Şimdi Ara

BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clocky

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

futbolcu kulaklıgı bu, bi türlü sevemedim şunu, ya aşırı zengin veletlerde var, alamayanlarda çakmasını alıyor, hani o kadar para verecegine git, akg, sennheiser, audio-technica fln al,
    media markt ve saturnde bağlamışlar mp3 playera ki kendisi flac çalıyor, artık parçada nasıl bi mastering nasıl bir compress varsa ben bile vaay be demişdim ama yine düşününce, gereksiz diyorum

Sizde alamayanlar kafilesinde zengin dediğiniz insanları eleştirmek icin gereksiz konusuyorsunuz bos seyler yapmayin

evimde aklına gelmeyecek studyo ve dj ekipmanı var, akg studyo kulaklıgı ve mdrv 700 dj kulaklıgım var, öyle insanları bilmeden tanımadan sallmayın sizde, eğer zorunuza gitdiyse evet apaçi kulaklıgı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 10 tane aldım fiyat süper kaçırılmaz.bu ne arkadaş bi kulaklığa bu kadar paramı verılır
  • tamamen gösteriş icadı oldu artık beats.bu fiyattan daha düşüğüne alınacak üstelik beatsten kat kat kaliteli kulaklıklar var.sesten anlayıp bilip test eden değil çoğunlukla birbirinden gören alıyor zaten,koyun psikolojisi işte..
  • Herkes parasını hakkıyla kazanır inşallah..
  • 10 TANE ALDIM SAĞOLSUN ARKADAŞLAR RESMEN BEDAVA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girmek istemiyordum ama dayanamadım. Geçen yıl beats audiolu HP notebook aldık. 5 yıl önce aldığım piyasadaki en ucuz notebook olan Acer 5315 den daha kötü sesi var.
    Daha dün kurulmuş bir firma nasıl oluyorda bu fiyatlara ürün satıyor, insanlar da sırf pahalı diye alıyor. Yıllarını bu işe vermiş Sony, Pioneer, Sennheiser, Panasonic gibi markalar varken bu beatse para vermek ne kadar akıllıca bilemiyorum. Bilmediğim birşey varsa aydınlanmak isterim.
    Ama ben olayı şuna bağlıyorum: 80 li 90 lı yıllarda her evde iyi-kötü bir müzik seti vardı. Kasetler kaliteli olmasada müzik sistemleri üreticileri kaliteli ses için çok uğraşırlardı, cd lerle kalite çok yukarılara çekilmişti. Şimdi dijital kayıtlar çok kaliteli ama evlerde dinleyecek pek sistem yok, insanların vakti de yok. Mobil olarak müzik dinlemek daha revaçta. Yeni kuşak ta hiç Sony Walkman den ya da Hi-Fi bir sistemden müzik dinlemediği için kaliteli müzik dinlemeyi yeni keşfediyor. Tam bu noktada eski kurt üreticiler bu pazarı boşlamışken beats çıktı ortaya. Tıpkı diğer Amerikan markaları gibi doğal olarak o da moda oldu. Satıyor. Ben genç arkadaşlara eski markalarla kıyaslamalarını öneririm.
    Amma çok yazmışım. Herkese iyi bayramlar.

• Fiyat/Performans oranı bu denli düşük kulaklık neden çok tutar? Havamız batsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Brainwavz HM5 ve HM9 modellerini incelemek lazım. Kaptırmayın paranızı boşa.

Brainwavz'ın kalitesine güvenmiyorum artık. Dün bir süredir kullanmadığım daha doğrusu çok az kullandığım ve kabında sakladığım M4 kulaklığı denedim, bir tarafı çalışmıyordu..3.5 mm lik Jack küf tutan ve boyası uçan altın Jack'ı da temizledim nafile.. 1 seneyi de geçtiği için yapacak bir şey yok 70 dolar çöpe gitti... HM modelleri ne alemde bilmiyorum ama M5 ve M4 kullandım abartıldığı kadar da iyi değiller.. Sık kullandığım Creative EP-630 bile taş gibi daha.
  • Ne aç gözlü insanlarsınız ya. Lütfen 2'den fazla almayın.
  • quote:

quote:

quote:

futbolcu kulaklıgı bu, bi türlü sevemedim şunu, ya aşırı zengin veletlerde var, alamayanlarda çakmasını alıyor, hani o kadar para verecegine git, akg, sennheiser, audio-technica fln al,
    media markt ve saturnde bağlamışlar mp3 playera ki kendisi flac çalıyor, artık parçada nasıl bi mastering nasıl bir compress varsa ben bile vaay be demişdim ama yine düşününce, gereksiz diyorum

Sizde alamayanlar kafilesinde zengin dediğiniz insanları eleştirmek icin gereksiz konusuyorsunuz bos seyler yapmayin

evimde aklına gelmeyecek studyo ve dj ekipmanı var, akg studyo kulaklıgı ve mdrv 700 dj kulaklıgım var, öyle insanları bilmeden tanımadan sallmayın sizde, eğer zorunuza gitdiyse evet apaçi kulaklıgı..

