Şimdi Ara

Beden Eğitimi Hocası 0 Girmiş E-Okul'a

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beden Eğitimi Hocası 0 Girmiş E-Okul'a

Girmediğim doğrudur ancak bize sınav hakkında bir tarih kesinlikle vermemişti. Kredisi yüksek derslerin olmadığı (Türkçe gibi) bir gündü. Hocalarımız da sadece test dağıtıyordu veya serbest bırakıyordu. Ders işlemiyorduk. Biraz da başım ağrıyordu. Öyle bir şansım var ki 3 ayda gelmediğim tek gün beden sınavının olduğu güne denk geldi. Hocanın böyle bir hakkı var mı? Eğer varsa nasıl vazgeçirebilirim? Her dönem takdir getiren bir öğrenciyim. Böyle bir not hem sınıfta kalmama,hem de belge getirememe neden olur!

Not: Bugün girip giremeyeceğimi sorduğumda aldığım cevap "raporun yoksa hayır" oldu. Bir de hocaya hatırlattığım için bu notu girmesine sebep oldum.

• Biraz yalan biraz hocaya ısrar ile o not 50 olur bence.
    Olmadı aileni çağır kesin tekrar sınav olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 2 Aralık 2013; 19:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aileni çağırma. Hoca düşük vermek istiyorsa zaten verir
    ayrıca kurallara göre hocan haklı
    Bence Bir sağlık ocağına yada hastaneye git durumu izah et ve Rapor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

aileni çağırma. Hoca düşük vermek istiyorsa zaten verir

Evet de sınav bugün değildi. 2 hafta önceydi. Geçen hafta söylediğimde laf arasında kaynadı. Şimdi tekrar söyledim. Bugün rapor alsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

artık rapora gerek yok ki velin dilekçe yazsın, şu şu tarihte okula gidemedi rahatsızdı diye onu kabul ediyorlar :) onu da müdüre götüreceksin galiba.. benim kardeşim hep öyle yaptı yazılıları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Evet de sınav bugün değildi. 2 hafta önceydi. Geçen hafta söylediğimde laf arasında kaynadı. Şimdi tekrar söyledim. Bugün rapor alsam olur mu?

Rapor Işi değişmiş galiba üssteki arkadaş açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schrödinger Kedisi -- 2 Aralık 2013; 19:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairlift

artık rapora gerek yok ki velin dilekçe yazsın, şu şu tarihte okula gidemedi rahatsızdı diye onu kabul ediyorlar :) onu da müdüre götüreceksin galiba.. benim kardeşim hep öyle yaptı yazılıları için

Eminsin değil mi? Velim götürürse sınava tekrar mı girerim yoksa uydurma bir not mu alırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairlift

Alıntıları Göster
    Veline dilekçe yazdır kendi gelip versin. ( daha etkili olur, müdürle uğraşmak zorunda kalmazsın. ) Dilekçeden sonra müdür hocaya belirtir zaten yapmak zorunda kalır. Ayrıca sınav tarihini vermemek nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unlimitêd

Veline dilekçe yazdır kendi gelip versin. ( daha etkili olur, müdürle uğraşmak zorunda kalmazsın. ) Dilekçeden sonra müdür hocaya belirtir zaten yapmak zorunda kalır. Ayrıca sınav tarihini vermemek nedir ?

Anlamadım,müdüre mi götürülecek?
  • Okuldaysa evet. Yoksa nöbetçi müdür yardımcılarından biri veya rapor izin vb işlerine bakan müdür yardımcısı da olabilir.
  • quote:

Okuldaysa evet. Yoksa nöbetçi müdür yardımcılarından biri veya rapor izin vb işlerine bakan müdür yardımcısı da olabilir.
    tamamen gereksiz bi ders beden eğitimi.müzik dersi de öyle
  • quote:

Okuldaysa evet. Yoksa nöbetçi müdür yardımcılarından biri veya rapor izin vb işlerine bakan müdür yardımcısı da olabilir.
    resim yüklemişsin ama göremiyorum yazdıklarından yola çıkarsak sıfır veremez yasak müdüre şikayet etsin annen baban. sen sınava girmediğinde "G" yazar girmedi anlamında. öte yandan mazeretini sizinkiler müdüre bildirsin sınava almak zorunda.
  • Istese sinava yapar ama yapmamis bu,senin o derse karsi olan tutumunu da yansitiyor beden egitimi mi aman salla iki basket at hopla zipla 5 al. Rapor almaya calis.alamazsan hocayla tekrar konus.
    Benzer sorun benim basima da geldi.Siddetli lodos yuzunden okulun tatil edildigini zannedip okula gitmedim meger o gun hoca edebiyattan sinav yapmis.gittim hocayla konustum yalvardim yakardim sinav yapti.dusun baraj dersi. Beden egitimi ortalamani etkiler fakat sinifta kalmazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Istese sinava yapar ama yapmamis bu,senin o derse karsi olan tutumunu da yansitiyor beden egitimi mi aman salla iki basket at hopla zipla 5 al. Rapor almaya calis.alamazsan hocayla tekrar konus.
    Benzer sorun benim basima da geldi.Siddetli lodos yuzunden okulun tatil edildigini zannedip okula gitmedim meger o gun hoca edebiyattan sinav yapmis.gittim hocayla konustum yalvardim yakardim sinav yapti.dusun baraj dersi. Beden egitimi ortalamani etkiler fakat sinifta kalmazsin.
    @ilhdmr

