarak r10 tamindir chip hurriyet ve sayamadığım onlarca site ye girişte sorun yaşıyorum. bilgisayarımda yada modem'imde ne gibi arıza olabilir? Modemi resetledim wi-fi kestim diğer bilgisayarları kapadım ama sonuç yine aynı.

Bunun yanı sıra tüm dns leri denedim. Virüs taraması malware taraması vs denedim. Combofix de denedim. Ve kafayı yemek üzereyim artık. Ttnet yetkilileri bizlik sorun yok diyorlar.

İşin garip tarafıda açılmayan ve tarayıcıya cevap vermeyn sitelere ping attığımda ping'e yanıt veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaa -- 9 Temmuz 2016; 16:07:10 >

• Bir fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metaa

Bir fikri olan yok mu arkadaşlar?
    yok galiba..
  • quote:

yok galiba..

Alıntıları Göster
    Tarayıcınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Tarayıcınız nedir?

Alıntıları Göster
    DNS yapılandırmanız ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

DNS yapılandırmanız ne durumda

Alıntıları Göster
    Tüm tarayıcıları deniyorum cevap vermeyen siteler diğer tarayıcılarada cevap vermiyor. Chrome, mozilla, yandex vs hepsi denenmiştir.
    Dns olarak, google dns, open dns, ttnet dns ve otomatik hepsini denedim. Sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metaa -- 9 Temmuz 2016; 16:06:04 >
  • quote:

Tüm tarayıcıları deniyorum cevap vermeyen siteler diğer tarayıcılarada cevap vermiyor. Chrome, mozilla, yandex vs hepsi denenmiştir.
    Dns olarak, google dns, open dns, ttnet dns ve otomatik hepsini denedim. Sonuç aynı.

Alıntıları Göster
    Sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Birkaç gündür siteler çok geç açılıyor. Bazen hiç açılmıyor ve akabinde ''bu siteye ulaşılamıyor'' hatası veriyor.
    Google dns, telekom dns kullandım.
    Zenmate kullandım.
    Virüs programını, windows ve modem güvenlik duvarlarını kapattım.
    2 defa farklı işletim sistemi kurdum.
    Modemi resetledim.
    Farklı tarayıcılar denedim.

Hiçbir şekilde sonuç alamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İss ile görüşün.Turk Telekom,superonline ya da Vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 9 Temmuz 2016; 16:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İss ile görüşün.Turk Telekom,superonline ya da Vodafone.
    İSS ile görüşüldü. Hat değerlerim normal görüldüğü için arıza kaydı açamıyoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNavigator

Sanırım aynı sorunu yaşıyoruz. Birkaç gündür siteler çok geç açılıyor. Bazen hiç açılmıyor ve akabinde ''bu siteye ulaşılamıyor'' hatası veriyor.
    Google dns, telekom dns kullandım.
    Zenmate kullandım.
    Virüs programını, windows ve modem güvenlik duvarlarını kapattım.
    2 defa farklı işletim sistemi kurdum.
    Modemi resetledim.
    Farklı tarayıcılar denedim.

Hiçbir şekilde sonuç alamadım.

aynen bunların hepsini yaptığım halde, yapıpta yazmadıklarım cabası. Sende sorun devam ediyor mu acaba?
  • Metaa M kullanıcısına yanıt
    Evet hatta telefonumda da aynı sorun var. Wifi ile bağlandığımda siteler açılmıyor. Veri bağlantısında sorun yok.

Bölgesel bir problem mi yoksa modemle(Tp-Link) alakalı mı bir sıkıntı var çözemedim. Az önce telekom arıza kaydı da oluşturdum.
  • Modemleriniz eski mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 9 Temmuz 2016; 17:42:28 >
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Eski sayılır. TP-Link TD-W8901G. Yalnız telekom online işlemler bölümünden sorgulama yaptım ve şöyle bir bilgi ile karşılaştım. Umarım sorunun kaynağı bununla alakalıdır.

''Bölgenizde yapılan güncelleme çalışması nedeniyle kayıtlı olduğunuz bölgede internet erişimi yapılamamaktadır. Çalışma devam etmektedir.''
  • LNavigator kullanıcısına yanıt
    Siz o zaman beklemede kalın.Yaparlar.

• quote:

Siz o zaman beklemede kalın.Yaparlar.
    Benimki yeni fiber modem. Benim bölgede arıza falanda yok.
  • Modeminizi kendi menüsüne girip oradan fabrika ayarlarına döndürme imkanınız varsa deneyin. Modemi arkadan resetlemek işe yaramayabilir. Resetden sonra tekrar kurulum yaparsınız. Yıllar önce başıma gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

Modeminizi kendi menüsüne girip oradan fabrika ayarlarına döndürme imkanınız varsa deneyin. Modemi arkadan resetlemek işe yaramayabilir. Resetden sonra tekrar kurulum yaparsınız. Yıllar önce başıma gelmişti.

fabrika ayarlarına da geri döndüm yine düzelmedi.
  • Farklı bilgisayarlarda da aynı sorunu yapıyor demişsin. Modemi de resetledik. İnternet sağlayıcından kaynaklı bir problem gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

Farklı bilgisayarlarda da aynı sorunu yapıyor demişsin. Modemi de resetledik. İnternet sağlayıcından kaynaklı bir problem gibi gözüküyor.
    Hocam zyxel modem müşteri hizmetlerini aradım son çare olarak. Bilgisayara girip sorunu kendi gözleri ile gördüler. Arıza kaydı açtılar teknik ekip arayıp ilgilenecektir sanıyorum. Bence modem de bir arıza mevcut yok oda değilse ttnet i değişicez son çare olarak.
  • quote:

Hocam zyxel modem müşteri hizmetlerini aradım son çare olarak. Bilgisayara girip sorunu kendi gözleri ile gördüler. Arıza kaydı açtılar teknik ekip arayıp ilgilenecektir sanıyorum. Bence modem de bir arıza mevcut yok oda değilse ttnet i değişicez son çare olarak.

Alıntıları Göster
    TTNet kullanıyorum, aynı sorun son bir kaç gündür devam etmekte. Sitelere girmeye çalıştığımda girmiyor, sayfayı birkaç kere yeniledikten sonra açılıyor. Oyuna girmeye çalıştığımda yüklenme esnasında hata veriyor tekrar denediğimde giriyor. Sorun sadece bilgisayarda olsa tamam diyeceğim de bu modeme bağlı tüm cihazlarda aynı sorun var. Denediğim çözümler:

- DNS değiştirdim
    - VPN kullandım
    - MTU değiştirdim
    - Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm
    - Müşteri hizmetlerini aradım

yok yok. Hala aynı kafayı yiyeceğim. İnternet hızında bir sorun yok gayet hızlı ama dediğim gibi bazı şeyleri yaparken tepki vermiyor tekrar tekrar denemek zorunda kalıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.