Şimdi Ara

Bekar için araç tavsiyesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bendeniz 24 yaşında izmirde yaşıyorum şuan halihazırda 206+ 2010 model benzin + lpg araç kullanmaktayım.
    8-10 bin TL arası bi birikmiş param var. Üstüne koyup farklı bir araç almak istiyorum. Araçtan beklentilerim şöyle;
    - Öncelikle araç genelde tek el kullanılacak.
    - C sınıfı almak istiyorum ama tek başına çok gerekli mi bilemedim. Bazen kalabalık bir şekilde biniyoruz ama genelde 2-3 kişi sehehat ediyoruz.
    - Satmak istediğim zaman çok uzun süre beklemeyecek bir araç.
    - Arada şehir dışında çıkıyorum. Şehir dışında rahat seyehat edebileceğim. Performans tatmin edici olsa yeterli en azından Sollama yaparken çekimseme yaşatmayacak bir araç istiyorum.
    - Donanım olarak fark etmez yeterki araç temiz olsun
    - Benzil dizel fark etmez senede çok km yapmıyorum. Hafta sonu kullanılıyor genelde. ( tabi 10lt üstü benzin yakan araç istemiyorum ) :)
    - Aklımda Peugeot 308, Ford fiesta 2010-2012 arası , Astra h kasa 2008 ve üstü.
    Çok eski araçlar istemiyorum gerçi 2008 de çok eski ama araç piyasası mâlum.

Son olarak elimdeki araç 28-30 bin arası piyasası var. Üstüne ekleyecek olursak max 38.000TL Bütçem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    nickimsonikimsi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Kardeş bende 2000 model 206 kullaniyorum alacagimdan degilde malum sitedeki favorilerime baktim senin icin 35 civarina chevrolet cruze eklemisim tabi bunu kolay satamassin secim yapmak lazim kolay saticagim diyorsan alman bakicaksin mazallah model dusurursun model yukselteyim derken eger biniciysen bence piyasaya bakma.
    Bu arada c sınifi deyip fiesta yazmani garipsedim sende beni dogrulamis oldun bu paralara ancak tutulmayan fransiz chevrole falan alirsin c sinifi
    Tutulan markalarin B sinifi oluyor neyazikki.

C sınıfı istiyorum ama b sınıfı olabilir diye fiesta yazdım.

Ben asla Alman düşünmüyorum. Tamam sağlam araba satımı da kolay ama Türkiye’de çok fahiş fiyatları 2004-2005 golf 40+ fiyat şahsen 2004 golf bineceğime bakımlı 2010-2011 308e binerim. Bana bu mantıklı geliyor
  • Kardeş bende 2000 model 206 kullaniyorum alacagimdan degilde malum sitedeki favorilerime baktim senin icin 35 civarina chevrolet cruze eklemisim tabi bunu kolay satamassin secim yapmak lazim kolay saticagim diyorsan alman bakicaksin mazallah model dusurursun model yukselteyim derken eger biniciysen bence piyasaya bakma.
    Bu arada c sınifi deyip fiesta yazmani garipsedim sende beni dogrulamis oldun bu paralara ancak tutulmayan fransiz chevrole falan alirsin c sinifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 1 Aralık 2017; 23:27:31 >
  • quote:

Kardeş bende 2000 model 206 kullaniyorum alacagimdan degilde malum sitedeki favorilerime baktim senin icin 35 civarina chevrolet cruze eklemisim tabi bunu kolay satamassin secim yapmak lazim kolay saticagim diyorsan alman bakicaksin mazallah model dusurursun model yukselteyim derken eger biniciysen bence piyasaya bakma.

Ben asla Alman düşünmüyorum. Tamam sağlam araba satımı da kolay ama Türkiye’de çok fahiş fiyatları 2004-2005 golf 40+ fiyat şahsen 2004 golf bineceğime bakımlı 2010-2011 308e binerim. Bana bu mantıklı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: instaser

quote:

Aynen bunlari demek istedim bence guncel arac almaniz modeli yuksek tutmaniz birinci kriter olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 1 Aralık 2017; 23:51:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: instaser

quote:

Aynen bunlari demek istedim bence guncel arac almaniz modeli yuksek tutmaniz birinci kriter olmali.

Kesinlikle şuanki aracım 2010 model bu araçtan 2004lere inmek saçma olur.

