Şimdi Ara

Fitness - Supplementler hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, kafam oldukça karışık yaklaşık 7 aydır spor yapıyorum fakat ilk gün ki halimi atsam yine çok fark bulamazsınız yani gelişemiyorum diyeyim , beslenmem kötü diyeyim siz anlayın ,
    Şimdi ise gıda takviyesine ihtiyacım var ama hangisini almalıyım bilmiyorum bana yardım olun lütfen;

Öncelikle hangi takviyeyi almalıyım?
    Boyum 1.80 kilom 73 yağ oranım %15 falandır yemek yediğimde - çok su içtiğimde biraz göbek oluyor onun dışında sıkıntı yok ,
    Kollarım soğuk 35cm
    Bench Press Maxım 40kg+10kg(BAR)(Tek tekrar)
    Yaşım 17
    Kimine sordum Gainer al hacimlen dedi
    Kimine sordum gainer sende göbek yapar Whey Protein tozu al dedi
    Kimi sordum BCAA al kimi dedi Kreatin al
    İş döndü arap saçına
    Amacın ne dediler Kas Kütlemi arttırmak(kilo alarak veya almayarak farketmez) dedim
    Çözüm bulamadık bir bilgili bir alim yardım eder dediler
    Buralara geldik size de yardım etmek düşer beyler.

KREATİN SİPARİŞİ VERDİM Tavsiyeleriniz için Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 5 Temmuz 2017; 15:20:58 >

• kilon normal çok zayıf değilsin gainer alma yağlanırsın. whey al protein tozu yani. düzenli olarak kullan. ayrıca yemek düzenin iyi olsun. saçma sapan beslenme. yumurta et tavuk balık haşlanmış pirinç bulgur süt gibi şeyler tüket bol bol. whey olarak da inkospor xtreme whey veya ultimate prostar öneririm. özellikle inkospor xtreme whey içeriği müthiş. kurabiye krema aromalısını al dehşet lezzetli
  • Hocam beslenme düzelmesse o alacağın supplementler işe yaramayacak
    günde 3500 kalorinin üstüne çık bir süre yağlanma olmassa daha da arttır
    powerlifting tarzı çalış 5x5 ile güç elde et sonra splitlerle şekillendirirsin ha alacaksan nutrade weigh gainer var içinde 15 gram protein 80 gram karb var şeker yok
  • vücut tipin anlattığın kadarıyla ectomorph ama yaşın itibariyle daha çok değişime uğrarsın şu an uyku düzenin de yerindeyse büyüme hormonu ve testesteron üretimin oldukça çoktur ki bu ikisi kas üretimi için çok çok ünemlidir. Supplement seçimine gelince mevsim itibariyle kilo alımı zor olacağı ve tahminim seni oldukça sivilcelendireceği için Kasım ayına kadar gainer kullanma hatta mümkünse tüm supplementlere kasım gibi başla Gainer ve bcaa profili iyi bir whey protein senin için yeterli olacaktır. Programını ağırlıkları artırarak ilerlet önümüzdeki yaza doğru hafifletip çok tekrarlara doğru değişim yapabilirsin. Senin yaşlarında salonlarda gördüğüm gençlerde en büyük hata şekil yapacağım diye haddinden fazla ağırlıklara girip haraketleri yarım yapmaları örnek verdiğin bench press üzerine konuşursak bar her tekrarda göğüsüne değecek ( bu arada o bar 10 kg eğil 12 kg) . Güzel bir yaşda başlamışsın umarım geçici heves olmaz 5 sene devam edersen hayat boyu ekmeğini yersin. kolay gele genç

• xnoname kullanıcısına yanıt
    ektomorf-mezomorf ortası bir vücudum var el bileklerim-önkolum ince fakat omuz ,iskeletim yaşıma göre iyi ,bacaklarım kalın diyeyim
    Hareketlerin range of motion ve formlarına dikkat ediyorum ağırlık çok önemli değil zamanla artar diye düşünüyorum,
    Şuan elimde 200lira para var whey alacağım diye düşündüm kasıma kadar bu para muhtemelen kalmaz o yüzden şimdi alacağım
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • Ağırlıkları attırmadığın için olabilir mi ?
    10 günde min 1 kg arttırmış olman lazım
  • Anlattığın duruma göre herhangi bir supplement kullanmana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    salonda 1kg plaka yok 2.5-2.5 takıyorum 5kg arttırıncada kalkmıyor ağırlık.
    daha önce 5x5 denedim 1 ayda 30kg maxtan 50kg maxa çıktım fakat squatta bacağımı sakatlayınca bıraktım 5x5 i
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    O zaman tekrar sayısını arttır
    10 kg 4*6
    10 kg 4*7
    10 kg 3*8
    12.5 kg 4*6
    12.5 kg 4*7
    12.5 kg 3*8
  • Benimde bench 50de tıkandı kaldı da ben diyet yaptığim için artmıyor zaten .

• En güzeli hardline whey içeriği müthiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

daha önce 5x5 denedim 1 ayda 30kg maxtan 50kg maxa çıktım fakat squatta bacağımı sakatlayınca bıraktım 5x5 i

En az 12 tekrar yap 5 tekrar hiçbir şeye yaramqz

• Kreatin hariç tüm supplementler gereksizdir. 100 gr tavuk gogsunde bir ölçek whey kadar protein var üstelik tavuk daha ucuz ve bir GIDA. Gainer ise en gereksiz supplement. Pahalı ve karbonhidrati besinlerden kolayca alabilirsin. Kreatin gerçekten gerekli 3 gr kreatin için 1 kilo et yemen gerek bu da mumkun olmadigindan takviye alabilirsin.

• Antrenman programın bu benim 1 1bucuk ayda vücutta iekillenme görmeye başladım

Fitness - Supplementler hakkında yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phyask0 -- 5 Temmuz 2017; 13:9:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Kreatin hariç tüm supplementler gereksizdir. 100 gr tavuk gogsunde bir ölçek whey kadar protein var üstelik tavuk daha ucuz ve bir GIDA. Gainer ise en gereksiz supplement. Pahalı ve karbonhidrati besinlerden kolayca alabilirsin. Kreatin gerçekten gerekli 3 gr kreatin için 1 kilo et yemen gerek bu da mumkun olmadigindan takviye alabilirsin.

Hocam bu kreatin ne işe yarıyor çok gerekli mi?
  • https://youtu.be/IO9I1SHfQIE

Savaş hoca çok güzel anlatmış videoyu izleyebilirsin. Antreman performansını arttırır. Antremandan önce kafein içeren şekersiz içecekler ve kreatin içersen daha verimli bir antreman yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

En az 12 tekrar yap 5 tekrar hiçbir şeye yaramqz

Çok biliyon sen 5x5 en iyi programlardandir

• La ben de ciddiye aldım seni içeriği boş 3 gram cin kreatini var içinde testlerde yapısından dolayı 6 gram protein gibi gözüküyor onu da whey protein misin gibi yazıyorlar.tavsiye etmiyorum.

• Dostlar Bana en uygun ürünün Kreatin olacağını düşündüğüm için Kreatin sipariş ettim Hardline 300gr %100 kreatin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.