Bugün bedelli askerlik için başvuru yapmak istediğimde e-devlet'e girdim ve sorgulama sayfasında şu bilgileri gördüm. AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 24/12/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. ERTELEME NEDENİ : SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ Fakat Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve Sevk Başvurusu sayfasında Birlik Adı 66 NCI MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL./ÇORLU Celp ve Sevk Dönemi OCAK 2021 Evrak Alma Başlangıç Tarihi 20/12/2020 yazıyor. Bedelli başvurusu sayfasına girince de "e-Devlet kapısından sevk başvuruları sonlandırılmıştır." diyor. Ben şimdi bedelli askerlik başvurusunu kaçırdım mı? Pazartesi şubeye gideceğim ya da arayacağım fakat şu an aşırı derecede stres yaptım. |
Bedelli askerlik ile ilgili? ACİL!
-
-
Yerin bile belli olmuş.Bakaya durumuna düşmüşsün.Bedelliye başvuramazsın.
-
Yerin belli olmuş hocam kaçırdın bildiğim kadarıyla bakaya durumuna düşmedin daha ama o tarihte gitmezsen kaybediyorsun bedelli hakkını şuan tek çaren bir şekilde erteletmek ama gerekçeli bir nedenin varsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBYerin bile belli olmuş.Bakaya durumuna düşmüşsün.Bedelliye başvuramazsın.
Emin misiniz peki hocam? Eğer hiçbir şekilde başvuramaz isem biterim cidden..
-
Hayırlı olsun 30 küsür k para cebinde kaldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadYerin belli olmuş hocam kaçırdın bildiğim kadarıyla bakaya durumuna düşmedin daha ama o tarihte gitmezsen kaybediyorsun bedelli hakkını şuan tek çaren bir şekilde erteletmek ama gerekçeli bir nedenin varsa.
Erteletirsem daha sonra başvurabiliyor muyum peki? O nasıl oluyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherErteletirsem daha sonra başvurabiliyor muyum peki? O nasıl oluyor?
Alıntıları GösterHocam geçerli bir nedenin varsa ertelenir askerliğin tabi ama yerin de belli olmuş ha diye erteletme olmaz şuan. Bedelli başvuruları bir süre önce kapanmıştı galiba edevlette zaten birkaç ay önce başvurman gerekiyordu yani. Şimdi şubeye gidip sor bence sen erteletebilir miyim diye ama dediğim gibi yerin belli olduysa kolay kolay ertelemiyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherEmin misiniz peki hocam? Eğer hiçbir şekilde başvuramaz isem biterim cidden..
Alıntıları GösterEğitim durumun ne?
-
bedelli olayı belli tarihlerde oluyor. Senin durumunda bakaya kalma durumunun ilerisinde bir durum. Sen yoklama kacagi degilsin. Yoklama kacagi olmamak icin subeye gidip ya erteletmen lazim, ya da durumu anlatip bedelli yapmak istedigini soylemen lazim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBEğitim durumun ne?
Alıntıları GösterLisans mezunuyum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherLisans mezunuyum.
Alıntıları GösterTecil hakkını kullandın mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBTecil hakkını kullandın mı?
Alıntıları GösterEvet. 2020 sonuna kadar tecilliyim hatta. E-devletten de baktım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherEvet. 2020 sonuna kadar tecilliyim hatta. E-devletten de baktım.
Alıntıları GösterO tarih 31/10/2020'idi 2 gün önce yerler ve tarihler belli oldu o yüzden değişti seni aralık celbine atmış sistem. Sen şube ile görüş onlar yol gösterir sana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherEvet. 2020 sonuna kadar tecilliyim hatta. E-devletten de baktım.
Alıntıları GösterNormalde sıkıntı olmaması gerekirdi.Üstteki arkadaş açıklamış sebebini de.Şube yardımcı olur mu bilmiyorum olmazsa.Resmi belgeyle celp atlatma.Veya yüksek lisansla yırtabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Angry ToadO tarih 31/10/2020'idi 2 gün önce yerler ve tarihler belli oldu o yüzden değişti seni aralık celbine atmış sistem. Sen şube ile görüş onlar yol gösterir sana.
Alıntıları GösterPazartesine kadar stresten ölmezsem giderim artık.. Arkadaşlara da sordum. Mantıken tecilliyken celp gelmemesi lazım diyorlar?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBNormalde sıkıntı olmaması gerekirdi.Üstteki arkadaş açıklamış sebebini de.Şube yardımcı olur mu bilmiyorum olmazsa.Resmi belgeyle celp atlatma.Veya yüksek lisansla yırtabilirsin.
Alıntıları GösterHangi ayda başvurabilir yüksek lisansa? Başvursam bile celp atlatmanın bana ne gibi bir yararı olur? Celp atlayınca tekrardan bedelliye başvurabilir miyim ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherPazartesine kadar stresten ölmezsem giderim artık.. Arkadaşlara da sordum. Mantıken tecilliyken celp gelmemesi lazım diyorlar?
Alıntıları GösterHayır sizin teciliniz başka tarihteydi bu tarihe attı sizi o yüzden böyle oldu. O tarih dediğim gibi 30/10/2020'idi geçen gün güncellendi sistemler son celp dönemi için size de çıktı tabi ki erteletme falan yapmadınız diye önceden.
-
Yer belli olduğu için maalesef erteleme yapılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guerlain34 -- 24 Ekim 2020; 0:9:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EnglisherHangi ayda başvurabilir yüksek lisansa? Başvursam bile celp atlatmanın bana ne gibi bir yararı olur? Celp atlayınca tekrardan bedelliye başvurabilir miyim ki?
Alıntıları GösterBakaya durumuna girmemiş olursun.Her türlü başvurabilirsin.O tarihe kadar çözüm bulmaya bak hocam.Yoksa gitmek zorundasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBBakaya durumuna girmemiş olursun.Her türlü başvurabilirsin.O tarihe kadar çözüm bulmaya bak hocam.Yoksa gitmek zorundasın.
Alıntıları GösterEn erken ne zaman yüksel lisansa başlayabilirim peki? Bir de önerebileceğiniz alternatif bir çözüm var mı?
Benzer içerikler
- sağ kulaktan pıt pıt ses gelmesi
- 20"lik diş çekimi sonrası sigara içtim
- dubai ye gidenlerin yorumları
- gargaradan sonra ağız suyla çalkalanır mı
- kaç bira sarhoş eder
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X