Aslında 308 benim için ideal geliyor donanım, yüksek model, c sınıfı, tatmin edici donanım ve dizel

Fakat farklı bir araç kullanma isteğim var. O yüzden kafalar karışık 😁

• Öncelikle gerek yaşınız, gerek bütçenizin yetersizliği, gerekse izmirin artan trafiğinde c segmenti araç her ne kadar önermek istesem de tavsiye edemiyorum

İkinci elde kolayca elden çıkarılabilecek modellere ağırlık vermeniz yönünde olacaktır.

Fiyat yönüyle detaylı incelemeleri siz zaten yapacaksınız incelemenizi önereceğim modeller lpg uygulaması yapılması kaydıyla ford fiesta ve 2012 üstü toyota yaris(iç hacim olarak sizi şaşırtacağına emin olabilirsiniz denemenizi tavsiye ederim) olacaktır.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: player_x

Öncelikle gerek yaşınız, gerek bütçenizin yetersizliği, gerekse izmirin artan trafiğinde c segmenti araç her ne kadar önermek istesem de tavsiye edemiyorum

İkinci elde kolayca elden çıkarılabilecek modellere ağırlık vermeniz yönünde olacaktır.

Fiyat yönüyle detaylı incelemeleri siz zaten yapacaksınız incelemenizi önereceğim modeller lpg uygulaması yapılması kaydıyla ford fiesta ve 2012 üstü toyota yaris(iç hacim olarak sizi şaşırtacağına emin olabilirsiniz denemenizi tavsiye ederim) olacaktır.

Saygılarımla.

Öner’iniz için teşekkürler. Yaris Yüksel model ve düşük km bulmak kolay bu fiyatlara, fakat tasarım olarak içime sinmeyen bir araç nedense ısınamadım. B sınıfı alacak olursam 1.4 benzin+LPG FİESTA alırım düşüncesindeyim.

Aslında 1.6hdi 308 şu sıralar pek bir kafama yatıyor.

Türk insanı da 307de sorunlardan sonra haklı olarak 308den çekiniyor. Buda piyasasını olumsuz etkiledi maalesef. Aslında bunu avantaj da olarak görebiliriz dezavantajda 😂

• instaser İ kullanıcısına yanıt
    Dizel hdi motorlar oldukça iyi yakıt tüketim değerlerine sahip ancak, bahsettiğiniz bütçe ile peugeot 308 arasında oldukça fazla fark var anladığım kadarıyla gönlünüz zaten bu araçtan yana, ya bütçenizi artıracaksınız ya da beklentinizi azaltacaksınız.

Saygılarımla.

• quote:

Dizel hdi motorlar oldukça iyi yakıt tüketim değerlerine sahip ancak, bahsettiğiniz bütçe ile peugeot 308 arasında oldukça fazla fark var anladığım kadarıyla gönlünüz zaten bu araçtan yana, ya bütçenizi artıracaksınız ya da beklentinizi azaltacaksınız.

Saygılarımla.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-110-binde-hatasiz-nadir-bulunur-boyle-temizi-505375170/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Bu bütçe ile bu araç gibi hatasız 308ler alınabiliyor. Siz makyajlı kasa diye düşündünüz herhalde.

Gönlüm 308’den yana değil onu mantıklı görüyorum. Hatta şuan pug kullanıyorum farklı bir araç kullanmak istiyorum diyebilirim.

Dizel+idare eder donanım+C sınıfı olması biraz çekiyor beni

Evet ben makyajlı kasayı düşünmüştüm. Bu 308 ler de 307 ler ile aynı altyapıyı mı kullanıyor, yoksa farklı mı bilgilendirebilirseniz sevinirim. Malum 307 ile ilgili sorunlu olduğu yönünde bir algının olduğundan bahsetmişsiniz.

Saygılarımla.

• quote:

Evet ben makyajlı kasayı düşünmüştüm. Bu 308 ler de 307 ler ile aynı altyapıyı mı kullanıyor, yoksa farklı mı bilgilendirebilirseniz sevinirim. Malum 307 ile ilgili sorunlu olduğu yönünde bir algının olduğundan bahsetmişsiniz.

Saygılarımla.

Tamamen farklı platformlar. 308lerde çok masraflı kronik problemler duymadım 307den sonra bütün sorunları düzeltmeye çalışmışlar. Elektrik aksam konusunda biraz limoni yani hassas bir araç öyle biliyorum. Fiyatına göre araba durumu ortaya çıkıyor burada 😁 fakat full donanım almayacağım için elektrik sorunu çok yaşamam diye düşünüyorum 😁

Umarım istediğiniz gibi bir araç bulabilirsiniz. Toyota yaris 1.0 life hakkında sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.