Şimdi Ara

Bedelli askerlik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bedelli askerlik iptal etmeyi düşünüyorum. Bedelli askerliğe başvururken sevk tarihime 1-2 gün vardı yani sevk tarihinden önce başvuru yaptım bedelli askerliğe şubede çalışan memur sevk tarihinden önce başvurduğum zaman bakaya kalmayacağımı söylemişti 60 günlük ödeme süreci boyunca ama ben parayı yatırmadığım için bakaya olarak göründüm ve para yatırma sürem bitmeden parayı yatırdım. Parayı yatırdığım için şubedeki memur bakaya kaydımın silineceğini söyledi. Sınıflanmam yedek subaydı ben şimdi bedelli iptal edersem sınıflamam ne olacak bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Yedek subay olarak gitmeyeceksem iptal etmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yedek subay olarak gıtmeyı nıye ıstemıyorsun dostum

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Yedek subay olarak gitmek istediğim için bedelli iptali istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukankem D kullanıcısına yanıt

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/SSS/f02a8992-8538-4d66-addc-6318df4ab9b0

Yedek subay olarak sınıflandırıldığım halde tabi olduğum sevk döneminde birliğime katılmayarak bakaya kaldığımda yedek subay statüm değişir mi?

Askeralma Yönetmeliği’nin 24’üncü maddesi gereğince, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaç duyduğu sınıf ve meslekler hariç Kanunda belirtilen mazeretleri olmaksızın bakaya kalanlar askerlik hizmetlerini er olarak yerine getirir.

Bu durumu bir araştırın hocam bakaya kaldıysanız Yedek subay olarak çıkan sınıflandırmanız normal erliğe düşmüş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik Başvuru
    3 yıl önce açıldı
    Bedelli askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.