< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan91 -- 31 Mart 2018; 18:2:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan91 -- 31 Mart 2018; 18:2:7 > |
Herseyi anladim da bu yag lambasi turk halki tarafindan neden onemsenmez bir onu cozemedim
|
Sizin de suçunuz var. Yağ lambası yanıyor devam ediyorsunuz. Anında stop etmeniz lazımdı. Motora zarar veren sizsiniz yani.
|
Yağ lambası yandıktan sonra 1-2km gittim diyor yaa
|
Şu yorumun altına imzamı atarım. Adama 3.5 litre koyacan diyorum yok bunlar 4 litre diyo, etikete 5000 yaz diyorum yok bu yağ 10binlik diyor, Yaw sen bu arabayı üretenden daha mı iyi biliyorsun. Hadi bu sanayide usta, hele bide servisde havaakış muhabbeti var tam komedi. 3 defa yanlış kod takmışlar çektiğimi bi ben bilirim bide Allah. En sonunda yabancı sitelerden parça kodlarını bulup, gözü karartıp emanetle gitmiştim, bütün paralarımı parça karşılığında geri aldım.
Şimdi yağı kendim değişiyorum, yabancı sitelerden şemaları, resimleri bulup marş ve şarj dinamosu parçalarını kendim değiştim. Kafa rahat, miss. |
Ben seni böyle civic kullanan, plaka sürtmüyorsa sıkıntı var diyen, trafik polisi görünce egzoz kesen, kız görünce ara gaz veren birisi olarak görüyorum. Neden böyle anlamadim? Konuya gelecek olursak, bu tur olaylar olmasın diye her zaman aracımın başında bekliyorum bakım sırasında, kaç kez baştan savma is yapıldığını gördüm ve uyararak duzelttirdim. Hatta bir kez bakıma götürdükten sonra ki gün aracım çalışmamisti. Bu tür olaylarin olmaması için başında durulması gerekiyor aracın. Geçmiş olsun, konunun takipçisi olucam bende umarım sanayi agiziyla parca yenilemesi yaparız diyerek gecistirmezler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 31 Mart 2018; 18:15:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 31 Mart 2018; 20:2:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 31 Mart 2018; 20:4:10 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urene -- 31 Mart 2018; 21:57:50 > |
|
|