< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetkili servis bakımı sonrası silkeleme tekleme
-
-
Hava filtresinin tam oturmamış olması ya da maf sensörün yuvasına girmemiş olmasi yüz bin nedenden 2 tanesi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk arabam ilk kez bakıma götürdüm acaba zamanla geçer mi dedim ama sanmamquote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Hava filtresinin tam oturmamış olması ya da maf sensörün yuvasına girmemiş olmasi yüz bin nedenden 2 tanesi olabilir.
Yetkili servise geri gidin size gerekli açıklamaları yapıp kontrol etsinler. Yetkili servis bunun için var.
Tecrübeli ya da tecrübesiz ayirt etmeksizin belli bir kalitede hizmet vermeliler
serviste balatanın anasını ağlatmışlar garantiden değiştirtin. -
Bugün servise geri gittim hiç yapmadı serviste test ettik hiç yapmadı servisteki usta dct şanzıman ısınınca bunu yapar dedi geri dönerken yolda yine hiç yapmadı tam evin önündeki yokuştan çıkarken yine yaptı ama gazı tam vermedim döndüm gazı tam verince yapmadıquote:
Orijinalden alıntı: predator93
serviste balatanın anasını ağlatmışlar garantiden değiştirtin.
Merhaba, sorununuz devam ediyor mu bilmiyorum ama bende manuel accent blue 1.6crdi mevcut. Aynı sorunu bende şu şekilde yaşıyorum 1,2 ve 3. viteslerde hafif rampa yada rampalar da 1k-2k devirlerde gaz yemiyor muş gibi ufak bir silkeleme yapıyor. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Siz çözüm buldunuz mu?
-
aracınız garantili ise, bir yetkili serviste bir sorun var ise, dğer bir yetkili servise gidin. olusacak işçilik ve zarar diğer yetkili servise rücü edeceklerinden ve musteri kazanacaklarından dolayı ekstra eforla çalışıyorlar.
-
Tesadüf olmuş olabilir. Silkeleme genelde baskı-balata veya buji eskimesi kaynaklı yapar bu kmdeki araçlarda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tenekekutuTesadüf olmuş olabilir. Silkeleme genelde baskı-balata veya buji eskimesi kaynaklı yapar bu kmdeki araçlarda.
Dizelde ateşleme bujisi olmaz hocam, enjektör belki sebep olabilir ama daha çok vuruntu yapar. Serviste araca yakıt katkısı konmuş mu bu önemli. Bu tür katkılar böyle şeyler yapabilirler tak tuk vuruntu yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 16 Ağustos 2021; 22:37:19 >
Kızdırma bujisi var ama katkı ile olacak birşey de değil bu. Genelde yağ uyarı lambası yakar eğer iç temizleyici yüksek kmli araçlarda kullanılırsa. Enjektör tüm devirlerde yapar ayrıca hata kodu verir, kısacası enjektör olma ihtimali de zaten km olarak da ayrıca düşük.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sjjMerhaba, sorununuz devam ediyor mu bilmiyorum ama bende manuel accent blue 1.6crdi mevcut. Aynı sorunu bende şu şekilde yaşıyorum 1,2 ve 3. viteslerde hafif rampa yada rampalar da 1k-2k devirlerde gaz yemiyor muş gibi ufak bir silkeleme yapıyor. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Siz çözüm buldunuz mu?
mazotu nereden alıyorsunuz?
Her zaman shell den aliyorum. 3 sene önce 80binde aldım aracı şuanda 222binde. her 10binde bir bütün filtreler mazot filtresi dahil yagı vs. degistiriyorum. Benim sorunum aslinda silkeleme degil, anlık devir düşüşü yada anlık gaz yememe diyebilirim. Her zaman yapmıyor. Vites gecislerimde sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seyir halinde devir dalgalanması
- polyurea araç kaplama
- antalya renault servis tavsiye
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- araç ses yalıtımı tavsiye
- hyundai bayon bagaj hacmi
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- dacia spring fiyat
- ford fiesta sıfır
- kasım ayı en çok satan otomobiller
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X