Cok merak ettim ekipmanlarinizi yazdiklariniz herhalde sizin omur boyu gorebiliceginiz en iyi ekipmanlar oldugundan Boyle dusunmenizi normal buluyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

tamamen gösteriş icadı oldu artık beats.bu fiyattan daha düşüğüne alınacak üstelik beatsten kat kat kaliteli kulaklıklar var.sesten anlayıp bilip test eden değil çoğunlukla birbirinden gören alıyor zaten,koyun psikolojisi işte..

Asil sizin koyun psikolojisi ile neler aldiginizi cok merak ettim size hangi urunleri ovdulerde bu derece sapkin oldunuz acaba

• quote:

quote:

tamamen gösteriş icadı oldu artık beats.bu fiyattan daha düşüğüne alınacak üstelik beatsten kat kat kaliteli kulaklıklar var.sesten anlayıp bilip test eden değil çoğunlukla birbirinden gören alıyor zaten,koyun psikolojisi işte..

Asil sizin koyun psikolojisi ile neler aldiginizi cok merak ettim size hangi urunleri ovdulerde bu derece sapkin oldunuz acaba

koyunluk seninki dostum benim ağzımdan aldığın lafla bana dalavere yapma.elimden yaşının 10 katı kulaklık geçmiştir emin ol.karşılaştırma yapmadan anlamadan etmeden piyasaya ayak uydurmaktır koyunluk.şuan aerial7 kullanıyorum bilmeni geçtim hayatında bile duymamışsındır sen

edit : zaten konuyu açan senmişsin,cevaplamama bile gerek yokmuştu.sanki kendin satıyormuşcasına baba malı gibi savunmuşsun bide konuda o da ayrı bi dengesizlik olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 14 Ekim 2013; 18:58:28 >

• quote:

quote:

quote:

koyunluk seninki dostum benim ağzımdan aldığın lafla bana dalavere yapma.elimden yaşının 10 katı kulaklık geçmiştir emin ol.karşılaştırma yapmadan anlamadan etmeden piyasaya ayak uydurmaktır koyunluk.şuan aerial7 kullanıyorum bilmeni geçtim hayatında bile duymamışsındır sen

edit : zaten konuyu açan senmişsin,cevaplamama bile gerek yokmuştu.sanki kendin satıyormuşcasına baba malı gibi savunmuşsun bide konuda o da ayrı bi dengesizlik olmuş..

Once insanlik seviyesine gelirsen daha iyi olucak dalavereyi ancak senin gibi seviyesiz insanlar yapabilir, aklin sira ironi yapmaya hic kalkma istedigim saniyede o bahsettiğin kulakligi elden incelerim, yasimi kullanip ayrica terbiyesizlik yapmanda seni bana bir guzel tanitti, devam et yoluna ;)

• 8tane aldım hemen ailedeki herkeze birer tane

• baktım kaçırmayın yazıyor 10 tanede ben aldım dağıttım sokakta baya sevindi çoluk çocuk
  • quote:

baktım kaçırmayın yazıyor 10 tanede ben aldım dağıttım sokakta baya sevindi çoluk çocuk

O dediğini yapabilecek çap var mı ya sende

• quote:

quote:

baktım kaçırmayın yazıyor 10 tanede ben aldım dağıttım sokakta baya sevindi çoluk çocuk

Siz ciddi ciddi bu kulaklığın parasını hakettiğini mi düşünüyorsunuz?
  • Beats wireless kulaklık orjinal 450 tl satıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Konu o değilde istediğim şeye veririm yani niye geriyoki bu seni yada o arkadaşı anlamadım senin tavsiyen nedir merak ettim ? Ayrıca bu konuyu almak isteyenler var diye açtım.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca her zaman beğendiğim şeylerin yapanlarını takdir ederim ve yüceltirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.