Zaten "0" değil,"G" notu vermiş. Bu da "0"a tekabül ediyor.

@Olgi

Beden eğitimi dersine eşofmanımı hiçbir zaman yanımdan eksik etmeyerek ve nefesim kesilse bile koşu yarışları,ısınma gibi durumlarda yürüyerek devam etmem ve malzeme görevlisi olarak spor malzemelerinde getir-götür işlerini benim yapmamla gerektiği önemi verdiğimi düşünüyorum. Ama göründüğü gibi hoca benimle aynı görüşte değilmiş.

Ortalama konusuna gelirsek ben ortalamamın etkilenmesini de istemiyorum. 8.sınıftayım. Bu sene sınav senesi olduğundan ve de liselere yerleşme ortalamama karneden verilecek puanın en yüksek ortalamaya sahip olduğu senenin 8.sınıf olduğundan hiçbir dersten düşük almak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

@ilhdmr

Zaten "0" değil,"G" notu vermiş. Bu da "0"a tekabül ediyor.

@Olgi

Beden eğitimi dersine eşofmanımı hiçbir zaman yanımdan eksik etmeyerek ve nefesim kesilse bile koşu yarışları,ısınma gibi durumlarda yürüyerek devam etmem ve malzeme görevlisi olarak spor malzemelerinde getir-götür işlerini benim yapmamla gerektiği önemi verdiğimi düşünüyorum. Ama göründüğü gibi hoca benimle aynı görüşte değilmiş.

Ortalama konusuna gelirsek ben ortalamamın etkilenmesini de istemiyorum. 8.sınıftayım. Bu sene sınav senesi olduğundan ve de liselere yerleşme ortalamama karneden verilecek puanın en yüksek ortalamaya sahip olduğu senenin 8.sınıf olduğundan hiçbir dersten düşük almak istemiyorum.
    genç öyleyse sizinkiler müdüre ulaşsın sınava KESİNLİKLE alır. ortaokulda sınava almama gibi bir şey söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

genç öyleyse sizinkiler müdüre ulaşsın sınava KESİNLİKLE alır. ortaokulda sınava almama gibi bir şey söz konusu değil.

Peki sağ ol,yardımcı olan herkese teşekkürler. Dilekçe verilince sonuçları buradan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Peki sağ ol,yardımcı olan herkese teşekkürler. Dilekçe verilince sonuçları buradan yazarım.

Alıntıları Göster
    gecmıse dönuk rapor veren babayıgıt görmedım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Beden Eğitimi Hocası 0 Girmiş E-Okul'a

Girmediğim doğrudur ancak bize sınav hakkında bir tarih kesinlikle vermemişti. Kredisi yüksek derslerin olmadığı (Türkçe gibi) bir gündü. Hocalarımız da sadece test dağıtıyordu veya serbest bırakıyordu. Ders işlemiyorduk. Biraz da başım ağrıyordu. Öyle bir şansım var ki 3 ayda gelmediğim tek gün beden sınavının olduğu güne denk geldi. Hocanın böyle bir hakkı var mı? Eğer varsa nasıl vazgeçirebilirim? Her dönem takdir getiren bir öğrenciyim. Böyle bir not hem sınıfta kalmama,hem de belge getirememe neden olur!

Not: Bugün girip giremeyeceğimi sorduğumda aldığım cevap "raporun yoksa hayır" oldu. Bir de hocaya hatırlattığım için bu notu girmesine sebep oldum.

sınav tarihi bildirlmemişse zaten itiraz hakkın var onun dışında velin dilekçe versin

• Ailene danış konusun olmaz oyle

• bu dersi kendine eğlence olarak gör zaten bu ders sadfece eğlence okulda normal dersler olur kaçarsın ama sırf beden olduğu zaman gidesin gelir yani bunu kafana kesinlikle takma

zaten diğer haftalarda hoca senin tekrar sınav yaparak düzeltir merak etme ama bunuda hocana hatırlar sınav olmask istediğini belirt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.