Şimdi Ara

Bedaş Arıza gidermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sokak aydınlatmaları 4 haftaya yakın yanmıyor arıza kaydı bırakıyorum defalarca ama yapılmıyor bir türlü nasıl bir firmadır bu 186 ı meşgul çalıyor zar zor çalmaya başlıyor 20 dk mh ye bağlanmasını bekliyorum o sinirle.Ne yapmam lazım bunlarla arkadaşlar işi bilmiyor heralde ekiplerine katılsammı acaba arızayı çözemedikleri için.

• adamlar tınlamıyo 186a arıza bırakıyorsun bikaç gün sonra arıyorsun arıza ne durumda bayan arıza numarası ne diyor ulan ne verdinzki ne istiyorsunuz eskide 2gün içinde arıza yapılırdı bimere başvuru yaptım 1ayda anca yapıldı..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Zaten arayıp ulaşmak ayrı bir dert dakikalarım bitiyor hala karanlık sokak demekki arızayı çözemiyor ekipleri.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    çözecek ekip yokki sadec büyük hat arızalarına müdahale ediliyo tahsilat şubelerini bile kapatıyolar sadece cukka çalışıyo..
  • Sikayetimizvar.com sitesine gerekli bildirimleri yap. İllaki yarfım ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redese kullanıcısına yanıt
    Bugun aradim yandi calisiyorlardi 5 haftanin sonunda yandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetler herzaman devlet kurumlarına olmalı yoksa geri boş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimi kime şikayet edeceksiniz, her taraf taşeronlaşmış , asıl işi taşeron çalışanlar yapıyor,
    maaş düşük, iş güvencesi yok, iş devamlılığı tehlikede..
    eğer hastanelerde taşeronlaşırsa siz o zaman görün bakalım halimizi.
    dahiliye bölümü taşeronun elinde , adı nedir taşeron firmanın;
    "Temizlik gıda ithalat ihracat her işi yaparız hastayı öldürürüz limited şirketi!!!
  • eloko E kullanıcısına yanıt
    devlete güvenmeyeceksen dile getirmeyip oturcan 3-5 kişi görevini yapmıyoda diye genelleme yapmakta yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.