Şimdi Ara

BEDFORD NEDEN ROLANTİDE GARİP ÇALIŞIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEDFORD KAMYONLAR NEDEN ROLANTİ HIZINDA DİĞER DİZEL ARAÇLAR GİBİ ÇALIŞMAZ ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA POMPA SINDAN MI YILDIZ POMPA DÜZ POMPA FALAN DİYORLAR AMA TAM BİLEN YOK

• Vaktinde bir yerde okumuştum. Fİrma sahibi motor rölantide çalışırken BEDFORD diye ses çıkarsın istiyor. Onun üstüne bu çıkıyor meydana.
  • nasıl yani ritim mi tutuyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dikkatli dinlersen bed-ford bed-ford diye çalışır efsane alet :)
  • IVECOTRUCK17 I kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilader bilmiyordum inan

• tamamda neden acaba öyle çalışıyor
  • Bir de eski BMC'ler vardı motordan 10 saniyede bir "dızzzzz" sesi gelirdi. Bu motorların çalışmaları günümüzdekilerden farklı mıydı bilmiyorum, ama çok ilginç bir çalışması vardı eski BMC motorunun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedfordların büyük küçük olmak üzere her iki modelinide kullandım. Küçük olanın kullanımı çok daha yumuşak, tam şehir içi pazarlama için yapılmış sanki, insanı hiç yormuyordu.
    Bahsetmiş olduğunuz ritmik motor sesi bu modele ait.
    Büyük olanın tonajı daha ağır olduğu için motoru daha kuvvetli, şehirler arası yola daha yatkın, ayrıca vitesten takviyeliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Bir de eski BMC'ler vardı motordan 10 saniyede bir "dızzzzz" sesi gelirdi. Bu motorların çalışmaları günümüzdekilerden farklı mıydı bilmiyorum, ama çok ilginç bir çalışması vardı eski BMC motorunun.

Bmc leylandlar kastetiğiniz araç. Hava kompresörü tüpleri doldurduğunda fazla hava tahliye edilirken o zıızzt sesini çıkartır. Diğeryani zızzt sesi çıkartmayan araçlarda misal ford cargo larda hava tüpleri dolduğunda hava tüplere ulaşmadan tahliye edilir zıız sesi çıkmaz ama morun çalışma sesi değişi.

Bedfordun motor ritmi ile kaynaklı ses hakkında fikir sahibi değilim.
  • BMC'ler tarih oldu artık. Bir zamanlar iyi ün yapmıştı, inişlerin ustası çıkışların hastası diye.
  • resmen yakit dusmaniydi neydi onlar oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrakya

ARKADAŞLAR BEDFORD KAMYONLAR NEDEN ROLANTİ HIZINDA DİĞER DİZEL ARAÇLAR GİBİ ÇALIŞMAZ ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA POMPA SINDAN MI YILDIZ POMPA DÜZ POMPA FALAN DİYORLAR AMA TAM BİLEN YOK

çünkü pistonlar sıra ile ateşleme yapıyor orn 4 silindir li normal bir motor 1-4 / 2-3 pistonlar eş zamanlı çalışırken bedfordlarda 1-2-3-4 sırasıyla çalışıyor

• Bedfordlar rolantide acayip sesler çıkarır evet hort hort hort ondan sonrada bi dızzzzttttt çok ilgimi cekerdi ama direksiyonlari enter kamyondan ağır be hocam

• o rölanti sesi ejr bedford'larda var. büyük modeli de var onlarda mercedes motoru var ama. babamda 7 tane bedford vardı bir tanesi büyük modeldi ama arka tek dingildi. 2 tanesi yeni model genoto idi geri kalanı da ejr idi. çocukluğum bu arabalarda geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murder Inc. -- 13 Nisan 2014; 19:15:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.