Şimdi Ara

BEATS STUDIO KULAKLIK SADECE 499TL MEDIAMARKT KAÇIRMAYINN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • illaki çok güzeldir ama çok parası olmayan almamalı, gereksiz. ergenlik gazına gelmeyin.
  • Gösteriş için bile olsa bir kulaklığa 500 Tl verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Fiyat çok iyi 5 adet kaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya dışarda apaçi gibi görünmek. Kızgın kumlardan serin duvara çarpmak gibi...
  • Face Of Melinda kullanıcısına yanıt
    kütür kütür ses mi olur, sen dediğin gümbür gümbür olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: clocky

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Brainwavz modellerine bakın.Boşuna paranızı kaptırmayın.Brainwavz m4 aldım.Ses kütür kütür.

Ses kalitesi kisiden kisiye degisebilen bir olay ne diye insanlarin ne dinledigini bilmeden yanlis yonlendirmeler yapiyorsun ??

Parasını hak etmeyen bir şeyi yerin dibine sokmak en büyük hakkım.Millet boş yere para veriyor bu çöpe.İyi ki bilinçliyim de almıyorum bunları.

500-600 TL verip alabilirsin bu sana kalmış bir şey ama çevremde bir sürü kişiye yardımcı oldum bu konuda.Teşekkür edenlerin sayısını unuttum.

@Mertcan03 ;

Olur olur.Tabi birazda tarzınla alakalı.Demet Akalın dinlersen olmaz ama metal ya da rock aç anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 15 Ekim 2013; 2:05:16 >

• herkeze iyi bayramlar arkadaşlar tüm yorumları okudum anlaşılan bu cihaz alınmaz ama ne almak lazım film izlemek ve müzik dinlemek için önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 15 Ekim 2013; 2:09:06 >
  • Ulen bizim memlekette ne ses uzmanları varmış da haberimiz yok. Ses konusunda Beats'i eleştiren adamın kulağından şüphe ederim arkadaş. Zaten böyle her şeye kılıf uyduran tipler her forumun demirbaşları arasındadır. Olmazsa olmazlardandır. Onlara sorsanız her şeyi bilirler. Sorun da burada zaten. Bir insan her şeyi bilebilir mi? Bu işler öyle mağazada denedimle filan olmuyor, biraz saygılı olun saygılı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.