Şimdi Ara

BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 13 Ekim 2013; 0:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Fiyat çok iyi 5 adet kaptım.

evet fiyat süper 700 küsüratlı fiyatlarından sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

sebebi stok eritmek olsa gerek , yeni studio satışa cıktı cünkü

http://www.beatsbydre.com/headphones/studio/orange/900-00163-01.html?icid=internal_Home%20Page_na_Pixie2013_US_na_OrangeStudio2.0Tout
    Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Ekim 2013; 1:03:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

sebebi stok eritmek olsa gerek , yeni studio satışa cıktı cünkü

http://www.beatsbydre.com/headphones/studio/orange/900-00163-01.html?icid=internal_Home%20Page_na_Pixie2013_US_na_OrangeStudio2.0Tout
    bu kulaklık örneğin 10 tl lik mp3 player da aynı performansı veriyor mu

yani kaynak ne kadar önemli bu kulaklığın verimi için

media markt da denedim müzik seti gibi sesi ve derinliği vardı ürünün

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu kulaklık örneğin 10 tl lik mp3 player da aynı performansı veriyor mu

yani kaynak ne kadar önemli bu kulaklığın verimi için

media markt da denedim müzik seti gibi sesi ve derinliği vardı ürünün

Alıntıları Göster
    en saçması da bu kulaklıklardan alıp mp3 dinlemek için kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu markanın üst sınıf ürünlerinin cidden kaliteli ses verdigini sanan insanlar var

Onu geçtim apaçilerin elinde düşmüş bir marka. Çakma olsun ama görmek bile mide bulandırıcı.

Alıntıları Göster
    Bi kulaklığa bu kadar para vermekmi.. Bunu anca gösteriş meraklıları alır heralde
  • quote:

Kuşadası’nda turistlere 50€ dan kapı açıyoruz kaçtan tutturursakgelişi 8 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum

aynen ama yapacak birşey yok herkez satıyor en azından ben replika oldugunu belirtiyorum. bu şekilde satan pek yok kör tuttugunu.. hesabi gidiyor düzen

• wilkommen kullanıcısına yanıt
    yüzsüzlüğün böylesi ama genede turistlere olduğu için sıkıntı yok

8 Lira mı ? nerden alıyorsun ki çin'de merdiven altı üretim yapan tesisler mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

yüzsüzlüğün böylesi ama genede turistlere olduğu için sıkıntı yok

8 Lira mı ? nerden alıyorsun ki çin'de merdiven altı üretim yapan tesisler mi var
    bunun birebir çakması var mı ? geçen gün 9-10 yaşlarında bi cocugun kafasında gördüm.
    yanlış mı gördüm diye düşünürken bidaha baktım orjinal gibi duruyordu veya orjinaldi gerçekten ...

• McCarty kullanıcısına yanıt
    tabii ki arkadaslar kutusundan Aksesuarları na kadar birebirdir gerceğini kullanmamış birisi de hemen anlıyamaz ama bir yanlış anlaşılma olmasın ben söyleyince direk fırsatcı cakal uyanık gibi bir izlenim olustu burada 5m2 dukkan kirası 2500 lira kervansaray da yani bölgesel serbes piyasa o yuzden herkez istediğini istediği fiyata satabiliyor
  • 200 olsun sifir olsun yine gidip alip disarida takmam su kulakligi
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Bende var gerçektende dinlediğiniz müzikten farklı bi zevk alıyorsunuz. Müziğin ruhunu hissedebiliyorsunuz. Pahalı mı gereksiz pahalı ama bendeki de tutku. 1 yıldır kullanıyorum telefonumda da beats audio desteği var.

bu arada durumumu söyleyeyim parasızlık nedeniyle eve cıkamıyorum kyk da kısılı kaldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1662 -- 13 Ekim 2013; 1:48:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

Bende var gerçektende dinlediğiniz müzikten farklı bi zevk alıyorsunuz. Müziğin ruhunu hissedebiliyorsunuz. Pahalı mı gereksiz pahalı ama bendeki de tutku. 1 yıldır kullanıyorum telefonumda da beats audio desteği var.

bu arada durumumu söyleyeyim parasızlık nedeniyle eve cıkamıyorum kyk da kısılı kaldım :D

Hocam ben 16 yasinda biriyim ve gecen yil su beats ergenlerinden dolayi beles verseler takmam derecesindeyim.Millet avm de falan bununla geziyordu o yuzden disarida takmam ha sesi guzel mi guzel o dogru.Fiyatini haketmiyor o da dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: sahin1662

Hocam ben 16 yasinda biriyim ve gecen yil su beats ergenlerinden dolayi beles verseler takmam derecesindeyim.Millet avm de falan bununla geziyordu o yuzden disarida takmam ha sesi guzel mi guzel o dogru.Fiyatini haketmiyor o da dogru

Şöylede bir şey var sen giyiminle duruşunla yürüşünle o ergenlerden ayrılabiliyorsun iş sende bitiyor. Avm de değil ünide bile var 25 yaşına gelmiş ergenler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bi kulaklığa bu kadar para vermekmi.. Bunu anca gösteriş meraklıları alır heralde

Bir kulaklığa bundan fazlası da verilir.. mesela benim kayıt stüdyom var ve fazlasını da verdim ancak bu kulaklığa bu parayı vermek ancak poz amaçlı..

bütün modellerini usanmadan Antalya'da denedim parasını kesinlikle haketmiyordu .. midlerin boğukluğu tizlerin dijitalize duyulması ve düşük frekansların diğer frekanslara nazaran dengesizliği aklıma şunu getirdi
    bir kulaklıkta bass sesler nasıl iyi geliyorsa o kulaklık o kadar tutulur:)) özellikle anlamayan amatörler direk saldırır..
    eğer ciddi profesyonel cihazlar istiyorsanız gidin AKG, Audia Technica gibi cihazlara bakın bunun gibi şehir markalarına aldanmayın
  • Sadece 500 tl mi sonradan para istemesinler?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.