Şimdi Ara

BBC:İtalyan Başsavcısı ve Polisi Volkswagen ofislerini bastı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizimkiler ana okulunda oyuncaklarin arasinda bomba arar. Yasasin yenii Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bizimkiler ana okulunda oyuncaklarin arasinda bomba arar. Yasasin yenii Türkiye

Almanyada vosvos KBA ya tüketiciler servise getirsin teklifinde bulundu kabul edilmedi. Bu demek oluyorki yeni 2.4 milyon Araç verecek vosvos böyle olursa batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bizimkiler ana okulunda oyuncaklarin arasinda bomba arar. Yasasin yenii Türkiye

Almanyada vosvos KBA ya tüketiciler servise getirsin teklifinde bulundu kabul edilmedi. Bu demek oluyorki yeni 2.4 milyon Araç verecek vosvos böyle olursa batar.

Hemen batmayacagini iddia eden kardesimizi çağırıyorum

• 8.5 milyon arabayı geri çağırmak holly mother of god

hayır çağırıp napıcaklar onu da anlamadım, motoru değiştirip emisyonu düşük olan bir motor mu takacaklar. ya da çağırıp geri vermeyecekler mi, nedir yani.
  • almanlar bile acımıyor vwye italya mı düşünecek
  • bizimkilerde sürüşe vs. aykırı durum yokmuş doğuş öyle dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

8.5 milyon arabayı geri çağırmak holly mother of god

hayır çağırıp napıcaklar onu da anlamadım, motoru değiştirip emisyonu düşük olan bir motor mu takacaklar. ya da çağırıp geri vermeyecekler mi, nedir yani.

Daha kaliteli scr (Selective catalytic reductor) ve dpf (diesel particulate filter)ile değiştirilecek mevcut parçalar.Araç başına 300 euro gibi bir maliyet olsa gerek,15 milyon aracın geri çağırılması 45 milyar euro, araçların yakıt tüketimi artacak-güçleri düşecek bu işlemlerden sonra tabi.Zaten şu an sadece borsa değer kayıpları bile yaklaşık 60 milyar civarında.Çok zor günler bekliyor tok kapı seslileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

8.5 milyon arabayı geri çağırmak holly mother of god

Daha kaliteli scr (Selective catalytic reductor) ve dpf (diesel particulate filter)ile değiştirilecek mevcut parçalar.Araç başına 300 euro gibi bir maliyet olsa gerek,15 milyon aracın geri çağırılması 45 milyar euro, araçların yakıt tüketimi artacak-güçleri düşecek bu işlemlerden sonra tabi.Zaten şu an sadece borsa değer kayıpları bile yaklaşık 60 milyar civarında.Çok zor günler bekliyor tok kapı seslileri.

sadece tahmini hesaplamalara göre bile 105 milyar € zarar ooyy oy oy. ki daha yaptırım uygulamamış ülkeler var, geri çağırılan arabaların sayısı kim bilir kaç milyon olur.

alman devlet yetkililerinden biri vw artık asla eskisi gibi olamayacak demişti, adama hak vermeye başladım.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    BATMAZ.

• Yahu yok mu türkiye de emisyon problemli vw ? Gecen bi konuya da yazdım kimse cevap vermedi

Eğer varsa hele ki 1.9 tdi ysa yedim doğuş u

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Titanic gibi yavaştan su alıyor ..akibet malum
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ya BATARSA..neme lazım
  • Bizimkiler biraz daha bekleyip fosfageni de alsalar bare. züper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 15 Ekim 2015; 22:55:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.