Şimdi Ara

Bekçilik Mesleği Yapılır Mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
19.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Söylediğin her neyse TDK sözlükte çıkmadı bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alımların neredeyse %99’u TORPİL OLMUŞ devlet memurluğudur.Eğer gençlik kolları veya bi yerden tanıdığınız var ise tertemiz yapılacak iştir.

Bekçilik eskiden en saygın mesleklerdendir.Bekçiye laf eden devlete etmiştir kafana jopu yersin.Bilinenin aksine polis kadar yetkisi vardır.Beylik silahın sana aittir.

• 1 yasla kacirdim lanet olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar her konuyu siyasete bağlayıp birbirinize nefret kusmayın LÜTFEN !
    Değerli bir bilginiz varsa paylaşın yoksa rica ediyorum konuyu kirletmeyin !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki :)

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Size öyle görünebilir. Islami sömürerek kişisel çikar sağlamayı meslek edinmiş varlıkların akildan, bilimden ve Ataturk'ten yana duydukları kuyruk acisini anliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 10 Ocak 2020; 22:6:31 >
  • Dostum bugün iki bekçi gördüm.
    Biri kaymakamlıkta girişte polislerle beraber duruyordu diğeri karakolda avlu kapısında bekliyordu. Bi nevi güvenlik gibi ikisi de.
    Bu bir süreç mi her yerde mi böyle yoksa sadece burada mı böyle bilmiyorum.

• hulkibey kullanıcısına yanıt
    Size öyle görünebilir. Mka'yı sömürerek kişisel çikar sağlamayı meslek edinmiş varlıkların akildan, ibadetten ve İslam'dan yana duydukları nefreti anliyorum.

• Konu hakkında bilgili olan birisi olarak;

Yapılır, hemde taş gibi meslektir, sebepleri ise;

Emniyet sınıfına mensupsundur ve polisin faydalandığı bütün özlük haklarından sende faydalanırsın. Polisevleri dahil.

Yeni mezun polis ve bekçi arasında ki maaş farkı 500 TL'dir. Lakin bekçinin bir şansı vardır eğer kendi evi varsa kira ödemez polis her türlü o 1000 küsür kirayı ödemek zorundadır. Yani bekçi maaş konusunda da her türlü polisten avantajlıdır.

Sorumluluğu yoktur, imza yükümlülüğü yoktur. Sadece kendi tuttuğu tutanağın altına imzasını atar. Yok ifade tutanağıymış, yok şuymuş buymuş polis gibi uğraşmaz. Tek sorumluluğun omzunda ki el telsizin.

Polis daha büyük mıntıkalara bakarken, bekçinin mıntıkası 2-3 mahalleden ibarettir.

Tayin yoktur bana göre en güzel yanı da bu.

Gece çalışmayı kafanıza takmayın, keşke hep gece çalışsam. Bu teşkilatta en güzeli gece çalışmaktır.

Zaten bekçilere de bir düzenleme geliyor şuan ki çalışma sistemleri insancıl değil bana göre.

Tabii görevlendirme yapabilirler polis gibi miting, konser, koruma vb. görevlere yazabilirler.

Polis ile aynı teçhizata ve yetkilere sahipsindir. Bekçide kullandığı yetkileri polisin yetki aldığı PVSK'dan alır.

Olay olduğunda bekçi direk müdahalede bulunmaz, mıntıkasında dolaşan motorize polis ekibini çağırır. (Bekçi acil müdahale gerektiriyorsa müdahale eder.) Çünkü bu adamlar en fazla 2-3 kişi geziyor, koca bir kavgayı alt etme şansları yok mesela.

Sonuç olarak kolluk olduğun için kadrolu devlet memurusun. Bugün devlet kolluk dışında kimseyi 657'ye tabii tutmuyor. Sözleşmeli alıyor bunu siz daha iyi biliyorsunuz.

Gül gibi meslek bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurguMakarna -- 11 Ocak 2020; 15:5:54 >

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Orjinal düşüncesi ve akil kapasitesi olmayanlar bana ancak benim yazdıklarımı kopyalayarak cevap yetiştirebilir elbet.

• hulkibey kullanıcısına yanıt
    Ee, insan insanın aynasıdır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.