Şimdi Ara

BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Engin.

Aynı şey verdiğim 50 liraya mal edip 800 liraya satma örneğinde de geçerli. Ama orijinal olunca satış ahlakı gözetilmiyor nedense..

Bu çakma Beats kulaklıklar Dh ikinci el bölümünde de çokça satılıyor. Adam 10 dolara Çin'den alıp 100 liraya satıyor. E bu malı alan ergen arkadaşlar da, bu malın Çin'den 10 dolara geldiğini biliyorlar ama yine de 100 lira vermeye razılar. Ergen arkadaşlar 100 liraya satın almasalar, satıcı arkadaş en fazla 3 gün sonra malın fiyatını indirmek zorunda kalacak. Bu indirim süreci de arz-talep dengelenene kadar sürmek zorunda. Ama alan razı satan razı işte, indirim yapılmasına gerek kalmıyor.

Bu maliyetine alıp, üzerine kar koyup satma işine ticaret deniyor. Eleştirmeniz gereken nokta, madem ticaret yapıyorsun "sattığının vergisi nerede?" olmalıdır bence. Onun dışında gözetilen değerler fazlaca duygusal oluyor..

Orjinal üründeki kar payıyla kıyaslamak ne kadar mantıklı.
    İşin içinde mühendisliği, ar-gesi, lisansları, vergisi vs. var.
    Diğerinde tamamen kopya, geliştirme yok, marka yaratmak yok, yaratıcılık yok, sağlıkla ilgili herhangi bir kaygı yok.
    Adam 800 TL'ye satıyorsa da çatır çatır vergisini veriyor.

Sonuçta orjinal de olsa o parayı eder mi orasını ben bilemem, ben bir kulaklığa o kadar para vermem ama verene de karışmam, herkesin zevki.

• quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

la cidden 500 tl yi bi kulaklığa mı veriyorsunuz.İnanmıyorum vallahi
    yaw asgari ücret e denk bunun fiyatı

müzik sevdalıları için 500 lira az bile kalır daha fazla da para veririr ama beats sacmalıklarına değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: harabesin

la cidden 500 tl yi bi kulaklığa mı veriyorsunuz.İnanmıyorum vallahi
    yaw asgari ücret e denk bunun fiyatı

müzik sevdalıları için 500 lira az bile kalır daha fazla da para veririr ama beats sacmalıklarına değil

valla hocam bende müzik sevdalısıyım ama bi kulaklığa bu parayı vereceğime üstüne 200 daha koyar logatech z906 alırım ki zaten öyle yaptımda.Ama bir kulaklığa bu kadar para vermek...
    benim gözümde bir kulaklığın max ederi 50-60 tldir.Neyse yaw zaten bunu alan adam asgari ücretle geçinmiyor ya...
    Ama vallahi hala aklım almıyor, düşündükçe kendi kendime gülüyorum

• iphone 3g kullanirken eskisehirde yanilmiyorsam electroworld de bu tarz bir kulaklikla muzik dinleme sansim oldu.ben bu kadar net ve kaliteli ses veren kulaklik gormedim.muzik dinlediginizi anliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

Ben o bahsettiğiniz en iyileride kullanmış biri olarak neye dayanarak bunları söylediniz cok merak ettim lütfen örnek vererek açarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bi kulaklığa bu kadar para vermekmi.. Bunu anca gösteriş meraklıları alır heralde

Ancak alamayıpta uzaktan salyalari akanlarin ettiği günlük sayılıcak laflar

• quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira

Alanlar oldukca hayırlı satışlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

200 olsun sifir olsun yine gidip alip disarida takmam su kulakligi

Kişisel tercih yani saygı duyulur

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

Bende var gerçektende dinlediğiniz müzikten farklı bi zevk alıyorsunuz. Müziğin ruhunu hissedebiliyorsunuz. Pahalı mı gereksiz pahalı ama bendeki de tutku. 1 yıldır kullanıyorum telefonumda da beats audio desteği var.

bu arada durumumu söyleyeyim parasızlık nedeniyle eve cıkamıyorum kyk da kısılı kaldım :D

