Bildirim
BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN!
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat çok iyi 5 adet kaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 13 Ekim 2013; 0:52:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kl_emre_1905
Fiyat çok iyi 5 adet kaptım.
evet fiyat süper 700 küsüratlı fiyatlarından sonra... -
sebebi stok eritmek olsa gerek , yeni studio satışa cıktı cünkü
http://www.beatsbydre.com/headphones/studio/orange/900-00163-01.html?icid=internal_Home%20Page_na_Pixie2013_US_na_OrangeStudio2.0Tout -
Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar varquote:
Orijinalden alıntı: Like a Sir
http://www.beatsbydre.com/headphones/studio/orange/900-00163-01.html?icid=internal_Home%20Page_na_Pixie2013_US_na_OrangeStudio2.0Tout
Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Ekim 2013; 1:03:22 >
-
bu kulaklık örneğin 10 tl lik mp3 player da aynı performansı veriyor muquote:
Orijinalden alıntı: Like a Sir
http://www.beatsbydre.com/headphones/studio/orange/900-00163-01.html?icid=internal_Home%20Page_na_Pixie2013_US_na_OrangeStudio2.0Tout
yani kaynak ne kadar önemli bu kulaklığın verimi için
media markt da denedim müzik seti gibi sesi ve derinliği vardı ürünün
-
en saçması da bu kulaklıklardan alıp mp3 dinlemek için kullanmak.quote:
Orijinalden alıntı: omer14
bu kulaklık örneğin 10 tl lik mp3 player da aynı performansı veriyor mu
yani kaynak ne kadar önemli bu kulaklığın verimi için
media markt da denedim müzik seti gibi sesi ve derinliği vardı ürünün
Alıntıları Göster -
Bi kulaklığa bu kadar para vermekmi.. Bunu anca gösteriş meraklıları alır heraldequote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var
Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.
Alıntıları Göster -
quote:
Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var
Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: wilkommen
quote:
Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira
Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wilkommen
quote:
Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira
Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
aynen ama yapacak birşey yok herkez satıyor en azından ben replika oldugunu belirtiyorum. bu şekilde satan pek yok kör tuttugunu.. hesabi gidiyor düzen
-
yüzsüzlüğün böylesi ama genede turistlere olduğu için sıkıntı yok
8 Lira mı ? nerden alıyorsun ki çin'de merdiven altı üretim yapan tesisler mi var -
bunun birebir çakması var mı ? geçen gün 9-10 yaşlarında bi cocugun kafasında gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: runeterra
yüzsüzlüğün böylesi ama genede turistlere olduğu için sıkıntı yok
8 Lira mı ? nerden alıyorsun ki çin'de merdiven altı üretim yapan tesisler mi var
yanlış mı gördüm diye düşünürken bidaha baktım orjinal gibi duruyordu veya orjinaldi gerçekten ...
-
tabii ki arkadaslar kutusundan Aksesuarları na kadar birebirdir gerceğini kullanmamış birisi de hemen anlıyamaz ama bir yanlış anlaşılma olmasın ben söyleyince direk fırsatcı cakal uyanık gibi bir izlenim olustu burada 5m2 dukkan kirası 2500 lira kervansaray da yani bölgesel serbes piyasa o yuzden herkez istediğini istediği fiyata satabiliyor -
200 olsun sifir olsun yine gidip alip disarida takmam su kulakligi -
Bende var gerçektende dinlediğiniz müzikten farklı bi zevk alıyorsunuz. Müziğin ruhunu hissedebiliyorsunuz. Pahalı mı gereksiz pahalı ama bendeki de tutku. 1 yıldır kullanıyorum telefonumda da beats audio desteği var.
bu arada durumumu söyleyeyim parasızlık nedeniyle eve cıkamıyorum kyk da kısılı kaldım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1662 -- 13 Ekim 2013; 1:48:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahin1662
Bende var gerçektende dinlediğiniz müzikten farklı bi zevk alıyorsunuz. Müziğin ruhunu hissedebiliyorsunuz. Pahalı mı gereksiz pahalı ama bendeki de tutku. 1 yıldır kullanıyorum telefonumda da beats audio desteği var.
bu arada durumumu söyleyeyim parasızlık nedeniyle eve cıkamıyorum kyk da kısılı kaldım :D
Hocam ben 16 yasinda biriyim ve gecen yil su beats ergenlerinden dolayi beles verseler takmam derecesindeyim.Millet avm de falan bununla geziyordu o yuzden disarida takmam ha sesi guzel mi guzel o dogru.Fiyatini haketmiyor o da dogru -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
quote:
Orijinalden alıntı: sahin1662
Hocam ben 16 yasinda biriyim ve gecen yil su beats ergenlerinden dolayi beles verseler takmam derecesindeyim.Millet avm de falan bununla geziyordu o yuzden disarida takmam ha sesi guzel mi guzel o dogru.Fiyatini haketmiyor o da dogru
Şöylede bir şey var sen giyiminle duruşunla yürüşünle o ergenlerden ayrılabiliyorsun iş sende bitiyor. Avm de değil ünide bile var 25 yaşına gelmiş ergenler
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg
Bi kulaklığa bu kadar para vermekmi.. Bunu anca gösteriş meraklıları alır heralde
Bir kulaklığa bundan fazlası da verilir.. mesela benim kayıt stüdyom var ve fazlasını da verdim ancak bu kulaklığa bu parayı vermek ancak poz amaçlı..
bütün modellerini usanmadan Antalya'da denedim parasını kesinlikle haketmiyordu .. midlerin boğukluğu tizlerin dijitalize duyulması ve düşük frekansların diğer frekanslara nazaran dengesizliği aklıma şunu getirdi
bir kulaklıkta bass sesler nasıl iyi geliyorsa o kulaklık o kadar tutulur:)) özellikle anlamayan amatörler direk saldırır..
eğer ciddi profesyonel cihazlar istiyorsanız gidin AKG, Audia Technica gibi cihazlara bakın bunun gibi şehir markalarına aldanmayın -
Sadece 500 tl mi sonradan para istemesinler?
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone numara taşıma faturalı
- burger crush
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X