Şimdi Ara

BCAA Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bcaa kullanıp bir yan etki alan oldu mu ve Bcaa Önerebilecek var mı ?
    Olimp BCAA nasıl sizce ?

• ben bir süre kullanıdm yan etkisini görmedim bazen şişkinlik yapıyordu bigjoy kullandım,ama çok gerekli bişey değil sadece antrenmanda biraz güç veriyor biraz da pump etkisi ben bunu gözlemledim ama para tuzağı olarak düşünüyorum bunu

alacaksan kreatin
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    Herkes öneriyor hocam.Salonda kesin al diyorlar BCAA.Et falan tüketmiyorum pek özellikle kırmızı et.
  • Bcaa onerilen bir supplement genelde kullanırım olimp güzeldir onun disinda scitec, nutrend, nutrever kullandım bunlarada bakabilirsin bir yan etki görmedim he kullanmazsam ne olur dersen kullandigim dönemlerle kullanmadığım donemleri karşılaştırırsak bir fark gözlemlediğimi soyleyemem çoğu supplement olduğu gibi psikolojik etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 29 Mart 2019; 20:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam Olimp alacağım ben de yakında.Psikolojik etkisi konusunda haklısınız bence de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Eyv hocam Olimp alacağım ben de yakında.Psikolojik etkisi konusunda haklısınız bence de :)
    kolalısı iyiymiş deneyip yazar mısın
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Defend aldım çilek-mango içeriği baya iyi 130 Tlye geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Defend aldım çilek-mango içeriği baya iyi 130 Tlye geldi.
    200tl ye satıyorlar nerden aldın grenade defend dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 6 Nisan 2019; 13:48:15 >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    ProteinMarket P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ProteinMarketten aldım.Oimp aldım ellerinde yok diye bunu yollayalım dediler,arada 10 tl fallan fark vardı almadılar kabul ettim.25 tl +havale indirimiyle.İçeriği baya iyi .4-5 vitamin var üstüne tadı baya iyi.İlk defa bu kadar tadı güzel bir ürün denedim.
  • Kırmızı et tüketmiyorsan BCAA'dan çok kreatin kullanmanı tavsiye ederim. BCAA için de mutlaka aromalı bcaa al sonra, içmek işkenceye dönüşmesin. 3 farklı marka kullandım sci mx, big joy ve optimum şu ana kadar en verimlisi sci mx oldu fakat biraz tuzlu.
  • BCAA genel olarak kas onarımını hızlandırır. Bir yan etkisini görene rastlamadım. Gerçekten güzel toparlıyor, dozunu kaçırmadan kullanabilirsin.

En iyisi tam protein almaktır. BCAA 3 aminoasitten oluşur, o da kasın kaba et dediğimi kısmını oluşturan aminoasitlerdir. Örneğin kemik kasını besleyen taurinden yada farklı aminoasitlerden mahrum kalırsın. Ben bcaa'ya para vermek yerine iyi bir wheyprotein alınmasını öneririm. Scitec, Supplementler, hardline yada Optimum işini görür. Özellikle Hardline Whey 3 Matrix çok dolu bir üründür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.