Hocam ben 16 yasinda biriyim ve gecen yil su beats ergenlerinden dolayi beles verseler takmam derecesindeyim.Millet avm de falan bununla geziyordu o yuzden disarida takmam ha sesi guzel mi guzel o dogru.Fiyatini haketmiyor o da dogru

Şöylede bir şey var sen giyiminle duruşunla yürüşünle o ergenlerden ayrılabiliyorsun iş sende bitiyor. Avm de değil ünide bile var 25 yaşına gelmiş ergenler

Bahsettiğiniz ergenlik olayı beats ile ölçülüyorsa ne demeli :) fakat dünyada bunu bestseller yapan şey tasarımıdir daha cok yani bahsettiğiniz ergenlerin bunu moda cismi haline getiriyorsa sizi rahatsız etmesi ilginç oluyor

• Brainwavz HM5 ve HM9 modellerini incelemek lazım. Kaptırmayın paranızı boşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

stok varmıdır boşa gitmeyelim fiyat inanılmaz

Dostum sadece gece indirimiydi ne yazık ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira

sonra helal para kazandım diye seviniyorsun :)

hayırdır ya herkez fetva vermeye başladı bazı kurnazlar var herkez işine baksın

bende işime baktığım için alıntı yaptım zaten benim işimde o ürünlerden satmak turistler sizin gibiler yüzünden 50 kere pazarlık yapıyor çoğu turistte esnaflardan almak yerine alışveriş merkezlerini tercih ediyor anasını ağlattınız memleketin eskiden elma çayı satarak ev alan tanıdığım var şimdi iş olmadığında dükkanı kapattı neden ??? sor bakalım kendine neden ???

sordum az önce çıktı dedine elması ne çayı ya ne diyosun sen hocam oturup ağlıyacaksınız neredeyse bırakın bu işleti sanki biz zorlamı satıyoruz setbest piyasa istemeyen almaz

replika/taklit ürün satmak kanunlarca suç, tabi ortalıkta açık bir şekilde yapıldığı için buraya yazan bazı kişiler bunu bilmiyordu belki ama siz biliyor olmalısınız, o yüzden serbest piyasa denilerek savunulamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Aynı şey verdiğim 50 liraya mal edip 800 liraya satma örneğinde de geçerli. Ama orijinal olunca satış ahlakı gözetilmiyor nedense..

Bu çakma Beats kulaklıklar Dh ikinci el bölümünde de çokça satılıyor. Adam 10 dolara Çin'den alıp 100 liraya satıyor. E bu malı alan ergen arkadaşlar da, bu malın Çin'den 10 dolara geldiğini biliyorlar ama yine de 100 lira vermeye razılar. Ergen arkadaşlar 100 liraya satın almasalar, satıcı arkadaş en fazla 3 gün sonra malın fiyatını indirmek zorunda kalacak. Bu indirim süreci de arz-talep dengelenene kadar sürmek zorunda. Ama alan razı satan razı işte, indirim yapılmasına gerek kalmıyor.

Bu maliyetine alıp, üzerine kar koyup satma işine ticaret deniyor. Eleştirmeniz gereken nokta, madem ticaret yapıyorsun "sattığının vergisi nerede?" olmalıdır bence. Onun dışında gözetilen değerler fazlaca duygusal oluyor..

Kaliteli yorumun için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• albati kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın ben burada kimseyi savunmuyorum. Bu kulaklığı 800 liraya satan ve alana nasıl kızıyorsam, 100 liraya satan ve alana da aynı şekilde kızıyorum. Ama satış ahlakı vs. açısından değil, bu aletin bu fiyatı(800 lira da, 100 lira da) etmeyeceği veya gösteriş için kullanılması yönünden kızıyorum.

Yalnızca serbest piyasadan örnekler vermek istedim, bunu anlatmaya çalıştım. Gereken şey satıcı arkadaşa ahlak öğretmek değil, alıcıları bilinçlendirmek olmalı bence. "Sıcak fırsatlar" bölümünün de amacı az çok bu diye biliyorum.

