Bildirim
BB 9300 & SAMSUNG GİO
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gio daha iyi bir tercih olur. -
Kesinlikle Gio al derim blackberry iş telefonu tabi eger is icin almıyorsan ama uygulama görüntü özellik bakımından Bence Gio al -
Eğer çok sık mail kullanmıyorsan Blackberry ile işin olmasın :) Gio çok daha iyidir...link vereceğim ordan bakıp iyice inceleyebilirsin..
http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-s5660-gio_02.044.1271.0555.htm -
aslında BB şarj sürei uzun dıye düşünmüştüm, GİO çok güzel gercekten ama şarj yuzunden beni biraz düşunduruyor şarjı uzun gitsin istiyorum, en az iki sene kullanmayı düşünüyorum çunkü. -
İkisi birbiriyle alakasız telefonlar. Tam olarak isteklerini söyle de ona göre verelim bir cevap falan. -
tam olarak istediğim GİO da var tek sorun şarj suresi LG P503 te olabilir aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 22 Ekim 2011; 14:04:02 > -
Gio -
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar GİO da karar kıldım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: caspertxt
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar GİO da karar kıldım :D
hayırlı olsun çok iyi tercih -
quote:
Orijinalden alıntı: halil273563
quote:
Orijinalden alıntı: caspertxt
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar GİO da karar kıldım :D
hayırlı olsun çok iyi tercih
teşekür ederim -
Hayırlı olsun Gio iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Boromir
Hayırlı olsun Gio iyidir.
sağol .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X