Şimdi Ara

BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira

sonra helal para kazandım diye seviniyorsun :)

• stok varmıdır boşa gitmeyelim fiyat inanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

hayırdır ya herkez fetva vermeye başladı bazı kurnazlar var herkez işine baksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende işime baktığım için alıntı yaptım zaten benim işimde o ürünlerden satmak turistler sizin gibiler yüzünden 50 kere pazarlık yapıyor çoğu turistte esnaflardan almak yerine alışveriş merkezlerini tercih ediyor anasını ağlattınız memleketin eskiden elma çayı satarak ev alan tanıdığım var şimdi iş olmadığında dükkanı kapattı neden ??? sor bakalım kendine neden ???

• Sahtekarlık yapıp birde bir iyi bir halt yemiş gibi burada yazanlardan iğreniyorum !!!
  • Çakma kulaklığı 50€'ya satanlara kızmamak lazım, iş arz-talep meselesinde bitiyor. O kulaklığa 50€ vermeye razı olan insanlar olmasa bu arkadaşlar da bu fiyata satamaz. Aynı şekilde sanki 800 liralık orijinali de 750 liraya mal olmuyor. 40-50 liraya mal edilen alet bu fiyatlara satılıyor, yine alan da razı oluyor.

Piyasa fiyatı alıcı ve satıcının ortak noktada buluşmasıyla oluşuyor ancak satana değil, alana "Neden?" diye sormak lazım..

Not: Ben bu kulaklığın kendisine 100 lira vermem.
  • Kulaklarım bir kulaklıkla müziğin ruhunu hissedecek kadar hassas değiller , kulaklık hassas olsa ne olacak :)

Philips kulaklıklarım (en son 19 ya da 29 du ) 2 3 ayda bir bozulur cebime tıkıştırdığımdan ve philips mp3 çalarımla şimdilik mutluyum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Çakma kulaklığı 50€'ya satanlara kızmamak lazım, iş arz-talep meselesinde bitiyor. O kulaklığa 50€ vermeye razı olan insanlar olmasa bu arkadaşlar da bu fiyata satamaz. Aynı şekilde sanki 800 liralık orijinali de 750 liraya mal olmuyor. 40-50 liraya mal edilen alet bu fiyatlara satılıyor, yine alan da razı oluyor.

Piyasa fiyatı alıcı ve satıcının ortak noktada buluşmasıyla oluşuyor ancak satana değil, alana "Neden?" diye sormak lazım..

Not: Ben bu kulaklığın kendisine 100 lira vermem.

"Satış ahlakı" denen önemli bir noktayı es geçtiniz sanırım.
    İnsanlar bazı ürünlere para vermeye hazır diye fırsatçılık yapmak, masumca olmasa gerek.
  • Aynı şey verdiğim 50 liraya mal edip 800 liraya satma örneğinde de geçerli. Ama orijinal olunca satış ahlakı gözetilmiyor nedense..

Bu çakma Beats kulaklıklar Dh ikinci el bölümünde de çokça satılıyor. Adam 10 dolara Çin'den alıp 100 liraya satıyor. E bu malı alan ergen arkadaşlar da, bu malın Çin'den 10 dolara geldiğini biliyorlar ama yine de 100 lira vermeye razılar. Ergen arkadaşlar 100 liraya satın almasalar, satıcı arkadaş en fazla 3 gün sonra malın fiyatını indirmek zorunda kalacak. Bu indirim süreci de arz-talep dengelenene kadar sürmek zorunda. Ama alan razı satan razı işte, indirim yapılmasına gerek kalmıyor.

Bu maliyetine alıp, üzerine kar koyup satma işine ticaret deniyor. Eleştirmeniz gereken nokta, madem ticaret yapıyorsun "sattığının vergisi nerede?" olmalıdır bence. Onun dışında gözetilen değerler fazlaca duygusal oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 13 Ekim 2013; 15:45:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende işime baktığım için alıntı yaptım zaten benim işimde o ürünlerden satmak turistler sizin gibiler yüzünden 50 kere pazarlık yapıyor çoğu turistte esnaflardan almak yerine alışveriş merkezlerini tercih ediyor anasını ağlattınız memleketin eskiden elma çayı satarak ev alan tanıdığım var şimdi iş olmadığında dükkanı kapattı neden ??? sor bakalım kendine neden ???

sordum az önce çıktı dedine elması ne çayı ya ne diyosun sen hocam oturup ağlıyacaksınız neredeyse bırakın bu işleti sanki biz zorlamı satıyoruz setbest piyasa istemeyen almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sordum az önce çıktı dedine elması ne çayı ya ne diyosun sen hocam oturup ağlıyacaksınız neredeyse bırakın bu işleti sanki biz zorlamı satıyoruz setbest piyasa istemeyen almaz

yazdığın yoruma bakılırsa benimle esnaflıkla ilgili konuşacak yaşta değilsin biz eminönünde esnaflığı öğrenip il il dağıtmış kişileriz sen 50 euroya kulaklık satmaya devam et hayırlı işler

• quote:

Orjinalinin sesini denedin mi ?
  • Ovvv sıcacık. Bi an DJ olasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Orjinalinin sesini denedin mi ?

Denedim ama model olarak bilmiyorum.
  • Fiyat süper 7 tane kaptım.Haber veren arkadasa cok tsk. :))
  • Vereyim wesc chambers by Rza Premium kulakliklarimi 180 liraya diyorum hala beats alacam diyorsunuz. Palyaço gibi yapıyor adamı plastik malzemesi cok kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la cidden 500 tl yi bi kulaklığa mı veriyorsunuz.İnanmıyorum vallahi
    yaw asgari ücret e denk bunun fiyatı
  • LA İLKOULDA ÖGRETİRLERDİ TURİSTLERİ KAZIKLAMAYIN DİYE HEY GİDİ HEY BİRŞEY DERİM BENDE BANLANIRIM YA HADİ DEMEDİM.. BALIK BAŞTAN KOKAR ANLAYAN ANLADI
  • İyide genel olarak bu kulakları alan kişiler sese filan önem vermiyor ki bilindik bir marka işte konuyuda '' hava atmak istedikleri için alıyorlar '' kısmına bağlamak istemiyorum ama günümüzde iphone 4 alan adam neyse buda odur işte :) deyip iyice batırıp ayrılıyorum ...
  • Beyler herkesin zevki ve kalite anlayışı aynıdır , bu devirde iphone 5'e ve 5s'lere gözünü kırpmadan 2000TL ve üstünü verip alanlar var ... bana göre de iphone anlamsız ve aşırı pahalı bir cihaz ... şuanda sony ericcson bir telefon kullanıyorum , ama kullandığım kulaklığın Tr satış fiyatı 2000 TL tamamen insanların zevk meselesi ... Bu arada bu studio modelide çok kötü bir kulaklık değil ancak bu fiyata çok daha iyilerini alabilirsiniz biraz araştırma yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Ekim 2013; 20:26:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.