Ben bu kulaklık işlerinin içinde olduğum için rahat rahat 100 lira vermem diyebiliyorum. 5bin liralık kafaüstü kulaklık sistemlerini deneme imkanım da oldu, o ise her kuruşunu hak ediyordu. Önemli olan ses ise araştırmak lazım, gösteriş ise beats hayırlı olsun..
  • futbolcu kulaklıgı bu, bi türlü sevemedim şunu, ya aşırı zengin veletlerde var, alamayanlarda çakmasını alıyor, hani o kadar para verecegine git, akg, sennheiser, audio-technica fln al,
    media markt ve saturnde bağlamışlar mp3 playera ki kendisi flac çalıyor, artık parçada nasıl bi mastering nasıl bir compress varsa ben bile vaay be demişdim ama yine düşününce, gereksiz diyorum
  • Engin hocama katılıyorum forumlar birseyler ögretmek biseyler ögrenmek için var. Ben müzigi cok severim ve dinlerim. ilk başlarda kulaklıga 50-60 dan fazla para verenlere gülüyordum sonra izmirde bi arkadasta brainwavz m5 vardı dinledim sonra telefonla gelen kulaklıgı dinledim arada uçurum derecesinde fark vardı. Hemen kendime bir m4 aldım müzik mükemmel, neyse kendim de ses işleriyle ugraştıgım icin phonak pfe 112 elime gecti dinledigimde iste bu dedim ve forumları dolasmaya basladım. Engin hocamıda diger forumdan tanıyorum yazıları sayesinde gercekten müzik dinlemeyi ögrendim. Suan elimde beyerdynamic dt880 var ve müzik kusursuz. Yani kulaklık yada baska bisey hak ediyosa verilir ama iyi arastırın reklamı bol olan degil parasını hak edeni alın. Cok uzun oldu kusura bakmayın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1003 -- 14 Ekim 2013; 0:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Engin hocama katılıyorum forumlar birseyler ögretmek biseyler ögrenmek için var. Ben müzigi cok severim ve dinlerim. ilk başlarda kulaklıga 50-60 dan fazla para verenlere gülüyordum sonra izmirde bi arkadasta brainwavz m5 vardı dinledim sonra telefonla gelen kulaklıgı dinledim arada uçurum derecesinde fark vardı. Hemen kendime bir m4 aldım müzik mükemmel, neyse kendim de ses işleriyle ugraştıgım icin phonak pfe 112 elime gecti dinledigimde iste bu dedim ve forumları dolasmaya basladım. Engin hocamıda diger forumdan tanıyorum yazıları sayesinde gercekten müzik dinlemeyi ögrendim. Suan elimde beyerdynamic dt880 var ve müzik kusursuz. Yani kulaklık yada baska bisey hak ediyosa verilir ama iyi arastırın reklamı bol olan degil parasını hak edeni alın. Cok uzun oldu kusura bakmayın artık

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

futbolcu kulaklıgı bu, bi türlü sevemedim şunu, ya aşırı zengin veletlerde var, alamayanlarda çakmasını alıyor, hani o kadar para verecegine git, akg, sennheiser, audio-technica fln al,
    media markt ve saturnde bağlamışlar mp3 playera ki kendisi flac çalıyor, artık parçada nasıl bi mastering nasıl bir compress varsa ben bile vaay be demişdim ama yine düşününce, gereksiz diyorum

Sizde alamayanlar kafilesinde zengin dediğiniz insanları eleştirmek icin gereksiz konusuyorsunuz bos seyler yapmayin

• Brainwavz modellerine bakın.Boşuna paranızı kaptırmayın.Brainwavz m4 aldım.Ses kütür kütür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Brainwavz modellerine bakın.Boşuna paranızı kaptırmayın.Brainwavz m4 aldım.Ses kütür kütür.

Ses kalitesi kisiden kisiye degisebilen bir olay ne diye insanlarin ne dinledigini bilmeden yanlis yonlendirmeler yapiyorsun ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.