Şimdi Ara

Bebeklere Tecavüze DUR Demek İsteyenler İçeri !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEBEKLERE tecavüz cezasının müebbetleştirilmesi için yasa teklifi
    ankete oy kullanın bu başlık burdan kalkmasın cünkü cok önemli şimdi
    "evet" butonuna tıklayan kişi sayısı 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edılecek

bunu dağıtabildiğiniz kadar dağıtın LÜTFEN ANKETE KATILIN VE HERKESE
    YOLLAYIN SADECE 1 DAKİKANIZI alır

LÜTFEN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire_Mage -- 5 Haziran 2007; 19:19:29 >

• kesinlikte evette önemli olan bizim evet dememiz değil meclisten evet çıkması
  • EvET
  • Bu arada lütfen konu aşağılara inmesin her seferinden yukarıda kalmasına özen gösterelim.
  • Gerçektan çok güzel ben bunu senin izninle diğer forumlarada yayıcam
  • Eğer bu olayıda ankete vuruyolarsa ben böyle adaletin...
    Böyle büyük bir şerefsizliğin ağır müebbetleştirilmesi için anket yapımı çok saçma.Bence direk en ağır cezanın verilmesi gerekli.Bunu bizim değil meclisin görmesi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 5 Haziran 2007; 17:36:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

Eğer bu olayıda ankete vuruyolarsa ben böyle adaletin...
    Böyle büyük bir şerefsizliğin müebbetleştirilmesi için anket yapımı çok saçma.Bence direk en ağır cezanın verilmesi gerekli.

aslında çok haklısın böyle bir konuda anket yapılmadan direk karar belirlenmel (belirli zaten) ama işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

Eğer bu olayıda ankete vuruyolarsa ben böyle adaletin...
    Böyle büyük bir şerefsizliğin ağır müebbetleştirilmesi için anket yapımı çok saçma.Bence direk en ağır cezanın verilmesi gerekli.Bunu bizim değil meclisin görmesi gerekli.

+999999999999999999999999
  • o ankete 1622 tane hyr diyenlerinde anlamıyorum yaw.. tek tek .p tespit edip gidip görmek istiyorum nasıl insanlar..
  • kesinlikle evet
  • hayır diyenlere
  • HayıR

diyenlere

• quote:

Orjinalden alıntı: destructive

o ankete 1622 tane hyr diyenlerinde anlamıyorum yaw.. tek tek .p tespit edip gidip görmek istiyorum nasıl insanlar..

Gerçekten iyi fikir.Bunları tespit etmek lazım.Gerisini zaten anladın sen onu
  • cok dogru bişey yapmışsın kardeşim böle bişeyi bizimle paylaştıgın içinle seninle gurur duyuyorum
  • up
  • Çok doğru kesinlikle bizde bebek olduk yani bize vurmalarını ben istemem şahsen
  • Bende istemem tecavüzü ama bebeğimi var bu işin yav.
    Konuya gelince bu kadın senin akrabanmı?
    Politikaya giriyor bu
    Cem uzan da mazot 1 YTL diye bağırıyor neden ona taraf olmuyorsunuz.
    CHP den kadın aday ve eğer CHP iktidar olursa, böyle bir yasa tasarısı önerdik falan filan dalan.
    CHP ki anayasa mahkemesini elinde oynatıyor Adalet bakanınımı dinler. 6 Ayda çıkıyor yazılmış hakiki yalan taciz müebbete kadar gidiyor türkiyede.
    Tamam herşey güzel anladık CHP iktidar değilmiydi bunca zamandır aklıma az buz geliyor pek hatırlamıyorum bi barajı geçememişti gerisinde hep mecliste kendi istedikleri cumhur başkanını bile seçiyorlar eee neden kendileri bu kanunu çıkartmadıda şimdi böyle oldu. Ozaman anket yokmuydu ozaman tecavüz yokmuydu.?
    Benim Annelerimin kardeşlerimin====> ( TÜRKİYE vatandaşları ) saçını zorla açan insanlar ilerde cezasını ALLAH huzurunda verecekler. Sizler sevdiğiniz kızın kafası kapalıysa zorla açarmısınız? Annenizin başından çekip alırmıydınız eşartbını atkısını çarşafını. Burası Türkiye her memleketten adam var her dinden her örfden her adetten. Nekadar saygıları var peki onlara CHP nin?
    Yaptıkları cumhurbaşkanının ( sezer ) ceza evindeki bilmem kaçyüztane teröristi affedip saldığını da bilmiyorlardır onlar. Ki o affedilen teröristlerden bi kaçtanesi 1 hafta olmadı tekrar dağa çıkıp mehmetçiğime silah doğrultuyor ve orada gebertiliyor. İktidar olunca acaba daha ne sürprizler yapacaklar.

CHP dedikleri ( yav siyasete giriyor ama neydeyim konuşturuyorlar adamı ) Benim anamın bacımın saçını açtıran. Adamın eşinin kafası kapalıdır dinini yapıyor diye Cumhur başkanı olamaz diyenler değilmidir. Ben burada AKP yada başka birilerinin tarafı değilim gelin hep beraber düşünün. Memlekeri kaosa sürükleyen kim. Asker dare yapar aman şu cumhur başkanı olursa bilmem ne memleketi hop oturtup hop kaldıran kim. Kaldıki bu bir politika ======== YALAN ( doğruda olabilir ama politikacıya güvenmem, sizide bilmem ) Şimdi cem uzaman çıkıp İNTERNET HIZINIZ Uzak Doğu standartlarında olacak deseniz verirmisiniz. ) veririm diyenler yeni yetmelerdir bilmiyorlardır işin aslını haberi yokyurdur memlekette adam komayıp öpüp kaçtıklarını.
    Ey başlığı açan kardeşim Sen yada başka biri tecavüzcü değilse neden bir başkasına yada kendisine tecavüz edilmesini istesinki. Bu işin çoluğu çocuğumu var.
    Saygılarımla modlar artık silermi gerekli yeremi taşır yazdığım yazıyla konuyu size kalmış ama konu dışı da olsa siyasete girir propaganda olduğu için başlığın silinmesini olda olmadı gerekli topic'e taşınmasını rica ederim : )

ANLAYANA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsDErA -- 5 Haziran 2007; 20:19:29 >

• konunun yanlış olduğunu biliyorum ama akrabamda değil genede bir adım fazla değildir ama bu konudan rahatsız olan kişiler lütfen beni şikayet etsinler gereken yapılsın.Çünkü bu konuyu ben açtım ileri gitmesine razı olamam beni biri şikayet etsin ki konudan zararımı alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.